Ще се омъжи ли до 1 година неомъжената ми сестра?
Варна 17 часа и 42 мин.
Въпроса го задавам аз.
Изглеждаш загрижена и притеснена за нея - ретро Сатурн е близо до АС, а сигнификаторът на кверента е в знак на заточение (Венера в Овен).
Сестра ти я гледаме по 3 дом, съответно трябва да се разгледат два производни дома - 7ми от 3ти за бъдещия младоженец и 9ти от 3ти за узаконяване на връзката.
Прави ми впечателение, че гледано от 3ти дом (сестра ти) 5ти дом е пълен, като че ли в момента е повече ангажирана с романтичната страна на отношенията (ако има връзка). Ако няма връзка в момента, може да е тръгнала на лов за бъдещи кандидати (шегувам се :blink:), но при всички положения се не би трябвало да стои и да чака безучастно и да е безразлична към този въпрос. Освен това наскоро Юпитер беше в съвпад с Марс, а Марс управлява 5ти дом за сестра ти (гледано от 3ти).
Сестра ти е представена от Юпитер, кандидат женихът трябва да е по Меркурий, който още не е излязъл от ретро сянката си. Ако в момента поддържа отношения с някой господин, въпросният още може да се ослушва и да премисля нещата преди да й отправи предложение или да не е все още наясно с бъдещите си намерения.
По-нататък Меркурий ще направи съвпад с Юпитер, т.е. ако сестра ти в момента е сама, може да срещне някой мъж. У9 (Слънцето) е перигрин и в момента на задаване на въпроса няма аспекти.
Но Луната в момента на задаване на въпроса е без курс и във фиксиран знак, затова не виждам бързо развитие на въпроса и мисля, че до една годна той няма да бъде решен. Освен това АС в хорара попада на изгорения път.