Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208127 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1680 -: Септември 28, 2011, 01:11:57 pm »
А баща й да наеме детегледачка, за да я прибира вечер у вас и да я занимава, докато ти се занимаваш?
Да бе.....
Никога няма да го направи, не защото няма пари а защото е циция..
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1681 -: Септември 28, 2011, 04:00:48 pm »
Да дам обратна връзка по хорара, който пуснах по-напред.

Та...интуицията ми се оказа права. Той си задява фусти, ама имал работа, било му много напрегнато и тем подобни елементарни лъжи. Питах го директно дали да го оставя, защото не обичам да досаждам, а така усетих ситуацията и с право. Явно ме е излъгал, по навик сигурно. :angry: Може ли да са толкова елементарни мъжете, а аз се притесних, че му е трудно и не знам-какво-си още. Взех проблемите му присърце. Само ме лъжат, ей...Поне разбрах, че се измъчвах.

И аз съжалявам наистина за разочарованието ти. Значи Фроули не греши. Сега виждам какво съм ти отговорила на въпроса:

Цитат
Според Фроули на този въпрос може да се отговори като се погледнат есенциалните достойнства на неговата планета- управител. Колкото повече есенциални достойнства има неговият сигнификатор, толкова по-благонадежден е той. В случая квезита (човекът, за когото питаш) се управлява от Марс, който е в падение в Рак, следователно ненадежден, намира се в слаба позиция, но това не означава, че те лъже.

По-нататък съм взела да те утешавам. Съжалявам моята интуиция казваше същото...но добре е човек сам да стигне до някои отговори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1682 -: Септември 28, 2011, 05:02:24 pm »
Здравейте, моля запомощ по този хорар.
Ще ме удобрят ли за индивидуалния план на обучение - 2 години за 1? Че засега от университета го правят невъзможно, въпреки че имам необходимите сертификати.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1683 -: Септември 28, 2011, 05:15:49 pm »
Въпросът ми е: да остана ли с Х (струва ли си или връзката вече е изчерпана)? Напоследък е доста трудно между нас...като че ли още има чувства, но и се изморихме. Моля ви за отговор момичета, това е хорара...благодаря!

сигнификаторът ти е ретрограден, така че не е време да вземаш сериозни решения. Отложи решението до края на годината.
Благодаря много, Стела! Лошото е, че вече едва изтрайвам тази нерешена ситуация, но ще видим какво ще стане.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1684 -: Септември 28, 2011, 05:20:11 pm »
Ще ме удобрят ли за индивидуалния план на обучение - 2 години за 1?

На мен картата ми изглежда някак нерадикална - на пръв поглед няма много общо с естеството на зададения въпрос.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1685 -: Септември 28, 2011, 05:30:50 pm »

Ще ме удобрят ли за индивидуалния план на обучение - 2 години за 1?

Извън хорара,  Романтика това с индивидуалния план на обучене става когаро спазиш точно определени условия. И нямат право да ти откажат, ако покриваш критериите. Аз съм на индивидуален план и съм минала по този път та знам.
Има някаква скрита пречка за това при теб - това е по хорара, но може да стане.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1686 -: Септември 28, 2011, 05:35:40 pm »
Благодаря ти, Лили...

Елфидка, аз по условията отговарям точно, 100 пъти ги прочетох, но ми правят спънка, че нямам сертификат по език или по комп. умения - не ми признават кредите от предишната специалност. А само това, че имам предишна диплом със специализация е основание за индивидуално обучение.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1687 -: Септември 28, 2011, 05:47:29 pm »
Ще ме удобрят ли за индивидуалния план на обучение - 2 години за 1? Че засега от университета го правят невъзможно, въпреки че имам необходимите сертификати.

Първо трябва да завършиш с висок успех първата година и чак след това можеш да вземеш 2 години за 1. Но това няма нищо общо с хорара.

« Отговор #1688 -: Септември 28, 2011, 05:59:35 pm »
Благодаря ви за подкрепата, гадно е, сега започнах да го усещам :'(, но животът продължава. В интерес на истината имах сериозни намерения към този човек.
Съжалявам, Provocatrice. Добре е, че знаеш истината, разбирам, че боли. И мен са ме разигравали по подобен начин. Пожелавам ти в най-скоро време да срещнеш мъж на място!
Като го прочетох и веднага се запитах - Ще срещна ли скоро мъж на място? ;D Какво ступване на планети в 5-ти. Само съвпадът на Венера със Сатурн не ми харесва - да не се разочаровам пак :unsure: и ретрограден Юпитер - не ми звучи като "мъж на място".

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1689 -: Септември 28, 2011, 06:05:29 pm »
Благодаря ти, Лили...

Елфидка, аз по условията отговарям точно, 100 пъти ги прочетох, но ми правят спънка, че нямам сертификат по език или по комп. умения - не ми признават кредите от предишната специалност. А само това, че имам предишна диплом със специализация е основание за индивидуално обучение.

Романтика, щом нямаш нужните сертификати, означава , че не отговаряш на условията - то е простичко - извинявай че съм така директна, но тва е все едно да искаш да заминеш за друга държава и да нямаш я билет я паспорт. Събери всичко което казват и тогава си готова.
Един съвет, включи към индивидуалния план курсовете за липсващите сертификати, ако там ги четат и те записват условно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #1690 -: Септември 28, 2011, 06:21:59 pm »
Provocatrice, управителят ти Меркурий добре се е позиционирал в знака и дома на любовта, но в момента е изгорен от Слънцето. По хорара изглежда, че в момента не си готова за връзка, болката в сърцето ти може да ти пречи все още. Може този мъж (когото търсиш) да е около теб, но ти да не го забелязваш. Може да нямаш ясни критерии в търсенето му или да не го търсиш на подходящото място. Юпитер (евентуалният мъж) също се диспозира от Венера като теб (на една вълна би трябвало да сте) и въпреки че е ретрограден, в Телец ми изглежда стабилен (фиксиран знак). Но си права - Юпитер в Телец няма есенциални достойнства. Между Меркурий и Юпитер няма сходящ аспект. Луната клони към Венера (твой У5)... Мисля, че в рамките на действието на хорара може да срещнеш нова любов (да се влюбиш), но дали ще е в "мъж на място"... Ако вземем Венера за управител на този човек, категорично "да" - Венера е на трон. Но нямам опит с тази техника - да гледам по 5-ти дом човека, към когото са чувствата. По 5-ти гледам самите чувства, които изпитва кверентът. И твоите са дори повече от сериозни - У5 е Венера на трон, в 5-ти дом е Сатурн (което понякога означава, че носим болка в сърцето си)... Меркурий ще срещне Сатурн в 5-тия ти дом. Сатурн е екзалтиран по знак, т.е. има есенциани достойнства. Ако гледаме по тази техника - предстоящите аспекти на У1 (независимо дали е с У7 или друга планета), то би трябвало да слещнеш сериозен човек (може би по-възрастен от теб, ако не откъм години, то поне откъм опит), след като се излекуваш от сегашната болка (след като Меркурий избяга от изгарянето на Слънцето).

« Отговор #1691 -: Септември 29, 2011, 02:38:53 am »
Здравейте, Мтел от април месец ме затормозиха с голям брой фактури излезли за една седмица, и аз решеих да не им плащам всички наведнъж и пуснах жалба да си ми остане включен телефона а фактурите да ги плащам месец за месец(по договор са длъжни да ми издават фактури всеки месец) Никакъв отговор на жалбата, спряха ми телефона, взех отговор, в който все едно дори не са ми чели молбата, пуснах втора, да която отговора беше двусмислен, сега чакам отговор на трета, и решех да запитам "Мтел ще ми пуснат ли телефона при разсрочено плащане на фактури, както съм поискала в жалбата?" Не знам дали трябва да ги разглеждам като опоненти:) И питам от сега за да знам дали да продължавам да им звъня или следващия ми въпрос да е дали ще спечеля дело срещу мтел :-[

« Отговор #1692 -: Септември 29, 2011, 02:50:03 am »
Страхотен анализ, Mirabella!  :blink: Аз нямам критерии, определено, и идея къде да търся - карам по течението. Даже мислех за някого от миналото :-\

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1693 -: Септември 29, 2011, 11:35:56 am »
Здравейте, малко съм затруднена как да формулирам въпроса си :-[
Имам предложение за нова работа, още не знам много подробности но може би правилния въпрос е:
Подходящо ли е да си сменя работата ?
  Благодаря предварително  :wub:

п.с. Сбърках темата, надявам се не е голям проблем   :57:

Няма да си смениш работата. Твоят сигнификатор е в 6-ти дом - настоящата ти работа.
Stella, благодаря  :58:
Сега видях твоя пост  :confuse3:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1694 -: Септември 29, 2011, 03:19:40 pm »
Здравейте, Мтел от април месец ме затормозиха с голям брой фактури излезли за една седмица, и аз решеих да не им плащам всички наведнъж и пуснах жалба да си ми остане включен телефона а фактурите да ги плащам месец за месец(по договор са длъжни да ми издават фактури всеки месец) Никакъв отговор на жалбата, спряха ми телефона, взех отговор, в който все едно дори не са ми чели молбата, пуснах втора, да която отговора беше двусмислен...

Това, че те са имали проблем със софтуера си или с каквото там се оправдават пред клиентите, не би трябвало да се превръща в наш проблем. Не си длъжна да плащаш по няколко фактури наведнъж при условие, че те са закъсняли да ги издадат и после фактурите се натрупват. Мисля, че имаше опция за разсрочено плащане покрай този проблем, не би трябвало да спират телефона. Има и много подадени жалби срещу тях в Комисията за защита на потребителите, тъй че няма да е вечен тоя произвол.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1695 -: Септември 29, 2011, 04:37:06 pm »
Ох, факт е че телефонът ми вече три месеца е изключен. Снощи се мъчих да изкарам нещо положително от друг дом, но факт е че ако гледам трети(мтел) няма никакъв аспект с мен или луната. И наистина днес звънях, и така ме наредиха хубаво....повторно преразглеждане изобщо не било пускано на тази молба и каквото са ми отговорили първият път това е, като си платя всичко вече 6 -7 фактури 550 лева, тогава ще ми пуснат телефона. Сега се чудя какво да правя и ще помоля да разгледаде карта със сложен(множествен въпрос) "Да заведа ли дело срещу мтел или по добре ще е да отида в глобъл(тяхна конкуренция или втори оператор което аз погледнах като пети дом) с молба за прехвърляне на номер(с идеята че това ще ги накара да направят нещо в моя угода)?"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1696 -: Септември 29, 2011, 08:34:22 pm »
И Глобул не са с нищо по-добри.
Продали са базата си с лични данни на мутренска групировка, да им събира просрочените вземания в десеторен размер. Наскоро имаше такъв хорар във форума, една наша съфорумка е сред пострадалите.

Мтела не би ли трябвало да го гледаме по 7 дом?
В известен смисъл и опонент ти се явява, от друга страна и доставчик на услуга.

По 3 дом са комуникациите, разговорите и срещите, не знам доколко мобилният оператор като организация /юридическо лице/ се вмества в символиката на този дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1697 -: Септември 29, 2011, 11:42:48 pm »

Мисля, че отговорът е "да". Луната излиза от секстил с Марс (У9) и последният и аспект е тригон с Нептун - сигнификатор на питащата. Питащата (Риби) и ръководството на университета (Ректора - 10-ти дом-Стрелец) се управляват от една и съща планета. Имаш големи щансове. Успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1698 -: Септември 29, 2011, 11:47:10 pm »
Здравейте, Мтел от април месец ме затормозиха с голям брой фактури излезли за една седмица, и аз решеих да не им плащам всички наведнъж и пуснах жалба да си ми остане включен телефона а фактурите да ги плащам месец за месец(по договор са длъжни да ми издават фактури всеки месец) Никакъв отговор на жалбата, спряха ми телефона, взех отговор, в който все едно дори не са ми чели молбата, пуснах втора, да която отговора беше двусмислен, сега чакам отговор на трета, и решех да запитам "Мтел ще ми пуснат ли телефона при разсрочено плащане на фактури, както съм поискала в жалбата?" Не знам дали трябва да ги разглеждам като опоненти:) И питам от сега за да знам дали да продължавам да им звъня или следващия ми въпрос да е дали ще спечеля дело срещу мтел :-[

Ти си слаба - управляваш се от Слънце в падение във Везни, а те се управляват от екзалтирал Сатурн, т.е. имат преимущество. Но има вероятност да преговаряте, ако си по-настойчива - Слънце клони към съвпад със Сатурн.

« Отговор #1699 -: Септември 30, 2011, 03:32:12 pm »
Ще имам ли любовни взаимоотношения с Х в скоро време? Дата и час на задаване на въпроса: 30.09.2011 в 16:18, ямбол