Purple, щото това, че ти имаш морал, не значи, че и другите имат. По хорара ти и аз мисля "да" - У1 Марс в 6-ти дом във взаимна рецепция с У3 Меркурий и в сходящ секстил с него - успешно търсене и намиране. Марс също така в сходящ секстил с У10 Сатурн. Луната е тронова в сходящ тригон със Сатурн - пренася светлина между Марс и Сатурн.
Заради ретроградността на Меркурий да не се окаже връщане към някакво предишно предложение, което преди време не се е превърнало в назначаване?
Звезда, не ми е много ясно естеството на въпроса ти. Приключване на взаимоотношения ли, отмъщение ли търсиш, но определено си насъбрала доста недоволство (разочарование) към този човек - твоят управител Марс е в знак на падение на управителя на въпросния човек Венера. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Сякаш липсва възможност за промяна в отношенията ви към момента. Венера се намира в 9-тия ти дом в знак на Юпитер. Възможно е този човек да е много далеч от теб към момента (като в чужбина, например), което да се явява пречка за разчистването на сметките. Управителят на 3-тия ти дом Меркурий е бил в сходящ тригон с неговия У3 Юпитер допреди да стане ретрограден. Може би си имала възможност или намерение да изгладиш отношенията ви (да изпишеш вежди вместо да избодеш очи), но си се отказала (ретроградността на Меркурий). Засега липсва аспект между Меркурий и Юпитер - липсва (възможност за) комуникация помежду ви.
Каризма, и аз мисля, че първоначално се е засегнал от шегата ти. Той е представен от тронова Луна, което автоматично означава, че Луната е в знак на заточение на твоя управител Сатурн. Изглежда ми, че е почувствал, че не е достатъчно уважаван или нещо такова. Както казаха колегите, управителите ви са в сходящ тригон - ще се сдобрите.