Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206101 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #880 -: Май 22, 2011, 05:14:20 am »
Не, защото е рано. Ти се управляваш от Юпитер, на който му предстои да смени знак, а с това и предпочитанията ти ще се сменят и възможностите - също. А и мисля, че не си съвсем готова - Луната е в квадрат с твоя сигнификатор - Юпитер.

голямо благодаря  :blink:

за това,че не съм готова..не съм много сигурно дали е така :)
между другото за връзки нали се гледа У5 дом ? или това е за друго ?

Който и дом да гледаш, твоят сигнификатор не прави сходящи аспекти с нито една планета.
Да, за любов се гледа 5-ти дом, но Юпитер  (т.е. "ТИ") няма връзка със сигнификатора на дома. Отделно винаги се гледа и луната, защото тя те съ-управлява тебе и в случая прави квадрат с основния ти сигнификатор - Юпитер. Затова предположих, че нещо си раздвоена или вероятно трябва първо да приключиш стара връзка. Нали знаеш, понякога отдавна сме приключили, но не сме извършили необходото вътрешно очистване. Това са си мои предположения, понеже Луна и Юпитер имат много късни градуси, което тълкувам като приключване на стара ситуация, преди да се зароди нещо ново. :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #881 -: Май 22, 2011, 05:26:23 am »
последно питам,защото това е важно за мен..леко така.. :-[

у5 е Венера на трон в съвпади и с добри аспекти...мога ли да предполагам,че конкретно в случая е показател за любовна връзка ?
реално има приключване на нещо старо,което не ме оставя,не по мое желание,ще трябва много окончателно да го приключа .

Венера е на трон, но не управлява теб, а потенциалния любим, т.е. той е много добре поставен в твоите очи.
Ти се управляваш от Юпитер, който няма връзка с Венера, нито Венера клони към Юпитер. Обаче Венера е в съвпад с управителя на Юпитер - Марс - това е една малка доста косвена връзка, за съжаление Марс е слаб (заточен в Телец) и няма особени достойнства в знака на Венера.

засега това. Ако има промяна в обстоятелствата може пак да зададеш въпроса...Ако не, изчакай 1 месец и пак питай за същия казус. А ако има нови звездаи на хоризонта, можеш да си задаваш въпросчета за всеки поотделно.  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #882 -: Май 22, 2011, 05:29:42 am »
Стела, а възможно ли е по-късно да има положителен отговор? Сега просто съм им задала въпрос...

Може, ти не си си подала документите...може да се откажеш въобще от този университет, знам ли аз. А, ако отговорът им не ти хареса? Раничко е да задаваш въпроси, при положение, че не разполагаш с цялата нужна информация.

*

Vision

• 3523
« Отговор #883 -: Май 22, 2011, 07:18:05 am »
пускам въпрос, зададен от моя приятелка, която пита:
''ще приемат ли сина ми във ВУЗ??''
пети дом ли се гледа за него, или седми?? и съответно за ВУЗ девети производен на съответния, предполагам?? :-\
момчето сега завършва гимназия..

Това нейно дете кое по ред й е?

първо и единствено..за аборти и т.н. не знам, а и няма да питам..учудих се, че се гледа пети дом от асц. за него и след това за вуз-а девети дом от асц., а не от пети..първото мога да приема, защото и е дете, а не просто друг човек /на питащата/, но за второто не знам защо е и май никога няма да разбера точно как се определят домовете..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #884 -: Май 22, 2011, 07:23:30 am »
учудих се, че се гледа пети дом от асц. за него и след това за вуз-а девети дом от асц., а не от пети..първото

Пети дом за детето и негов производен 9ти. Сатурн е във Везни, Меркурий /Дева 9ти от 5ти е в Телец/ - двете са в знак на Венера.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #885 -: Май 22, 2011, 07:28:52 am »
учудих се, че се гледа пети дом от асц. за него и след това за вуз-а девети дом от асц., а не от пети..първото

Пети дом за детето и негов производен 9ти. Сатурн е във Везни, Меркурий /Дева 9ти от 5ти е в Телец/ - двете са в знак на Венера.  ;)

кажи ми тогава защо реших, че говори за марс- у9, като преди това и аз зяпах меркурий.. :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #886 -: Май 22, 2011, 08:11:37 pm »
пети дом ли се гледа за него, или седми?? и съответно за ВУЗ девети производен на съответния, предполагам?? :-\

Това нейно дете кое по ред й е?

първо и единствено..за аборти и т.н. не знам, а и няма да питам..учудих се, че се гледа пети дом от асц. за него и след това за вуз-а девети дом от асц., а не от пети..първото мога да приема, защото и е дете, а не просто друг човек /на питащата/, но за второто не знам защо е и май никога няма да разбера точно как се определят домовете..

Що не каза, бе пиле шарено! Ногу ми се спеше нея вечер и верно съм объркала домовете на сложнийот хорар.
Разбира се, че се гледа 9-ти от 5-ти за университета. Айде пак отначало...

*

Vision

• 3523
« Отговор #887 -: Май 22, 2011, 08:13:05 pm »

Що не каза, бе пиле шарено! Ногу ми се спеше нея вечер и верно съм объркала домовете на сложнийот хорар.
Разбира се, че се гледа 9-ти от 5-ти за университета. Айде пак отначало...

не се косиии, и меркурий и марс са в един дом /и май в съвпад бяха, в случая/.. :yahoo:

*

Stella

• 7765
« Отговор #888 -: Май 22, 2011, 08:17:36 pm »

Момчето (Сатурн) и ВУЗ-а (К9) са в знак на Венера, което е "ДА", но може би няма да стане от първия път ли той ще си промени решението в последния момент - Сатурн е ретрограден. Падналата луна в 5-ти дом го характеризира него също, и не е добре поставена, но важни са главните сигнификатори, затова нека, когато Сатурн обърне посоката да зададе отново въпроса...Има шанс...вероятно той не е решил напълно какво иска.

Червеното е променено от предишния ми пост.

Момчето (Сатурн) и Управителят на неговия 9-ти дом  (Меркурий) са в знак на Венера, което е "ДА", но може би няма да стане от първия път ли той ще си промени решението в последния момент - Сатурн е ретрограден. Падналата луна в 5-ти дом го характеризира него също, и не е добре поставена, но важни са главните сигнификатори, затова нека, когато Сатурн обърне посоката да зададе отново въпроса...Има шанс...вероятно той не е решил напълно какво иска.

Добавям още, че университета и майката се управляват от една и съща планета. майката ще помогне много и понеже У9 на момчето е в 9-ти дом на майката може да има връзка с нейното образование.

*

Vision

• 3523
« Отговор #889 -: Май 22, 2011, 08:22:44 pm »

Момчето (Сатурн) и Управителят на неговия 9-ти дом  (Меркурий) са в знак на Венера, което е "ДА", но може би няма да стане от първия път ли той ще си промени решението в последния момент - Сатурн е ретрограден. Падналата луна в 5-ти дом го характеризира него също, и не е добре поставена, но важни са главните сигнификатори, затова нека, когато Сатурн обърне посоката да зададе отново въпроса...Има шанс...вероятно той не е решил напълно какво иска.

Добавям още, че университета и майката се управляват от една и съща планета. майката ще помогне много и понеже У9 на момчето е в 9-ти дом на майката може да има връзка с нейното образование.

майката е с техническо, а момчето се колебае между няколко хуманитарни, но може наистина в последният момент да си смени решението, със слънце във везни е, сигурно му е трудно да реши какво иска.. :P

благодаря ти Стела, слънце си.. :kissd: ще ти кажа какво е станало, а може да пусна и още един хорар, като кандидатства, или.. ще видим.. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #890 -: Май 22, 2011, 08:35:08 pm »

майката е с техническо, а момчето се колебае между няколко хуманитарни, но може наистина в последният момент да си смени решението, със слънце във везни е, сигурно му е трудно да реши какво иска.. :P

благодаря ти Стела, слънце си.. :kissd: ще ти кажа какво е станало, а може да пусна и още един хорар, като кандидатства, или.. ще видим.. ;D

Пускай, пуска, не се замисляй! като си подаде документите - пак пусни! Ще помагаме, с каквото можем. Голямо тръпнене е това около кандидатстването на децата. Ние преживяхме много голям кошмар. Дъщеря ми беше с пълна шестица на теста по история и влезе едва на 4-то класиране.

*

Stella

• 7765
« Отговор #891 -: Май 23, 2011, 03:12:24 am »
Стела, днес получих отговор от този университет, естествено не е чак толкова хубаво, колкото се надявах, но не е никак зле. Да попитам кога мога да задам въпрос струва ли си да кандидатствам там?

Хони, какво значи "струва ли си?" В какъв смисъл да си струва и по чии критерии? Ти трябва да си решиш дали искаш да кандидатстваш в този университет, а хорарната астрология  може да ти отговори дали ще те приемат или не. Аз не мога да взема решение вместо тебе.  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #892 -: Май 23, 2011, 04:00:08 am »
А не може ли да се зададе въпрос добре ли ще е за мен да отида там например? Или ще ме задоволи ли този избор?

Може, но трябва да дефинираш възможно по-конкретно въпроса. така казано звучи много общо. Дали ще бъде добре за какво? За бъдещата ти професионална реализация, за тебе като личност или за адаптацията ти...че нещо не рабрах кое е водещото в случая.

*

Stella

• 7765
« Отговор #893 -: Май 23, 2011, 04:08:55 am »
За мен като личност, дали ще се чувствам добре и дали ще си намеря работа след това. Или станаха много въпроси :-[

Ами, хайде! Формулирай въпроса, посочи час и място на задаване на въпроса, понеже часовникът на форума не е точен...(ако искаш може да сложиш и карта по Кох за удобство).

*

Stella

• 7765
« Отговор #894 -: Май 23, 2011, 04:39:30 am »
Добре, значи добре ли ще се чувствам, ако отида там, ще имам ли пари и ще ми помогне ли за бъдещата работа?

Ти си добре поставена тука в родината си - Юпитер е с добри аксидентални достойнства - ъглов. Не виждам директна връзка между теб и университета на този етап. Луната излиза от тригон със Слънце в 6-ти дом - първи управител на ВУЗ-а, но клони към квадрат с Венера (У10-кариерата) и с Меркурий - втори управител на университета.
Да, ще бъде добре за бъдещата ти работа, но не и за градене на кариера, ще трябва малко да се ограничаваш във финансите и няма да имаш много пари за удоволствия. Последният аспект на Луната е тригон със Сатурн в 9-ти дом, който е управител на 2-ри - пари ще имаш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #895 -: Май 23, 2011, 04:45:18 am »
Да, точно това казаха, че мога да имам пари, но не толкова много.
А какво означава, че е добре за работата, но не и за кариерата? Не е ли едно и също?

Ми, не е едно и също. Рутинният ежедневен труд е по 6-ти дом, а кариерата - публичното признание, високото издигане в обществото и публичният имидж е по 10-ти дом (МЦ). Не винаги професията, с която си вадиш хляба се покрива с кариерата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #896 -: Май 23, 2011, 05:49:30 am »
Значи ще мога да си намеря препитание, но не и висока позиция? Аз и без това не искам много висока позиция :-[, твърде много отговорности са, предпочитам експертен добре заплатен труд и да мога в края на работния ден да се отпусна и да не се налага да мисля за работа. Везните сме си леко мързеливички :-[

Хаха, аз съм с Везни на МЦ. Знам за какво говориш! Мързеливи, не точно, но обичаме да съчетаваме работата с удоволствието. Ако се превърне в бреме, ще я зарежем. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #897 -: Май 23, 2011, 06:05:03 am »
Да, затова по възможност да е работа, която може лесно да се зареже, а не да си шеф на голяма компания и да се чудиш кога да спиш или да отидеш на пътешествие до Австралия, защото 100 човека зависят от теб ;D
Аз пък все се надявах, че Плутон във втори дом може да даде нещо по-стабилно като доходи :-\ (в натала). Все пак е на трон, добре аспектиран, та може и да имам пари да обикалям света :blink:

Чакай, има време! Много е рано, Плутон се проявява на една по-късна възраст. Като за начало постоянно ще трансформираш източниците си на доходи.

« Отговор #898 -: Май 23, 2011, 06:15:20 am »
Хони, на мен ми изглежда, че и тук, и там ще се чувстваш еднакво добре. Тук си Юпитер в Овен, там ще си Юпитер в Лъв. И на двете места Юпитер е в знак от собствен триплецит.

Гледам чужбината по 9-ти дом защото разбрах, че става дума за следване в чужд университет. На К9 е Лъв и преценявам къде твоят управител Юпитер има повече есенциални достойнства - дали в знака на дома ти, Овен, или на чужбината, Лъв. В 9-ти дом има и интерсептиран знак, Дева, в който Юпитер (У1) не се чувства добре (в падение е). На пръв поглед чужбината изглежда привлекателна, но отвътре - не чак толкова. Но това е само мое тълкувание, не го взимай присърце. Ако става дума за трайна емиграция, може би по-подходящо би било да гледаме 12-тия дом, на чийто връх е Скорпион.
« Последна редакция: Май 23, 2011, 06:27:05 am от Mirabella »

« Отговор #899 -: Май 23, 2011, 11:00:05 pm »
Ако мога и аз да задам един въпрос и той е Имам ли бъдеще с К. . Към момента ми е гадже, но някак не съм щастлива с него  :( :( :( Незнам какво да правя....

Благодаря Ви :)