Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205697 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7240 -: Октомври 16, 2013, 07:45:47 am »
Защо така се обърках не знам,много се извинявам за което. Изтрих предния пост за да кача правилната карта. Въпроса ми е " Ще заминем ли в чужбина със семейството ми?" (за постоянно) Благодаря предварително.
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7241 -: Октомври 16, 2013, 08:15:16 am »
Защо така се обърках не знам,много се извинявам за което. Изтрих предния пост за да кача правилната карта. Въпроса ми е " Ще заминем ли в чужбина със семейството ми?" (за постоянно) Благодаря предварително.
Луната е без курс, което не предполага развитие засега. За постоянна емиграция гледаме и 12 дом, а при теб У1 и У12 е Венера във 2 дом. Иска ти се да заминеш, но вероятно ще си останеш засега вкъщи, тъй като Венера ще направи тригон с Уран, У4.

« Отговор #7242 -: Октомври 16, 2013, 08:37:46 am »
Пускам и аз един хорар, ако някой има желание - Да запиша ли курса?

Налага се спешно да решавам, а не съм сигурна.

Благодаря :blink:

« Отговор #7243 -: Октомври 16, 2013, 09:06:32 am »
Луната е без курс, което не предполага развитие засега. За постоянна емиграция гледаме и 12 дом, а при теб У1 и У12 е Венера във 2 дом. Иска ти се да заминеш, но вероятно ще си останеш засега вкъщи, тъй като Венера ще направи тригон с Уран, У4.

Благодаря много Весо  :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7244 -: Октомври 16, 2013, 12:56:11 pm »
Пускам и аз един хорар, ако някой има желание - Да запиша ли курса?

Налага се спешно да решавам, а не съм сигурна.

Благодаря :blink:

Запиши го.  :blink:
Юпитер, управител на часа, в рак-екзалтация и в 1 дом=подкрепа.
Юпитер екзалтира в знака на Асцедента, и прави връзка по триплицитет между 3 и 9 дом. ;)
Луната и Юпитер с в рецепция по обител и предстои аспект между тях. Успешно взимане на документа от курса. :P
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #7245 -: Октомври 16, 2013, 02:14:26 pm »
rossin, благодаря ти много :blink: Документа ще трябва да го взема живот и здраве след няколко години :P

« Отговор #7246 -: Октомври 16, 2013, 04:10:20 pm »
Здравейте,

Бих искала да попитам: Дали ще запиша да уча магистратура в Дресден със стипендия следващата година?

Благодаря за съдейстбието.Прилагам и карта
Ако има желание, има и начин!

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7247 -: Октомври 16, 2013, 05:45:44 pm »
Здравейте имам следния въпрос:Ще прости ли майка ми на човекът до мен и ще се примири ли с връзката ни.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7248 -: Октомври 16, 2013, 07:54:48 pm »
Здравейте,

Бих искала да попитам: Дали ще запиша да уча магистратура в Дресден със стипендия следващата година?

Благодаря за съдейстбието.Прилагам и карта

Да.  :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7249 -: Октомври 16, 2013, 08:06:13 pm »
rossin, благодаря ти много :blink: Документа ще трябва да го взема живот и здраве след няколко години :P

В случая, утвърждаването на статуса ти.
Успех. :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7250 -: Октомври 16, 2013, 10:11:15 pm »
Много ви моля за помощ  :'( :'(

Преди малко ми се обади сестра ми и ми каза, че са им откраднали кучето - немска овчарка - гледат го от 4 години. Прекрасно животно, нямам думи - направо ми се реве. Тя е много разстроена, защото не знаят какво да правят. Кучето има чип, но няма как да бъде проследено. Информирали са свои познати, понеже много хора ги познават и са виждали кучето. Не знам какво да правя и как да им помогна. Зададох АЗ въпрос - ако някой може да каже по картата нещо - къде евентуално би могло да е кучето и дали ще го намерят. Дори не знам какво да напиша - ръцете ми треперят. Това куче е част от семесйтвото  :03: Моля ви - не знаем какво да правим. Ако някой има идея или мнение по картата, която така като гледам е нерадикална, но всякакво мнение ще ни е от полза  :03:

ще се върне или приятел ще го докара.
Близо е до сестра ти. :blink:

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7251 -: Октомври 17, 2013, 10:51:31 am »
Здравейте имам следния въпрос:Ще прости ли майка ми на човекът до мен и ще се примири ли с връзката ни.
За какво има да му прощава- той да не е семеен и с дете, защото не излиза по картата да имате връзка? срещи, секс- да, ще имате и занапред и най-вероятно ще се криете
с майка ти сте във взаимна рецепция от смесен тип, а това е по-важно, че няма да загубиш връзката си с нея
Благодаря Акрукс.Заедно сме от година и половина.Не е женен,но има дете.

« Отговор #7252 -: Октомври 17, 2013, 11:22:10 am »
Венера У12 в сходящ тригон с Уран У4 може да се приеме, че домът и семейството ти ще емигрира за постоянно, но Уран е ретро и ако това се случи няма да е скоро, нито пък ще е лесно...

Благодаря ти много акрукс  :wub:
И само да попитам, кога се смята,че ще има друго развитие по въпроса, когато ретро планетата тръгне директно или бъркам?
И също така възможно ли е този тригон между Венера и Уран да показва,че съм била в чужбина,защото бях на гости и скоро се върнах или 12 дом е за постоянната емиграция?
« Последна редакция: Октомври 17, 2013, 11:32:30 am от valiastankova »

« Отговор #7253 -: Октомври 17, 2013, 12:35:42 pm »
Здравейте,
бих желала да попитам следното-искаме да имаме трето дете.Има ли подходящо време за зачеване
Благодаря предварително!
края на юли 2014г- новолуние в 9д, който описва третото дете
тр. Юпитер ще е в съвпад с Луната У9 в 9д
Това какво означава-че трябва да се зачене тогава или че тогава ще се роди детето?

« Отговор #7254 -: Октомври 17, 2013, 05:07:00 pm »
Здравейте!Ще се оправи ли лаптопът ми? Страшно съм притеснена и изнервена.Благодаря ви предварително! :blink:

« Отговор #7255 -: Октомври 17, 2013, 05:35:26 pm »
Благодаря Акрукс  :blink:

« Отговор #7256 -: Октомври 18, 2013, 10:15:13 am »
Венера У12 в сходящ тригон с Уран У4 може да се приеме, че домът и семейството ти ще емигрира за постоянно, но Уран е ретро и ако това се случи няма да е скоро, нито пък ще е лесно...

Благодаря ти много акрукс  :wub:
И само да попитам, кога се смята,че ще има друго развитие по въпроса, когато ретро планетата тръгне директно или бъркам?
И също така възможно ли е този тригон между Венера и Уран да показва,че съм била в чужбина,защото бях на гости и скоро се върнах или 12 дом е за постоянната емиграция?
Между Венера и Уран тригонът е сходящ, а не разходящ, за да показва отминало събитие...
Иначе да- 12д е постоянна емиграция, но също пътуване по море, презокеанско пътуване е също по този дом
При теб У1 и У12 е с един у-л, свързана си по някакъв начин с емиграцията, с морска държава- майка ти не беше ли в Кипър? Краткото пътуване е по 3д, а Венера У1 е в знак на У3

Да, в Кипър е,благодаря ти много  :wub:

« Отговор #7257 -: Октомври 18, 2013, 04:54:16 pm »
akruks, благодаря за отговора!

Пускам един нов хорар...
Каква е причината някой (назован по име, колега ми е) постоянно да ме звъни и да се интересува от мен?
Видимо показвам, че не ми е приятен. Уфф, писна ми от него... :(

« Отговор #7258 -: Октомври 18, 2013, 10:09:37 pm »
Колегата е от университета и е моя пълна противоположност, лази ми по нервите само. Жалко, че не разбира от откази.

Благодаря ти!

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7259 -: Октомври 19, 2013, 06:46:09 pm »
Успешно ли се представих днес на изпита? Ще получа ли оценката, която очаквам?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?