Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206558 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3680 -: Май 08, 2012, 08:15:59 am »
Момичета, миналата седмица си купих един пръстен с розов турмалин и сега не мога да го намеря. Изгубих го в къщи, беше ми на ръката  свалих го и на другия ден не можах вече да го намеря. Обърнах цялата къща и нищо  :(
Ще си намеря ли пръстена, къде е ??????
Ще пусна една карта
ПЛИИИИИЗ....

Приятелка да е идвала у вас? Излиза, че няма да го намериш - пръстена У2 - Марс е в 11-ти дом и в квадрат с Венера - ти. А не ми се вярва, след като е у вас, би трябвало да го намериш. Дай обратна връзка.
Ми незнам Стела, то идват хора не е като да си седиме сами, уикенда пак имахме гости....Дано да изкочи от нкъде  :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3681 -: Май 08, 2012, 08:23:05 am »
Елфи, ако помня добре, преди време беше питала пак за пръстен. Онзи намери ли се?

Марс е много близо во куспидата на 12-ти дом, в мутабелен знак, Дева. В някаква кутийка, чекмедже в спалнята да си го слагала? Може би още под леглото, близо до аптечка, лекарства, алкохол, антики, предмети, на които се приписват "магически сили".
Комбинацията 12-ти дом + Дева ми изглежда като в гардероб/шкаф с дрехи или хранителни продукти, на мивката (или под мивката) в банята или тоалетната, в шкавче във фитнеса...

Следващият аспект на Луната е опозиция с твоя управител (и естествен сигнификатор на бижутата) Венера. Би трябвало да намериш пръстена, но не изглежда да е лесно (опозиция) или бързо (до аспекта има около 15 градуса). Венера е в 9-ти дом. Може би пръстенът е в кутийка, поставена на висока полица или сред книги?
Да Мирабела, преди време търсих един друг пръстен , но той се намери. Пусках и хорар. Малката го намери в джобчето на панталончето , което се оказа, че в момента на пускането на хорара е бил в коша за дрехи за пране. Точно както беше тълкуването : кошче, близо до канализация или кошче за боклук.... после ще намеря тълкуването да го пусна, че е интересно. Сега става въпрос за друго пръстенче малката като види нещо лъскаво и го взима веднага. Ето предния си го беше сложила в джоба ... този кой знае къде го е мушнала...
Ще проверя местата които казваш и ще дам обратна връзка непременно .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3682 -: Май 08, 2012, 11:53:38 am »
Здравейте ,
Ще  се  надявам  да  може  някой  да  отдели малко  време
Ще забременея ли близките  месеци ?
Уж  нямам  проблем , пък  не  се  получава :unsure:

« Отговор #3683 -: Май 08, 2012, 03:02:50 pm »
Озадачена съм по твоя хорар. На пръв поглед имаме едно "да" - сходящ съвпад между У1 Слънце и У5 Юпитер - управителя на евентуалната бременност. Обаче при такъв съвпад Слънцето "изгаря", т.е. отслабва другата планета, Юпитер. Луната е в 5-тия ти дом в сходяща опозиция с Венера. Възможно ли е сама да си блокираш шансовете, възможностите за забременяване?

« Отговор #3684 -: Май 08, 2012, 04:11:20 pm »
Озадачена съм по твоя хорар. На пръв поглед имаме едно "да" - сходящ съвпад между У1 Слънце и У5 Юпитер - управителя на евентуалната бременност. Обаче при такъв съвпад Слънцето "изгаря", т.е. отслабва другата планета, Юпитер. Луната е в 5-тия ти дом в сходяща опозиция с Венера. Възможно ли е сама да си блокираш шансовете, възможностите за забременяване?

:unsure: знам  ли ?!  Ако  се  сещаш  за  някакъв  пример ?

« Отговор #3685 -: Май 08, 2012, 04:56:49 pm »
Всяко следващо задаване на същия въпрос не би трябвало да променя тълкуванието на предишната карта. Това имам предвид.
По предната ти карта предположих, че ще има скорошна промяна в обстоятелствата около въпроса. Има ли такава? Май няма, сгрешила съм. Извинявай.

Здравейте , дано , остане  ви  малко  време  и  за  мен ! 
За  първи  път  ми  е  :-[  ако  греша  нещо , моля  поправете  ме.
Ще имаме  ли  дете  с  ДД ?
Благодаря на всички  за  вниманието  :rolleyes:

А имате ли връзка? Извинявай, че питам лични въпроси, но по картата изглежда, че и двамата искате дете, а евентуален вариант, в който човекът дори няма представа за теб/не е в някави по-сериозни отношения с теб, донякъде обезсмисля въпроса.
Първо реших да разгледам въпроса от гледна точка дали ти ще имаш дете (в рамките на действие на хорара, до 3 или до 6 месеца). Ти се управляваш от Меркурий, евентуалната бременност - от Венера (управител на 5-ти дом). Меркурий екзалтира Венера по знак (затова предположих, че много искаш дете), но между двете планети липсва сходящ аспект. Такъв вече е имало, но въпросът ти не е дали си бременна в момента. На Венера й предстои смяна на знака, така че обстоятелствата около въпроса ти могат да се променят скоро. Луната няма аспект с твоя управител. Предстои й секстил със Сатурн в 5-тия дом, но положението на ретрограден Сатурн в 5-тия може да се тълкува и като известно забавяне. Последният аспект на Луната е квадрат с Венера (непосредствено преди и двете да сменят знаците). В тази карта по-скоро не виждам предстояща бременност в следващите няколко месеца.
Колкото до връзката ви с ДД, по картата ми изглежда, че в момента не сте във връзка или сте във временна сепарация. Не ми се връзвай - не съм експерт. Пожелавам ви да сте щастливи заедно с вашето детенце!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3686 -: Май 08, 2012, 04:57:38 pm »
Мирабелла, това ти ли си?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3687 -: Май 08, 2012, 05:09:46 pm »
Да, аз съм, Стела. :blink: Влизам в профила си, но вместо форума виждам това

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/astro/domains/astrosite.org/public_html/forum/cache/data_41f0fda88fb6f7fa3d0008cfa23d9232-SMF-permissions-0,7.php on line 1

Parse error: syntax error, unexpected ':' in /home/astro/domains/astrosite.org/public_html/forum/cache/data_41f0fda88fb6f7fa3d0008cfa23d9232-SMF-permissions-0,7.php on line 1

Но мога да влизам във всеки друг профил, чиято парола знам, разбира се. Само не и в моя.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3688 -: Май 08, 2012, 06:07:04 pm »
Днес по някое време и аз имах този проблем но сега гледам че е ОК
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3689 -: Май 08, 2012, 06:10:17 pm »
Днес по някое време и аз имах този проблем но сега гледам че е ОК

Всички го имахме сутринта... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3690 -: Май 08, 2012, 06:11:18 pm »
Ето че и моят проблем се оправи. Писах до админа. Благодаря му.
Сега какво да го правя клонинга? Ще го премахна. Което не може да стане, нали не могат да се трият потребители.

Защо е променено името на темата? Беше "Хорарни въпроси към Стела".
« Последна редакция: Май 08, 2012, 06:15:24 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3691 -: Май 08, 2012, 06:18:10 pm »
Кой има интерес да подклажда интригите във форума? :rolleyes:
А, С, В или Y? :rolleyes:

19:17
Варна

Не мога да кача карта...Ако някой я качи ще бъда задължена....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3692 -: Май 08, 2012, 10:03:39 pm »

Варна

Торбалан, Сульо & Пульо или баба ти Гицка?  ;D

Качвам картата, но според мен е нерадикална.  :thinking:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3693 -: Май 08, 2012, 10:08:35 pm »

Варна

Торбалан, Сульо & Пульо или баба ти Гицка?  ;D

Качвам картата, но според мен е нерадикална.  :thinking:

Щооо? Заради луната ли? :rolleyes: ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3694 -: Май 08, 2012, 10:09:29 pm »
Каква е тая опозиция между Луна и Венера по оста 2/8 и какво общо има с въпроса?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3695 -: Май 08, 2012, 10:14:08 pm »
Каква е тая опозиция между Луна и Венера по оста 2/8 и какво общо има с въпроса?

Противопоставени интереси... ;D Или...,ти как интерпретираш? :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3696 -: Май 08, 2012, 10:16:19 pm »
Луна vs. Венера --> женски проблеми  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3697 -: Май 08, 2012, 10:20:18 pm »
Луна vs. Венера --> женски проблеми  ;D

Ти го каза... ;D.

Но какви ли са? ;D

« Отговор #3698 -: Май 09, 2012, 08:25:40 am »
Въпросът ми е: Да съкратя ли част от бизнеса?

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #3699 -: Май 09, 2012, 10:38:41 am »
За бизнеса гледам 6-ти дом, като източник на доходи. Той се управлява от Плутон в 7-ми дом в Козирог. Луната като У1 също е в Козирог и е нормално да мислиш за ограничаване, самият знак това символизира. Скоро ще има съвпад на У1 и У6 в 7-ми дом. Покрай него е вероятно да се появи подходящ съдружник. Помисли и върху този вариант.