Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7480 -: Ноември 22, 2013, 10:52:45 am »

« Отговор #7481 -: Ноември 22, 2013, 11:30:30 am »
За пореден път Хорарната Астрология не работи при мен.Току що се свързах с Обредния Дом  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7482 -: Ноември 22, 2013, 11:35:17 am »
Супер!Ама и аз съм от водещите астролози ;D :P

« Отговор #7483 -: Ноември 22, 2013, 11:57:48 am »
Ами ти си права,че Луната е без курс.За малко е изпуснала тригона със Слънцето,в рамките на знака,в който се намира.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7484 -: Ноември 22, 2013, 12:03:11 pm »
Ами ти си права,че Луната е без курс.За малко е изпуснала тригона със Слънцето,в рамките на знака,в който се намира.  :blink:

Един въпрос към теб...,но тук за да е по-нагледно!
Какви аспекти имаш в момента на транзитния Марс? Какво прави Меркурий също...Какви са аспектите на Юпитер и Сатурн към нат.Меркурий...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7485 -: Ноември 22, 2013, 12:05:54 pm »

Какви аспекти имаш в момента на транзитния Марс? Какво прави Меркурий също...Какви са аспектите на Юпитер и Сатурн към нат.Меркурий...
Ще ти кажа веднага какви аспекти имам без да отварям Астрото-Марс преди броени дни ми е съвпаднал с АЦ-оттам квадратира Уран.Транзитно Слънце е в секстил с Меркурий-предполагам затова пиша като побесняла тези дни.Просто не мога да спра...Юпитер ми е в съвпад с Луната-оттам контактува с Уран И Марс  :blink: Сатурн май нищо не прави,но наближава секстил с Меркурии.Мисля,че ще бъде декември.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7486 -: Ноември 22, 2013, 12:21:55 pm »

Ще ти кажа веднага какви аспекти имам без да отварям Астрото-Марс преди броени дни ми е съвпаднал с АЦ-оттам квадратира Уран.Транзитно Слънце е в секстил с Меркурий-предполагам затова пиша като побесняла тези дни.Просто не мога да спра...Юпитер ми е в съвпад с Луната-оттам контактува с Уран И Марс  :blink: Сатурн май нищо не прави,но наближава секстил с Меркурии.Мисля,че ще бъде декември.

Марс на АСЦ-действие,активност...Слънце секстил Меркурий-възможност за комуникация с държавни институци...
Ето ти отговора..без хорарен въпрос.
Спекулираме с хорарите...
Например...Звъни ми някой и иска услуга...Аз имам право да задам хорарен въпрос за това дали да направя услугата или не.Хорара ще ми покаже дали ще бъда полезна или не...
Но хей така да се задават въпроси си е подигравка...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7487 -: Ноември 22, 2013, 12:25:52 pm »
Права си,Марая! Прекаляваме с хорарите  :-[

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7488 -: Ноември 22, 2013, 03:43:34 pm »
Здравейте моля да видите един хорар.... скарах се мног с най - добрата ми приятелка и не искам пак аз да отстъпвам за да си оправим отношенията и въпроса ми е "Ще си оправим ли отношенията скоро и дали ще осъзнае че може би има малка вина и само на мен ли ми е гадно?"
Да, ще се сдобрите скоро, но вероятно ти ще си по-активната страна в тази насока- Марс у3 за теб в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У3 за приятелката ти
Интересно, но и в хорара тук приятелката ти попада в знака на стрелец- К11 е там, с У11 Юпитер, който е в ретро сянка и всеки момент ще тръгне назад- при нея ще има отдръпване навътре в себе си и в този период ще преразгледа поведението си, може и ти да се окажеш катализатор с твоите приказки.
За някое гадже ли сте се скарали- да не си падаш по нейния  :blink: Може да пише навсякъде, че скорпионите били ревниви и отмъстителни, но в действителност стрелците ги засенчват, тъй че умната!  ;D

Връщам отговор
Оправихме се .. определено си е преразгледала поведението и е осъзнала че не е права , тя се извини не аз  :-[ :blink: но хорара работи  :blink: :blink:

:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #7489 -: Ноември 22, 2013, 04:42:45 pm »
Моля ви, ако някой има желание да погледне картата, която съм постнала..... :(

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7490 -: Ноември 23, 2013, 02:16:28 pm »
В следващите 2,3 месеца А. ще се изнесе ли да живее самостоятелно(отделно от родителите си)?

« Отговор #7491 -: Ноември 23, 2013, 03:08:43 pm »
карах може би над 90те км които са ограничението по един път (километража сочеше около 85-90 в колата ама знам ли ги тия камери)
23.11, 15:08 русе, хванаха ли ме в нарушение
23.11 15:13 в софия един приятел го видя и каза по-добре ще е да е "ще се плаща ли глоба" понеже горната формулировка не е правилна + АСЦ в русе е късен, т.е. квото е станало - станало

картата на 15;13 софия - трети и девети дом дето са обикновено движение, няма нищо там, втори дом пари също няма нищо, но осми - дългове и може би глоби има, следващия аспект на луната след 2° е тригон с уран, след този тригон обаче идва КВАДРАТ С МЕРКУРИЙ и това малко ме тревожи, въпреки че уж ако планета А сключва аспект с Б но преди да го сключи прави друг аспект с С - това се вика забрана, тоест това дето дава аспекта с Б няма да се случи, щото планетата С го спира и понеже в твоя случай аспекта с Б е лош а аспекта с С е добър, би трябвало да ти се размине
А - луната
Б- Меркурий - двежения, къси пътувания
С - Уран

понеже луната й остават 2° до тригона би трябвало след два дни да има писмо с фиш....

какво мислите, кажете и вие вашето тълкуване...сериозна е работата

« Отговор #7492 -: Ноември 23, 2013, 03:15:28 pm »
До 5-10 км. отгоре никой няма да те глоби. Пък дали е имало камери изобщо, е отделен въпрос.

« Отговор #7493 -: Ноември 23, 2013, 03:16:23 pm »
То си има камера там, въпросът е наистина ако е 5 км г/д над ограничението дали ще има глоба.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #7494 -: Ноември 23, 2013, 03:18:05 pm »
То си има камера там, въпросът е наистина ако е 5 км г/д над ограничението дали ще има глоба.
Не можеш ли да качиш карта?

« Отговор #7495 -: Ноември 23, 2013, 03:20:30 pm »
Мога да кача от програмата Зет
http://store.picbg.net/pubpic/5E/C6/4987b3f973655ec6.png

« Отговор #7496 -: Ноември 23, 2013, 03:31:31 pm »
Карал си с 85-90 км./ч., то твои думи, ограничението е 90 км./ч., пак по твои думи. Къде е нарушението?
Сатурн е в 7-ми в хорарната карта. Нещо премълчаваш. И по-добре, че КАТ може да четат форуми.
Картата наистина е нерадикална по 2 показателя.

« Отговор #7497 -: Ноември 23, 2013, 03:34:56 pm »
Какво да премълчавам? Ограничението си е 90 км/ч, аз карах според километража на колата с 85-90, но той може да не е верен, защото има на едно място в града, където ти изписва с каква скорост се движиш и винаги има разлика между показаната там и вътре в колата (в колата е по-ниска с 5-10 км/ч).

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7498 -: Ноември 23, 2013, 04:02:52 pm »
За градско глобата е при превишение с над 11 км. Извън населено място беше повече.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7499 -: Ноември 24, 2013, 06:04:07 pm »
В следващите 2,3 месеца А. ще се изнесе ли да живее самостоятелно(отделно от родителите си)?
Не.
Благодаря