Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205632 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5780 -: Февруари 21, 2013, 08:52:30 am »
Дано не съм права. С предстоящия квадрат между Луна в 8-ми дом и Венера в 5-ти не мисля, че ще се стигне до романтика и интимност.

Има взаимна рецепция между управителите ви, т.е. би трябвало да има взаимен интерес помежду ви. Той е представен от заточен Юпитер в 9-тия ти дом (негов 3-ти). Не виждам предстояща връзка между Юпитер и 9-тия му дом, но като взема предвид споделената от теб информация, ми се иска да попитам дали той не се готви отново да заминава в чужбина.

Управлявате се от заточени планети. Възможно е да очаквате повече от другия, отколкото той е способен да даде към момента.

След седмица предстои Меркурий да смени посоката на видимото си движение и да започне ретроградна фаза. Меркурий е твой управител, но мунданно отговоря и за комуникацията. Липса аспект между управителите на 3-тите ви домове. Това ме навежда на мисълта, че е възможно в скоро време комуникацията ви да не върви на желаното от теб ниво.

При ретроградното си движение Меркурий отново ще завърши квадратура с Юпитер. Разходящата квадратура, която вече се е състояла между двете планети в настоящите им знаци, би трябвало да показва осъщественото ви запознанство и започването на някакви отношения помежду ви, които не са удовлетворяващи за теб в този си вид. Последващите квадратури на Меркурий с Юпитер (при ретроградното му и после при директното му движание) могат да отразяват твои бъдещи опити (тъй като Меркурий е по-бързата планета) да превърнеш отношенията ви в нещо повече, които биха могли отново да не бъдат успешни.

Отношенията ви няма да прекъснат скоро, но не изглежда и че ще прераснат във връзка, която да удовлетворява и двете страни.

Друго ме притеснява. С това парти, което планираш, да не разгневиш съседа отдолу, на който всяко стъпване по пода му пречи.

Не се видяхме. Отложих партито. Един по един от сутринта хората ми се обаждаха, че се е случило нещо и няма как да дойдат, до последния момент разчитах той да дойде, но ми писа в скайп, "че има проблем" и ще ми обясни по-късно. Но оттогава е в оффлайн и не сме си писали...  :angry:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5781 -: Февруари 21, 2013, 04:03:09 pm »
Ще срещна ли поне веднъж X през следващите 2 месеца? Дали не се разминаваме непрекъснато, затова че тренира по друго време или може вече е спрял да тренира в залата, в която ходя?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5782 -: Февруари 21, 2013, 09:44:36 pm »
Не се видяхме. Отложих партито. Един по един от сутринта хората ми се обаждаха, че се е случило нещо и няма как да дойдат, до последния момент разчитах той да дойде, но ми писа в скайп, "че има проблем" и ще ми обясни по-късно. Но оттогава е в оффлайн и не сме си писали...  :angry:

Упс! :)) Ха, поправям се. Ето я картата. Ще го видя ли??? :)) Ще ме гушне лиии? Ще ме целуне ли?: ))))  :rolleyes:

Меркурий У1 е в разходящ съвпад с Нептун У1 за него, Луната е извършила вече пренос на светлина между тях и според мен няма да се видите днес или  поне няма да има гушкане и обяснения в любов от негова страна с тези предстоящи квадрати на Луната с Венера У8 и Слънце У5 за него, а и самата ти може да не правиш днес парти- Меркурий У1 е в разходящ тригон със Сатурн у5 и показва отминал купон.
На него не му предстои излизане в чужбина, защото няма предстоящи аспекти между неговите У1 Нептун, Юпитер и У9 Плутон, Марс

Писа ми току що. Разболял се е , някаква странна алергия, бил се обринал целият... Щял да влиза в болница.  :unsure:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5783 -: Февруари 21, 2013, 09:55:51 pm »
А ще може ли някой да погледне и моя въпрос? Стига разбира се да не му е неприятно..
Малко ми е трудно да интерпретирам картата, може би заради Сатурна в 7 дом. Между У1 И у7 няма връзка, но пък в началото на април Венера ще съвпадне с Марс. А пък на Луната и предстои тригон с У1 и куинкокс с У7 - може би има и друго нещо, от което да зависи?

На карти със Сатурн в 7-ми не правя интерпретации...от опит ти казвам...изчакай и задай отново въпрос ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5784 -: Февруари 21, 2013, 10:41:13 pm »
Благодаря ти много, akruks!  :58: :58: :58:

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5785 -: Февруари 22, 2013, 06:20:50 pm »
Здравейте, майка ми пита дали ще я пенсионират по болест? Казах й, че не е момента да се пита, ама настоя

*

Марая

• 28287
« Отговор #5786 -: Февруари 22, 2013, 06:26:43 pm »
Здравейте, майка ми пита дали ще я пенсионират по болест? Казах й, че не е момента да се пита, ама настоя

Луната е без курс. За мен тя вече знае отговора. Просто не вярва... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5787 -: Февруари 22, 2013, 06:34:05 pm »

Благодаря, Марая. И аз заради луната й казах, че не е момента да се пита, но не знае отговора, подава документи, отрязаха я, после жалба и сега чака отговора им.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5788 -: Февруари 22, 2013, 06:41:30 pm »

Благодаря, Марая. И аз заради луната й казах, че не е момента да се пита, но не знае отговора, подава документи, отрязаха я, после жалба и сега чака отговора им.
Дълбоко в себе си тя знае отговора.
Успех...

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5789 -: Февруари 22, 2013, 06:44:29 pm »

Благодаря отново
Дълбоко в себе си тя знае отговора.
Успех...

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5790 -: Февруари 22, 2013, 08:17:47 pm »
заради луната й казах, че не е момента да се пита, но не знае отговора, подава документи, отрязаха я, после жалба и сега чака отговора им.
Меркурий У1 като стане скоро ретрограден ще извърши съвпад с Марс У8 (официалните документи, в това число социалната помощ, пенсия по болест) и би трябвало да има положително развитие по въпроса

Благодаря, Akruks

« Отговор #5791 -: Февруари 22, 2013, 10:43:57 pm »
Предстоят ми изпити,и мисля да се явя на два,през ден,времето за подготовка ми е много ограничено обаче.Зададох въпрос:Ще успея ли да взема и двата изпита?Картата нещо не ми говори,а и тая Луна без курс....радикална ли е изобщо,какво ще кажете?

« Отговор #5792 -: Февруари 23, 2013, 12:23:13 am »
И по двата предмета ще се явявам за първи път.По първия съм по-добре подготвена,но за втория още се чудя,защото и преподавателя е доста взискателен.Опасявам се само,ако се нахвърля и на двата,да не стане от два стола.....та на земята  ;D Абе най-добре да продължавам да се подготвям,пък каквото стане.Благодаря ти,Акрукс  :wub:

« Отговор #5793 -: Февруари 23, 2013, 03:34:13 pm »
Получих някакви странни съобщения в личния ми блог. Въпросът ми е дали ги е пратил този, който си мисля, че ги е пратил.  :blink: Благодаря предварително!

« Отговор #5794 -: Февруари 24, 2013, 06:07:30 pm »
Благодаря! За сега не са се пораждали обстоятелства, които да ми позволят да разбера кой ги е изпращал. Ако се появи нещо, непременно ще дам обратна връзка.

« Отговор #5795 -: Февруари 27, 2013, 01:25:23 am »
Ще си останем ли приятели с Х.?Нещо си влошихме отношенията напоследък.Луната е без курс,а нодална ос в/у Асц/Дсц как може да се тълкува?

« Отговор #5796 -: Февруари 27, 2013, 11:53:06 am »
Благодаря ти,Акрукс,при всички положения картата е интересна.У11 ретро и заточен,предстои да бъде и изгорен от Слънцето.Така че това приятелство явно ще е подложено на още изпитания.Но пък,ако оцелее,значи е истинско  :blink:

« Отговор #5797 -: Февруари 28, 2013, 10:04:56 pm »
Ще се разберем ли безпроблемно с Х ? (става дума за финансов въпрос)
Според мен картата показва безпочвени притеснения от моя страна.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5798 -: Февруари 28, 2013, 10:51:51 pm »
Благодаря ти, Акрукс, и аз вътрешно усещам, че всичко ще е наред, но се изкуших и построих карта, до 10 дни ще дам обратна връзка.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5799 -: Февруари 28, 2013, 11:14:43 pm »
Ще се разберем ли безпроблемно с Х ? (става дума за финансов въпрос)
Според мен картата показва безпочвени притеснения от моя страна.
Притесненията ти са безпочвени само и защото картата би трябвало да е нерадикална. Тоест -не се чете, или отговаря. Защо -сатурн в 1 дом и най-вече-ретрограден. Което значи-въпросът става несъществен за питащия. Защото нещо не е разбрал от ситуацията, в действителност друго е важно сега. От скромния ми опит -така е,вярно е това,което е трактовката за РЕТРОсатурн в 1дом. Може проблемът да е само в ума ти, реално да не съществува.
Ако все пак я гледаме картата-напротив ,обратното на това,което те успокоява-никаква трансформация на комуникация, или пари по оста 2/8 домове, нито на вашите сигнификатори с този човек. Че и луната-прави куинконс, във везни е, искаш справедливост и равнопоставеност, ама тя е в 12 дом-нещо се заблуждаваш, или не съобщаваш всичко/което си е факт/. Куинконсът-нещо ще се промени,преди да се стигне до отговора на въпроса, за мен това е онова неразбиране по ретросатурн в 1 дом, тоест в момента не оценяваш правилно ситацията, сега не това е въпросът,който задаваш.