Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205027 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6240 -: Май 12, 2013, 09:20:13 pm »
Мислех, че партията, за която питаш, е на Кунева. Но разбрах, че не е. ОК.

Боже-е-е, Кунева!! На тази червена Ку**********а даже й направих (наум) магия да не влезе.. ама не съм много силен в магиите!  ;D

Сега Бойко ще си има заместничка на пудела от миналия парламент.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #6241 -: Май 12, 2013, 09:24:20 pm »
Почти успя с магията. ;D Тя към червените може да залитне.

« Отговор #6242 -: Май 12, 2013, 09:30:09 pm »
Почти успя с магията. ;D Тя към червените може да залитне.

Не съм успял. Реалните резултати в ЦИК ще й качат резултата... така че тя може да мине 4%... с малко, но все пак.
Тя ще се продаде на всеки - без значение дали е ББ и БСП. Затова й пиша името като "Ку*******a". Това е политическата й характеристика.
Обикновено екзитпола греши в малките стойности. ... Дай боже, да не позная де.

« Отговор #6243 -: Май 12, 2013, 11:04:57 pm »
Доколкото разбирам повечето (3-ма - sunrain, Лили и Мирабела) твърдят, че Фронта няма да влезе...
Така показва луната... нали? (Жалко, че не се изказаха всички "корифеи" тук!)
Същото твърдят и социолозите по телевизиите...

Аз обаче се съмнявам. Чакам официалните резултати на ЦИК утре. И пак ще коментирам...

Калояне, твойте хора май са на ръба ..

Дано, надявам се пак аз да изляза прав, а не социолозите там и астролозите тук

Яд ме е на хора с дипломи, които "говорят" без да "изчисляват". Имаше предишни избори, в тях кандидатът им за президент взе 84 000 гласа (2.5%), при доста по-висока изборна активност - 52%. Сега при 47% активност, при ръст в подкрепата сред хората, видна с просто око, и при "революционна" обстановка след протести и мобилизация - как може да не "видят" социолозите, че шансовете им са съвсем реални. Елементарно, Уотсън. Ама нали си ги знам "колегите" - те са облъчени от собствените си пристрастия и профи-изкривявания и грехове. Все са изненадани (като общината от първия сняг)! Ето сега обявиха, че Фронта бил изненадата!

Но няма да злорадствам още, ще изчакам утре ЦИК.   ;D
"Логично" и тук астролозите не познаха хорара! ... С Марая ще коментирам прогнозите ни утре.
Тогава пак ще си постна прогнозата от 14 април!
« Последна редакция: Май 12, 2013, 11:14:57 pm от Калоян Иванов »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6244 -: Май 12, 2013, 11:27:34 pm »
Аз хорара още не съм гледала, ще пиша предположението си на лични, когато си построя при мен картата.

Проблеми със зрението ли имаме или четем избирателно?! ;D

И вторият човек, който споменаваш не ти е дал отговор по картата, за да злословиш. Иначе аз съм писала вече на лични, ако си пропуснал...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #6245 -: Май 12, 2013, 11:30:26 pm »
Аз хорара още не съм гледала, ще пиша предположението си на лични, когато си построя при мен картата.

Проблеми със зрението ли имаме или четем избирателно?! ;D

И вторият човек, който споменаваш не ти е дал отговор по картата, за да злословиш. Иначе аз съм писала вече на лични, ако си пропуснал...

Да, написа ми в 0.12 мин. Половин час преди това социолозите си коригираха процентите и дадоха 4. Аз питах в 19.50 ч.(
първият ти отговор на лични беше "по-скоро не". Мога да го цитирам ако разрешиш

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6246 -: Май 12, 2013, 11:31:48 pm »
Аз да ти кажа не виждам нещо да са обявили все още? Къде следиш?

Аз питах в 19.50 ч.(
първият ти отговор на лични беше "по-скоро не". Мога да го цитирам ако разрешиш

Първият ми "отговор", както казах е по карта, на която дори градусите не се виждат и затова настоях за данните, за да погледна, с които ти ме мота дълго, а и паралелно върша други неща. Ама, ако целта е да си докажеш тезата, ок, твоя воля, върти-сучи, радвай се. ;D     

ох, че си труден, ок де, ама сега защо го увърташ ами просто не дадеш нужните данни за хорара
сори, ако по-късно мога ще мога да ти натамънавям карта без да удариш рамо и ти
а иначе по тази само повърхностен поглед май наистина е не, но още не мога да го потвърдя със сигурност, докато не видя това, което гледам обикновено в картата

няма нужда, аз сама ще го направя, макар че тук вече отдавна избягвам да правя астро коментари, затова съм взела решение единствено на лични, с който желае

много малък шанс излиза и не бих се обзаложила наистина, но да кажем, че рискувам и давам "да" по картата
иска ми се да имам повече време да я разгледам, защото е доста противоречива и подозирам, че за нещо друго си мислил в момента, защото има детайли, които го показват винаги... освен това няма логика луна и други да са обвързани с остта 2/8, всъщност има, но уж не би трябвало да има, ако това е питането ти
« Последна редакция: Май 12, 2013, 11:46:14 pm от sunrain »

« Отговор #6247 -: Май 12, 2013, 11:46:52 pm »
Никой тук не даде категоричен отговор ДА. По-скоро беше НЕ с колебание. Моята прогноза беше "ДА" още преди месец. В момента съм по-близо като резултат... разбира се, нищо не е окончателно. Въпросът не е да се радвам, а да проверя нещо. Как и дали може да се прогнозира нещо толкова трудно. Иначе е лесно да се "познаят" 30-те процента на Герб или БСП.

Понеже обаче нещата не са окончателни - утре ще видим истината.
Защото ЦИК ще даде различни резултати. Почти съм сигурен, че разликите ще са дори над 1% за някои.
Аз вече си открих една грешка, но имам обяснение за нея. Много логично.
« Последна редакция: Май 12, 2013, 11:52:21 pm от Калоян Иванов »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6248 -: Май 12, 2013, 11:52:05 pm »
Никой тук не даде категоричен отговор ДА. По-скоро беше НЕ с колебание. Моята прогноза беше "твърдо ДА" още преди месец.
Да си питал и преди месец, за да чуеш отговорите на някой тук, който би пожелал тогава евентуално да ти отговори. Какво като си го казал тогава, при това не с астрологични методи...
"Не"-то с колебание на някого не е случайно. Картите рядко са ясни, когато някой се върти основно около остта 2/8. :rolf: Останалото даже няма да го коментирам, защото не е ок да се злепоставят питащите, нищо че мотивите им обикновено се набиват на очи достатъчно.   

« Отговор #6249 -: Май 12, 2013, 11:53:57 pm »
Останалото даже няма да го коментирам, защото не е ок да се злепоставят питащите, нищо че мотивите им обикновено се набиват на очи достатъчно.

тук всички ме злепоставят - това е нещо като спорт. Така че аз не се притеснявам. давай...

Само ще допълня, че тълкуването ти по картата е от 20.35, а аз качих нова карта с градуси в 20.26 и изтрих предишната карта.

« Последна редакция: Май 12, 2013, 11:58:05 pm от Калоян Иванов »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6250 -: Май 12, 2013, 11:57:01 pm »
Останалото даже няма да го коментирам, защото не е ок да се злепоставят питащите, нищо че мотивите им обикновено се набиват на очи достатъчно.

тук всички ме злепоставят - това е нещо като спорт. Така че аз не се притеснявам. давай...

Така ли? Не съм в течение на такава атака срещу теб, но всеки отговаря за себе си, нали знаеш. А може би ти прекалено лично и емоционално тълкуваш нещата, надали е отношение на някого към теб. Във форумите стават такива грешки.

Само ще допълня, че тълкуването ти по картата е от 20.35, а аз качих нова карта с градуси в 20.26 и изтрих предишната карта.

Да, после го видях, но както и на теб обясних кристално ясно не ползвам този куц руски софтуер, въобще не съм я анализирала, само сравних асц впоследствие, когато вече имах данните от теб и отново се наложи да ти задавам конкретни въпроси за координатите....  ти го превърна в латино сериал този въпрос, адски досадно е. 
« Последна редакция: Май 13, 2013, 12:07:56 am от sunrain »

« Отговор #6251 -: Май 13, 2013, 12:00:05 am »
Чаках да ме злепоставиш за мотивите ми.
Ето ги:
Мотивите ми бяха, че предишния ден изникна тук спор за т.нар. малка партия, която ще прескочи бариерата.
Беше за въпросната партия/Фронт, която аз препоръчах като алтернатива на големите.
Излезе, че съм преценил правилно шансовете й. Затова и днес питах за нея след като социолозите я отписаха публично.
Оказа се, че на социолозите не трябва да се вярва при "определени условия" -...
Просто съм доволен, че преценките ми са правилни.. макар че често не почиват на астрология или социология

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6252 -: Май 13, 2013, 12:05:33 am »
Не съм запозната със спора ви, ако въобще е имало такъв дали ще влезе... Ако случайно говориш за темата, в която обсъждахме идола ти, предметът на разговор беше съвсем друг, а не дали има шансове да бъде в парламента, което принципно много хора предвиждаха.   

Ок, щом казваш за мотивите. Моментът на задаване на въпроса е от изключително значение, на хора, които не боравят с астрологията като инструмент, е излишно да се обяснява повече. 

« Отговор #6253 -: Май 13, 2013, 12:12:38 am »
....Ако случайно говориш за темата, в която обсъждахме идола ти, предметът на разговор беше съвсем друг, а не дали има шансове да бъде в парламента, което принципно много хора предвиждаха.   

Е, щом са го предвиждали много хора, защо не ми дадохте тримата днес твърд отговор?!
Аз питах в кризисен момент, когато я бяха отписали.
И последно, не ми е ИДОЛ. 10 пъти съм писал тук, че хората не трябва да си създават идоли в никоя област.
Политиката е най-рационалната дейност... така че следвам този принцип в нея. Ако си следила темата на разговора, за който говориш - не трябваше да ме набеждаваш в обратното на това, което съм казвал в него. .. щом помниш за какво сме спорили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6254 -: Май 13, 2013, 12:19:12 am »
Предвиждаха го първоначално, чисто теоретично, не към момента на кризата ти. Така или иначе с тази карта, аз по всяка вероятност греша, така че ще имаш нов повод да изреждаш "корифеите".   

« Отговор #6255 -: Май 13, 2013, 12:23:44 am »
Предвиждаха го първоначално, чисто теоретично, не към момента на кризата ти. Така или иначе с тази карта, аз по всяка вероятност греша, така че ще имаш нов повод да изреждаш "корифеите".

ОК. Последно: какво е последното ти тълкуване!? Че вече се обърках от "може би" и "по всяка вероятност"
може и на лични... ама нещо по-определено и ясно!
« Последна редакция: Май 13, 2013, 12:28:47 am от Калоян Иванов »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6256 -: Май 13, 2013, 12:31:48 am »
Аз последното ти го написах на лични, повече надали ще седна да се занимавам с прословутата ти карта, а ти каза, че не го приемаш, така че ок. Все тая. Виждам причини, които могат да доведат до грешен извод, това е и не са достатъчно факторите за едно по-категорично "да", а вече разясних и защо, какво повече трябва да се обяснява.

Обикновено мъжете умеят да схващат веднага, учудвам се, че още върви плямпането по въпроса... Празните приказки не само са ми банални, а и ме уморяват. Още питанки да имаш?       

« Отговор #6257 -: Май 13, 2013, 12:35:18 am »
Още питанки да имаш?     

имам много питанки.. ама явно няма да са към теб  ...
Да, мъжете обикновено схащат бързо, ...но пък жените обикновено така обясняват, че никой не може да ги разбере  ;D
така че разговора протече "логично".

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6258 -: Май 13, 2013, 12:40:08 am »
Оффф, като те слушааам няма жена, която да може да избълва толкоз безумия даже и за цял ден. От самото начало не следиш простичките отговори, които ти се дават, а си дудукаш, каквото си там знаеш. Сега разбирам защо тук имало съмнения, че си Калоянка. ;D 

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6259 -: Май 13, 2013, 01:49:38 am »
Хора, държавните изпити наближават. Въпросът ми е:" Ще си взема ли държавните изпити?" Не доуточних кога. Не зная дали ще окаже влияние, но те са следващия месец.
« Последна редакция: Май 13, 2013, 02:02:30 am от vezni »