Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205667 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6440 -: Юни 13, 2013, 02:41:29 pm »
А апликиращ хармоничен аспект между У1 и У7 в любовен хорар задължително ли показва привличане,симпатия и интерес?

говори за бъдещи събития от хармоничен характер. Но! трябва внимателно да се погледне дали няма намеса от трета планета!
Ако няма аспекти между двата сигнификатора обаче може да има пак трета планета, която пренася или колеционира светлина. Хармоничен аспект между луна и единия сигнификатор- пак си е наличие за "да отговор. От друга страна- и да няма аспекти между У 1 и У7- ако са във взаимна рецепция- пак действието е такова все едно има аспект- трябва от всякъде да се погледне картата.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6441 -: Юни 13, 2013, 02:44:42 pm »
А как действа намесата на трета планета?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6442 -: Юни 13, 2013, 02:59:18 pm »
може и стимулиращо, може и възпиращо- зависи от цялата конфигурация на картата

« Отговор #6443 -: Юни 13, 2013, 03:04:02 pm »
Ясно...Бях го чела някъде това,но определено не е от нещата,на които съм обръщала внимание. Занапред обаче ще хвърлям по едно око на тези неща.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6444 -: Юни 13, 2013, 04:36:11 pm »
Благодаря ти много за разяснението, akruks!  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6445 -: Юни 13, 2013, 04:43:15 pm »
ако изпитът е приемен или за продължение на обучението
Кои изпити имаш предвид, че са за продължение на обучението? Изпитите от редовните студентски сесии по 3 или 9 дом трябва да се гледат?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6446 -: Юни 13, 2013, 05:04:11 pm »
Ясно. Много ти благодаря!

« Отговор #6447 -: Юни 13, 2013, 06:48:25 pm »
Х. направил ли ми е магия? Не ми се смейте моля ви! Въпроса е сериозен... :(

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #6448 -: Юни 13, 2013, 07:32:32 pm »

Хорарен въпрос:
ще пътувам ли в събота, 15-ти?

Тъй като момичетата тук са били много точни при отговорите на хорарни въпроси, си позволявам да задам горният. Благодаря предварително!
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6449 -: Юни 13, 2013, 09:25:51 pm »
Защо да ти се смеем, има такива мръсници.  ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6450 -: Юни 13, 2013, 09:31:14 pm »

Хорарен въпрос:

Тъй като момичетата тук са били много точни при отговорите на хорарни въпроси, си позволявам да задам горният. Благодаря предварително!
Мисля, че да.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6451 -: Юни 13, 2013, 09:36:15 pm »
Напълно е възможно - неговите У1 и У12 са в твоя 8 дом.
Интересно, обаче ако не знаех за какво става дума в картата, по-скоро щях да предположа, че е любовен хорар.  :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6452 -: Юни 13, 2013, 10:25:22 pm »

Хорарен въпрос:

Въпросът ти е основателен, това е силен признак за радикалност на картата. Имаш някаква слабост в аргументите, зависиш от друг   /луна в лъв в 8 дом описва емоциите ти... :mellow/:човек,някакъв, и подкрепата му-финансова, или друга. Това последното ще се реши, не е пречка, но между с-рите на 1 и 9 домове няма аспектна връзка луната е във включен знак, макар че ще иницира секстил със слънце и юпитер. Ти си с вързани ръце в някакъв смисъл, макар че ще си останеш в хармония, пътуването няма да се случи в желания срок.
И по 3 ти дом да гледаме е същото. ;D

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #6453 -: Юни 14, 2013, 07:00:16 am »

Veselin, Enigma благодаря за отговорите!

Да уточня ~ пътуването е на сравнително близко разстояние /в страната/ и за кратък срок.

Ще дам обратна връзка  :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #6454 -: Юни 14, 2013, 10:39:35 am »

Бърза обратна връзка  ;D - пътуването няма да се състои в събота...  поради обективни промени, с които трябва се съобразя.

Енигма е права, че запазвам добро разположение на духа  :blink:.

Акрукс, много ми се иска да споделя  :blink:, но пусти Асцендент Скорпион - има други навици  ;D; благодаря ти за включването!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6455 -: Юни 14, 2013, 10:44:52 am »

Бърза обратна връзка  ;D - пътуването няма да се състои в събота...  поради обективни промени, с които трябва се съобразя.

Акрукс, много ми се иска да споделя  :blink:, но пусти Асцендент Скорпион - има други навици  ;D; благодаря ти за включването!
[/quote
 Аз пък не обичам да се ровя, и аз -със скорп влияние, уважавам чуждото право на---тайни, но затова намекнах за луна в лъв в 8 и го гарнирах с емотикон и многоточие... :mellow:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6456 -: Юни 14, 2013, 11:13:15 am »

Браво на Енигма, защото тази карта има всички признаци за ДА отговор според мен- ако вземем пътя по 3ти или 9ти дом.
Мерк и Юпитер са във взаимна рецепция, а на луната й предстоят секстили със Слънце (не е важно), но и с Юпитер!
хм.. :lol:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6457 -: Юни 14, 2013, 11:17:16 am »
Зико, юпитер си е в заточение-неин сигнификатор+включена луна и то във фиксиран дом-питащият е с вързани ръце по действието на въпроса, така че...може нататък според мен.
Освен това нейния с-р е при другия човек, той решава, от него зависи. Само тази рецепция, която визираш без участитето на гл. сигнификатори-трудно...
А иначе пък слънцето ще изгори юпитер скоро...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6458 -: Юни 14, 2013, 11:29:17 am »
Пак ти казвам- браво!

Защото за мен Луна секстил юпитер и слънце си е сигурен знак, че ще пътува- по простите правила на хорара.
Като заключена луна- да,зависи от слънцето въпроса, но после успяват да се разберат- понеже идва секстила.
А аспекта Луна- Слънце (тригон секстил) се счита за бенефичен във всеки хорар- принципно!

Единственото което е...юпитер е МНОГО ОТСЛАБЕН- заточен, та и изгорен- наистина! Ако гледаме 3ти дом- много лошо положение на юпи, но пак- секстил Луна- това е отговора на въпроса. :lol:

А за рецепцията- мисля, че е по- удачно да се разглежда трети дом тук. Нямаме включен 9ти- меркурия не ни засяга- не говорим за рецепция тогава.Дам.
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 11:36:57 am от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6459 -: Юни 14, 2013, 11:34:39 am »
Да, всъщност двете с Акрукс говорите за отлагане - явно това е, което е по- специфично в тази карта...