Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206541 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4720 -: Юли 31, 2012, 02:43:38 pm »
Работодателят е представен от Слънце на трон по знак в съвпад с МС, т.е. със силно есенциално достойнство. Ако е обещал, значи ще удържи на дадената дума.
Ти и работната среда (6-ти дом) сте под управлението на Марс в заточение. Марс е в знака на падение на Слънцето - не му вярвате много на този шеф май. Луната се намира в падение в 3-тия дом (който се свърза с Близнаците и от там с въздуха и движението му) и излиза от квадрат с Марс - действително условията за работа не са от най-приятните.
Слънцето ще завърши секстил с Марс, но преди това Марс ще се съедини със Сатурн. Луната ще завърши квадрат със Сатурн. Меркурий (У2 на шефа - парите му) е изгорен от Слънцето (шефа). Може да е похарчил наличните си средства и в момента да не разполага с пари в кеш.
Възможно е покупката и/или инсталацията на климатика да се забавят (Сатурн понякога го набеждават, че е по забавянията), но мисля, че ще ви купи климатик.
Този път се надявам да съм права. Успех!

« Отговор #4721 -: Юли 31, 2012, 02:53:50 pm »
Мирабела, Акрукс благодаря за отговорите. Надявам се, че сте прави. Наистина на тези жеги трудно се издържа така. Там е въпроса, че не е обещал, напротив по - скоро казва, че няма средства сега. Дано да сте прави и това да се промени  :blink:

« Отговор #4722 -: Юли 31, 2012, 03:47:27 pm »
Въпросът е : Ще бъде ли уволнено лицето Х от работа?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4723 -: Юли 31, 2012, 05:24:21 pm »
The_One, с този Сатурн в 7-мия дом картата е нерадикална. Освен ако Сатурн в неговия 1-ви дом не се отнася до него - например, че е сатурнов тип, зрял на години (или на нещо друго). Затова не съм уверена в долната си интепретация.

Той е Меркурий, ретрограден и изгорен от Слънцето, в знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства. Намира се в края на 5-тия ти дом. Не е в 12-тия, за да предположа някакви тайни и конспиративни дейности от негова страна към теб. Излиза, че по-скоро "не". Но заради Сатурн в 7-мия дом не съм сигурна.

Благодаря ти Мирабела :blink:
Сатурн в неговата натална карта е в 1 дом, в Риби. Има квадрат между Луната и Сатурн, и секстил Сатурн-Мерк, ако това също е от значение за хорарната карта.
Аз по натал имам Нептун в 1 дом, в Козирог.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #4724 -: Юли 31, 2012, 05:55:25 pm »
Христос Возкресе на всички във форума-здраве,щастие и любов
въпросът ми е свързан с работа-наскоро ми прехвърлиха още задължения-но си правят оглушки за повишение
"очаква ли ме повишение в службата"
благодаря
обратна връзка по този въпрос-преди месец бях предложен за повишение и от днес то е налице,както и бяхте казали,а също Стела бе писала,че няма да е скоро...позна,въпросът е чак от април,а разбрах за повишението днес
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 06:05:41 pm от novak1983 »

« Отговор #4725 -: Юли 31, 2012, 09:35:38 pm »
В края на месец август ще ни извикат ли ? 22 и 35

« Отговор #4726 -: Август 01, 2012, 07:02:12 am »
Акрукс, това е изумителен отговор, точно такива са плановете за лицето, да бъде понижено, но аз лично смятам, че при такова стечение на обстоятелствата той сам ще реши да напусне, ще дам обратна връзка :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4727 -: Август 01, 2012, 12:01:40 pm »
добър вечер момичета
моля ви за съдействие по хорара"Скъсан миискус ли има Х?"аз задавам въпроса и правя карта....на море съм с най добрия си приятел-само такъв ми е,уточнявам за хорара....днес цял ден карал уиндсърф-и сега крака го боли много-той е с опрация на минискус на този крак....отказва да иде на лекар,и съм много притеснена,защото до края на почивката има още 10 дни :(...Предварителни блгодарности
в картата, гледан по 11д, има близнаци на К6- Меркурий е ретро в 7д, изгорен от Слънцето- според мен няма скъсан минискос, съдейки по отминалите аспекти на Луната, а той ще отиде на лекар след 11дни-Луната е У7 и ще извърши съвпад със Сатурн У1 за него след 11*, Сатурн дава хронични болести, може да си остане хронично това да се обажда болното място, когато го товари продължително. Но това е само мое виждане, а аз не съм експерт по здравни хорокопи.
обратна връзка-днес болката стана нетърпима и се наложи момчето да иде по спешност на травматолог-почти нямаше изгледи минискусът да не е сксан,но последвалите изследвания,снмки и прегледи показват че е здрав-има стара хронична травма от миналото,която активнито спортуване е обострило..и ще продължава да се обажда в бъдеще...Аkruks тук си безпогрешна ;D-...благодаря ти,а бях почти убедена,че ще е налага операция

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4728 -: Август 01, 2012, 04:35:36 pm »
имам въпрос свързан с покупка на имот - дали да го купя?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4729 -: Август 01, 2012, 07:11:45 pm »
Здрастиииии!  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4730 -: Август 01, 2012, 07:24:02 pm »
Здрастиииии!  ;D ;D ;D

Как сиииииии?!  :yahoo:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4731 -: Август 01, 2012, 07:26:24 pm »
Супеееееер!  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4732 -: Август 01, 2012, 07:44:04 pm »
Супеееееер!  ;D ;D ;D

Щом изчезна така от форума - подозирам, че си имала много хубави моменти
Ама ти се радвам, че мина да ни видиш  :confuse3:

« Отговор #4733 -: Август 01, 2012, 08:12:45 pm »

« Отговор #4734 -: Август 01, 2012, 10:39:12 pm »
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4735 -: Август 02, 2012, 02:07:57 pm »
Попитах "Добри ли ще са новините от домоуправителката или не?" Изобщо, какво следва, защо иска да говорим... тук някакви страшни интриги и проблеми в блока и нещо... много ми дойде. Пък шумят, детето не може да спи, само разправии.  :'( Благодаря предварително!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4736 -: Август 02, 2012, 06:50:03 pm »
Да се преместя ли да живея в София? Днес майка избухна, развика се за глупости, извади чекмеджетата на бюрото и ги изсипа на пода, изнервена и ядосана сестра ми, на брат ми, и най вече на мен, обиждаше ме, крещеше, че иска да умре, за да се отърве...че никой не мисли за нея. :( Само преди месец напуснах общежитието в Търново, но вече не издържам вкъщи, може би и за двете ни ще е по-добре да живея другаде и да си потърся работа. Такива бяха плановете след като си взема държавния изпит, само че трябваше да заживея с Константин, но...  :'( Един приятел каза, че има място за мен в квартирата му, мога да остана при него. И майка ми е Близнаци, почвам да си мисля, че откакто Меркурий е ретрограден, и на нея, и на Константин нещо им прищрака ... и не ме искат в живота си.

:blink: Не и е лесно на нея- в картата излиза Слънце в неин 12д, заедно с Мерка У2 и У11 за нея- има финансови проблеми, чувства се неразбрана от приятелите и се е изолирала
излиза и противопоставянето с деца- Луната у12 за нея е извършила опозиция с Юпитер У5 за нея, разположен на К11, избили са й чивиите и не те вижда като приятел, а точно обратното, но 5д за нея е и любовта, освен децата- "жена, която нощем не стене, денем вика"  ;)
На теб Луната е У9 във 2д, с последен аспект секстил Сатурн У3, У4- пътуване в страната, преместване на дома ще имаш, може би и ученето ще продължиш, Марс у1 е в 11д- при приятел/ка, на Марс също предстои съвпад със Сатурн У3,4 С майка ти ще се сдобрите, Мерка като излезе от ретроградието края на август, Слънцето ще е дева в тригон с твоя У1 Плутон

Благодаря за отговора. :) Поуспокоиха се нещата вкъщи, утре мисля да пътувам, да, и наистина мисля да се преместя в София и да си потърся работа. Ще кандидатствам и за магистратура, надявам се да ме приемат. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4737 -: Август 02, 2012, 07:06:14 pm »
Ох, момичета, не мога да влизам тука, защото "бонджорното" ме е обсебил и цялото време, което прекарвах във форума, сега го прекарвам с него във ФБ. През деня имам много работа, ходя на летни училища с дечица, работя по проекти и така...С "мио аморе" работата става много сериозна, всеки ден се къпя в романтика, не мога да сляза на земята. Битовизмите ги оставям в периферията, живея като в някакъв вълшебен сън, в който се сбъдват най-красивите ми мечти. Работата си я върша на автопилот. Той каза, че иска да прекара живота си с мен: "Ако това е моят избор, бих искал да бъда с теб завинаги" . Италианците много обичат да употребяват "per sempre", когато изразяват най-силните си чувства. :88: Това е засега от моята любовна хроника...Пак ще наминавам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4738 -: Август 02, 2012, 07:40:29 pm »
Много слънчево послание. Поздрави.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4739 -: Август 02, 2012, 09:07:23 pm »
;D без да съм тълкувала картата, само като видях У2 Юпитер в 7д. при назованата по име/домоуправителка/ ми става ясно за какво иска да говори с теб- за париииии
Вие колко плащате на вашия, ние събираме всеки месец по 5лв за домоуправителя, по 2лв за касиерката на входа- жена му, която доскоро вземаше 200лв уж, че дъщеря им има астма, сега се уреди да взема пък за малкото си синче 250лв- и него астматик изкараха, не ходи на работа, а у тях- веселби и купончета нон-стоп  :blink:
Това с платените домоуправители си го получихме, като пореден бонус, от успешното управление на сегашните управници  ;)

Нашата не е платена... Знам, че ще има връзка със скандалите и ако виждаш какво да очаквам, моля сподели. Тези над мен ме заплашват, сдушили са се с други, че им преча на купоните, а аз съм сама с детето и вече не знам.  :(