Здравей Гост

Пълнолуние 18 април 2011

• 38 Отговора
  • 5675 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Пълнолуние 18 април 2011
« Отговор #20 -: Април 19, 2011, 03:13:25 am »
Какво,проявление на пълнолунието има ли вече или е рано?  :rolleyes:

да, преди малко се прибраха брат ми и снахата..окончателна диагноза на баща и- рак на костите с метастази навсякъде, вкл. в мозъка..остава му много малко..преди нова година един лекар е допуснал, че има рак, и е предписал лъчетерапия, но при второто мнение някакъв доцент- светило и т.н. казал, че няма рак и няма смисъл от никаква лъчетерапия..едва се въздържам..докога ще държат по болниците тези стари, мазни, изкуфели ''светила''!!?

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #21 -: Април 19, 2011, 04:38:31 am »
Съжалявам да чуя това  :'( Гуш от мене!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #22 -: Април 19, 2011, 04:43:29 am »
 :'(,
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #23 -: Април 19, 2011, 04:56:52 am »
благодаря Аврора, Кая, Прия..дано да не се мъчи дълго..вече има силни болки в главата, едва се движи..аз не знам защо, но някак все успявам да го избегна да не го видя..нещо ми става..не знам какво да му кажа..би ми било мъчно и някой гадняр да беше, а той е на другия полюс- добряк, чистосърдечен и незлоблив..за пръв път се сблъсквам със случай на рак в семейството и той съвсем не ми е чак толкова близък, доскоро и със снахата не бяхме кой знае колко близки, камо ли с него, но сега не знам как да реагирам..досега всички, които са починали от тези, които съм обичала са били или внезапно като баба ми, или като моя човек- в болница и до последно имах надежда..сега все едно няма надежда, някаква утеха ли, какво мога да му дам..поканена бях в тях за Великден, но преди да поставят диагнозата, сега не знам остава ли поканата..той като че ли иска да събере всички като за последно, макар че е много отпаднал, но да види всички близки..ако събера сили, ще отида, дано да ми дойдат правилните думи..

« Отговор #24 -: Април 19, 2011, 04:58:21 am »
 :'( Много съжалявам, Вижън... С тази грешна диагноза преди, възможно е и окончателната да не е вярна. Ще се нядавам да е така. Въпреки че пишеш, че няма надежда и изглежда е безсмислено да се надявам... :'(

Ужасно. Всеки може да сбърка, но затова изследванията се повтарят, потретват.
« Последна редакция: Април 19, 2011, 05:06:54 am от Mirabella »

« Отговор #25 -: Април 19, 2011, 05:00:12 am »
Ох, това пълнолуние е много тежко. По-гадничко е от предходното. :lol:

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Април 19, 2011, 05:01:17 am »
Вижън, съжалявам. Преди 3 г имах аналогичен случай с много близък човек. :'(

*

Vision

• 3523
« Отговор #27 -: Април 19, 2011, 05:17:46 am »
:'( Много съжалявам, Вижън... С тази грешна диагноза преди, възможно е и окончателната да не е вярна. Ще се нядавам да е така. Въпреки че пишеш, че няма надежда и изглежда е безсмислено да се надявам... :'(

Ужасно. Всеки може да сбърка, но затова изследванията се повтарят, потретват.

дано да стане някакво чудо, но имам чувството, че тези 30 и повече години, които са му били отпуснати отгоре /след инцидента с трамвая, който го е влачил/ вече са към края си..той е искал да си отгледа децата, които тогава са били много малки..сега децата му са големи и имат деца, малката му дъщеря роди преди 3 месеца близнаци..все едно този втори живот му е бил даден даром..той се движеше като човек, който е видял смъртта..

Вижън, съжалявам. Преди 3 г имах аналогичен случай с много близък човек. :'(

не се натъжавайте..винаги става това, което трябва да стане..по- лесно е на тези, които си тръгват, отколкото на тези, които оставаме..

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Април 19, 2011, 05:34:24 am »
Вижън, скъпа, знам какво чувстваш. Още ми е прясно и не знам какво друго да кажа, освен дано не се мъчи много човека.  :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Април 19, 2011, 06:55:39 am »
Имам събитие....свързано с пълнолунието....
Изкллючително точно ..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 19, 2011, 07:02:05 am »
http://vbox7.com/play:d15e9314

Една песен подарък за пълнолунието....

Обожавам пълната луна....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #31 -: Април 19, 2011, 07:02:27 am »
Имам събитие....свързано с пълнолунието....
Изкллючително точно ..... :blink:

.......I az- sno6ti udarih kolata, otnesoh edno dyrvo sys zadnicata.... ;D

« Отговор #32 -: Април 19, 2011, 07:25:00 pm »
  Не знам дали е свързано с това, но на 17-ти погребахме 2-ри братовчед, уж отишъл да му правят химиотерапия и му правили вливания, но той има склонност към тромбози, /поради която причина когато за първи път го оперират от рак на дебелото черво - преди няколко години, закъсняват с Хепарина и след това му режат крака/, а сега с тези вливания му разбутват тромбоцитите и си отиде човека от инсулт......

« Отговор #33 -: Април 19, 2011, 07:56:47 pm »
Дейзи, моите съболезнования  :'( Нека почива в мир.

« Отговор #34 -: Април 19, 2011, 09:07:22 pm »
Дейзи, моите съболезнования  :'( Нека почива в мир.
Благодаря мила! И на всички, които мислено са го казали.

*

Vision

• 3523
« Отговор #35 -: Април 20, 2011, 05:19:47 am »
  Не знам дали е свързано с това, но на 17-ти погребахме 2-ри братовчед, уж отишъл да му правят химиотерапия и му правили вливания, но той има склонност към тромбози, /поради която причина когато за първи път го оперират от рак на дебелото черво - преди няколко години, закъсняват с Хепарина и след това му режат крака/, а сега с тези вливания му разбутват тромбоцитите и си отиде човека от инсулт......

съжалявам, Дейзи.. :(

Вижън, скъпа, знам какво чувстваш. Още ми е прясно и не знам какво друго да кажа, освен дано не се мъчи много човека.  :(

дано, благодаря ти..

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Април 20, 2011, 08:33:11 am »

Съжелявам Дейзи! Приеми съболезнованията ми! :(
Вероятно сатурн и водолей и/или/аспект към тях са си казали думата....,а думата на Сатурн е тежка...и за разлика от тази на Плутон подлежи на коментар...,аспект на Плутон го е отнесъл...според мен... :(

« Отговор #37 -: Април 21, 2011, 04:46:06 am »
Дейзи,съболезнования  :o
 Бог да го прости :(  душата му да намери покой....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

• 2478
« Отговор #38 -: Април 21, 2011, 05:17:17 am »
Моите съболезнования, Дейзи!  :'(