Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205765 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #860 -: Май 20, 2011, 01:53:40 am »
благодаря ти :blink:
а какви са ти впечатленията за съвпад на Луната със СЛВ

Възлите не са определящи фактори в хорарната астрология, но това е според наблюденията на Фроули. Аз се придържам към това твърдение. Но все пак, ако искате да ги изполвате, казва той, можете да се ръководите от основното правило, че СЛВ е положителен, а ЮЛВ е отрицателен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #861 -: Май 20, 2011, 03:48:23 am »
Здравейте, момичета! Здравей, Стела! От доста време не съм влизала, все не ми остава време...Като цяло доста често си мисля за вас и доста ми липсвате, но за това на лични... :blink:

Моля, и аз да се включа с един хорар в темата на Стела. С моя любимец малко се поразсърдихме в момента, по скоро аз... :-[, та реших да задам въпроса: " Ще станем ли гаджета с Х.? /назовала съм го по име/.Вярвам в прогнозите на Стела и ще очаквам с нетърпение отговора й.Не съмпогледнала дали и други се включвате в нейната тема, но ако тя няма нищо против ще ми бъде интересно да прочета и отговорите и на други желаещи, като тук разбира се е приоритетен нейния. :blink: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #862 -: Май 20, 2011, 04:31:40 am »
Здравей, Мия и на мен ми липсва предишната идилия във форума...след време сигурно ще се четем и ще въздишаме..."Еееех, а бяхме млади"  ;D  Малиии, малии! Пръснахме се като бобени зърна.

Избрала си Луна без курс, мила! Сигурно защото наистина си сърдита и искаш да използваш времето да се насърдиш хубавичко. Луната няма лоши разходящи апекти - последният е бил тригон с Юпитер в 5-ти дом, така че работата не е чак толкова за сърдене, но картата е нерадикална и не се тълкува. назованият по име е в твоя 5-ти дом - а щом е там, значи се интересува от чувствата ти, въпреки че няма връзка между вас в момента. Да беше изчакала още мъничко, поне с 1 градус да влезе луната в КОЗИРОГ, тя те съ-управлява тебе и щеше да направи положителна връзка с него, независимо по кой дом го гледаме (дали по 7-ми или по 5-ти). Но каквото-такова! Сега ще трябва да почакаш. На хорара те виждам като недостъпна на този етап (управляваш се от неаспектиран Юпитер).

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #863 -: Май 20, 2011, 04:46:32 am »
Да, играя го сърдита. Мисля, че малко трябва да му дръпна юздите, че малко се поунесе.Дано поне, както казваш, се интересува от чувствата ми...  :-[ :blink:

« Отговор #864 -: Май 21, 2011, 07:21:29 pm »
Здравей,Стела!
Имам тук един въпрос,просто събитията последно време клонят май на там и ще ти бъда благодарна,ако ми отговориш!Аз задавам въпроса - Ще си заминем ли окончателно на Б-я? - имам предвид мен и семейството ми.
Благодаря!

*

Vision

• 3523
« Отговор #865 -: Май 21, 2011, 07:28:48 pm »
пускам въпрос, зададен от моя приятелка, която пита:

''ще приемат ли сина ми във ВУЗ??''

пети дом ли се гледа за него, или седми?? и съответно за ВУЗ девети производен на съответния, предполагам?? :-\

момчето сега завършва гимназия..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #866 -: Май 21, 2011, 07:46:20 pm »
Здравей,Стела!
Имам тук един въпрос,просто събитията последно време клонят май на там и ще ти бъда благодарна,ако ми отговориш!Аз задавам въпроса - Ще си заминем ли окончателно на Б-я? - имам предвид мен и семейството ми.
Благодаря!

Здравей, Целувке! Не виждам връзка между тебе (Слънцето) и родината (ИЦ), която се управлява от същия сигнификатор като чужбината (Марс). Марс е в заточение в Телец. Или казано с други думи: "Каквото тука, такова е и там". Но ти си в голяма заблуда - Слънцето, което те управлява тебе е в квадратура с Нептун в 7-ми дом или не казваш всичко или има някаква тайна. Заради работа е проблема - последният аспект на луната е квадрат с Юпитер в 9-ти дом, който е на върха на 10-ти. Обаче аз не виждам връщане в скоро време. Партньорът ти е на К9 (Уран), а ти клониш към положителен аспект с него.

*

Stella

• 7765
« Отговор #867 -: Май 21, 2011, 07:55:28 pm »

пети дом ли се гледа за него, или седми?? и съответно за ВУЗ девети производен на съответния, предполагам?? :-\

Момчето (Сатурн) и ВУЗ-а (К9) са в знак на Венера, което е "ДА", но може би няма да стане от първия път ли той ще си промени решението в последния момент - Сатурн е ретрограден. Падналата луна в 5-ти дом го характеризира него също, и не е добре поставена, но важни са главните сигнификатори, затова нека, когато Сатурн обърне посоката да зададе отново въпроса...Има шанс...вероятно той не е решил напълно какво иска.

« Отговор #868 -: Май 21, 2011, 07:56:01 pm »
Здравей,Стела!
Благодаря!

Здравей, Целувке! Не виждам връзка между тебе (Слънцето) и родината (ИЦ), която се управлява от същия сигнификатор като чужбината (Марс). Марс е в заточение в Телец. Или казано с други думи: "Каквото тука, такова е и там". Но ти си в голяма заблуда - Слънцето, което те управлява тебе е в квадратура с Нептун в 7-ми дом или не казваш всичко или има някаква тайна. Заради работа е проблема - последният аспект на луната е квадрат с Юпитер в 9-ти дом, който е на върха на 10-ти. Обаче аз не виждам връщане в скоро време. Партньорът ти е на К9 (Уран), а ти клониш към положителен аспект с него.

Благодаря ти!
Аз защо да съм в заблуда,не ми се прибира от една страна, от друга да,знам,че нещата са много зле в Б-я, но като цяло съм се оставила на течението-каквото му дойде, смисъл няма никаква тайна. Иначе да, проблема е работата, а според тази квадратура, която казваш, значи няма да има особено подобрение в тази насока сигурно. Момента е на размисли като цяло и по-скоро на кръстопът. Да, каквото е тук,такова е и там, но все пак някакво решение трябва да се вземе. За кой партньор говориш?  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #869 -: Май 21, 2011, 08:03:20 pm »
Здравей,Стела!
Благодаря!

Благодаря ти!
Аз защо да съм в заблуда,не ми се прибира от една страна, от друга да,знам,че нещата са много зле в Б-я, но като цяло съм се оставила на течението-каквото му дойде, смисъл няма никаква тайна. Иначе да, проблема е работата, а според тази квадратура, която казваш, значи няма да има особено подобрение в тази насока сигурно. Момента е на размисли като цяло и по-скоро на кръстопът. Да, каквото е тук,такова е и там, но все пак някакво решение трябва да се вземе. За кой партньор говориш?  :-\

Ти се управляваш от Слънцето на 0 градуса в Близнаци, което прави квадратура с Нептун на 0 градуса в Риби. Квадратурата е много точна и обикновено се тълкува като тайна или заблуда в хорарната астрология. И понеже Нептун е в 7-ми дом, предположих, че има връзка с партньор? Ако нямаш партньор, значи заблудата идва от непознати...Но както и да е ...7-ми дом в случая може да няма връзка с въпроса, макар да има връзка с питащата - веднъж, заради квадрата на Слънце с Нептун и втори път, заради сходящия секстил на Слънце с Уран, к. е У7.

« Отговор #870 -: Май 21, 2011, 08:14:14 pm »
Ти се управляваш от Слънцето на 0 градуса в Близнаци, което прави квадратура с Нептун на 0 градуса в Риби. Квадратурата е много точна и обикновено се тълкува като тайна или заблуда в хорарната астрология. И понеже Нептун е в 7-ми дом, предположих, че има връзка с партньор? Ако нямаш партньор, значи заблудата идва от непознати...Но както и да е ...7-ми дом в случая може да няма връзка с въпроса, макар да има връзка с питащата - веднъж, заради квадрата на Слънце с Нептун и втори път, заради сходящия секстил на Слънце с Уран, к. е У7.

Може би да се заблуждавам,че не е чак толкоз зле в Б-я,макар че не ми се вярва да е това. 
:-\ Не знам,може. Иначе нямам партньор, като цяло освен образованието нищо не ме задържа и може би желанието ми да се реализирам,нещо,което в Б-я е горе-долу невъзможно май.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #871 -: Май 21, 2011, 08:29:04 pm »
Благодаря ти, Стела! :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #872 -: Май 21, 2011, 11:36:01 pm »

Момчето (Сатурн) и ВУЗ-а (К9) са в знак на Венера, което е "ДА", но може би няма да стане от първия път ли той ще си промени решението в последния момент - Сатурн е ретрограден. Падналата луна в 5-ти дом го характеризира него също, и не е добре поставена, но важни са главните сигнификатори, затова нека, когато Сатурн обърне посоката да зададе отново въпроса...Има шанс...вероятно той не е решил напълно какво иска.

да, не е напълно сигурен какво точно иска..а тук у9 като е марс и е в 9-ти дом, но в знак на венера- може ли да се тълкува за вида на дисциплината, или да не се задълбава чак толкова..

благодаря, Стела.. :58:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #873 -: Май 22, 2011, 12:20:36 am »
Въпросът ми е: Ще заживея ли сама до края на годината? Имам предвид на същото място, на което съм в момента. Нашите смятат да се изнесат на друго място, а на мен ми се иска да поживея сама и реших да остана в този дом. Няма да ми е лесно и хорарът това показва. Не знам дали отчиташ куинконс и квадрат и половина, защото последният аспект на Луна е със Слънцето и е негативен :(

Не, в хорарната стрология т.нар. минорни аспекти не се отчитат изобщо. Те са "измислени" по-късно. Слънцето в твоя случай няма никакво отношение към въпроса, а следователно и неговите аспекти. Ще разгледам картата.

« Отговор #874 -: Май 22, 2011, 01:58:32 am »

Това нейно дете кое по ред й е?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #875 -: Май 22, 2011, 02:11:39 am »

Това нейно дете кое по ред й е?

И аз се запитах същото, но видях, че луната е в 5-ти дом и сметнах това за валидно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #876 -: Май 22, 2011, 02:24:21 am »
Въпросът ми е: Ще заживея ли сама до края на годината? Имам предвид на същото място, на което съм в момента. Нашите смятат да се изнесат на друго място, а на мен ми се иска да поживея сама и реших да остана в този дом. Няма да ми е лесно и хорарът това показва. Не знам дали отчиташ куинконс и квадрат и половина, защото последният аспект на Луна е със Слънцето и е негативен :(

Тази карта нещо не ми говори. Връзката между тебе и домът ти е Венера - сатурн (ти) и домът (Меркурий) са под нейното господство. Ти си силно поставена - Сатурн е в екзалтаия-това обикновено отговаря "да", но не мога да кажа кога ще стане. ..защото първо родителите трябва да се изнесат, за което трябва първо да потърсиш връзка между родителите и втория им дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #877 -: Май 22, 2011, 04:28:47 am »
много ми се иска да пусна тук някое любовно хорарче  :P

Какво чакаш!?

*

Stella

• 7765
« Отговор #878 -: Май 22, 2011, 04:53:46 am »
Какво чакаш!?

разрешение  :confuse3:

Може ли примерно да се види..

''Ще започна ли любовна връзка ''

Не, защото е рано. Ти се управляваш от Юпитер, на който му предстои да смени знак, а с това и предпочитанията ти ще се сменят и възможностите - също. А и мисля, че не си съвсем готова - Луната е в квадрат с твоя сигнификатор - Юпитер.
« Последна редакция: Май 22, 2011, 04:59:03 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #879 -: Май 22, 2011, 04:58:06 am »
Стела, ти много ми помогна с онзи хорар за провалената ми стипендия, за което искрено ти благодаря :blink:
Сега пак имам подобен въпрос. Ще ме приемат ли в университета Х? (в чужбина)
Интересно, два различни въпроса по почти идентични карти ;D
Забравих, че трябва да е по Кох... Промених я

Хони, не зная кога е кандидатстването и дали са подадени вече документите, но смятам, че ти имаш вътрешни противоречия, защото луната, която те съ-управлява прави квадрат с твоя сигификатор - Юпитер. Няма връзка между теб и университета...засега.