благодаря Аврора, Кая, Прия..дано да не се мъчи дълго..вече има силни болки в главата, едва се движи..аз не знам защо, но някак все успявам да го избегна да не го видя..нещо ми става..не знам какво да му кажа..би ми било мъчно и някой гадняр да беше, а той е на другия полюс- добряк, чистосърдечен и незлоблив..за пръв път се сблъсквам със случай на рак в семейството и той съвсем не ми е чак толкова близък, доскоро и със снахата не бяхме кой знае колко близки, камо ли с него, но сега не знам как да реагирам..досега всички, които са починали от тези, които съм обичала са били или внезапно като баба ми, или като моя човек- в болница и до последно имах надежда..сега все едно няма надежда, някаква утеха ли, какво мога да му дам..поканена бях в тях за Великден, но преди да поставят диагнозата, сега не знам остава ли поканата..той като че ли иска да събере всички като за последно, макар че е много отпаднал, но да види всички близки..ако събера сили, ще отида, дано да ми дойдат правилните думи..