Здравей Гост

Новолуние 3 Май 2011

• 115 Отговора
  • 14383 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Новолуние 3 Май 2011
« Отговор #100 -: Май 04, 2011, 09:52:12 pm »
Точно върху Луната ми, която е в съвпад с Хирон, в 6-ти дом, близо до ДЦ. Какво ли ще е????

*

Yaya

• 2265
« Отговор #101 -: Май 05, 2011, 12:27:37 am »
кой дом ти управлява Луната? Да не се случи нещо ново работата, да разбереш стари неща за колеги  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #102 -: Май 05, 2011, 12:53:26 am »
8-ми и 9-ти дом.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #103 -: Май 05, 2011, 01:15:02 am »
командировка? Може да ти донесе някакви пари  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
« Отговор #104 -: Май 05, 2011, 03:54:54 am »

Лелелеееее,колко хубаво си го обяснила.Не е истина просто.
Аз под наркотици разбирам смволичното им значение.Аз нямам такива пристрастия,освен цигарите :-[
Чак сега си обяснявам състоянието в което и аз се намирам.И наистина то докарва до едно мазохистично усещане.
Както и да е.Слава Богу че с времето се е доказало,че съм силен човек и когато пожелая,ще изляза от унеса.Просто все още не съм решила....защото по някакъв начин ми харесва :rolleyes:

и аз използвам символичното значение на наркотиците, но най- важното според мен е не че наркотиците и млякото не решават проблемите, а че има друг начин, по който да се решат проблемите и да отпадне причината, а не да се тушират само последствията..

и другото е, че колкото и планети да имаш в риби, неизбежно имаш и в други знаци, на които да можеш да стъпиш като на твърда почва в плаващите пясъци на Нептун..или ако ти харесва повече- в подводните му течения..
защото миг невнимание- цял живот страдание..седем секунди са нужни, за да се зачене нов живот..и сигурно една секунда, за да си объркаш твоя живот тотално..

така си говоря и на мен и се подготвям за транзита на Нептун през десц.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #105 -: Май 05, 2011, 04:00:37 am »

Имаш време. Още ти е в 6-ти дом Нептун. На 3 градуса от куспидата може да започнеш да го усещаш, а най-силно - когато влезе в самия дом. Освен ако не ти засяга някои мидпойнт. На мен като ми застана на 0-1 гр. Риби в мидпойнта "Луна - Венера", а след това и в "Слънце-Венера", взех да чета поезия и да изпитвам странни духовни преживявания и силни емоционални състояние от това. но общо взето с Нептун на десцендента можеш да попаднеш на пратньори, които да се облягат на теб, идеалисти или на такива, които живеят в някаква заблуда, а ти да се опитваш да ги "вкарваш в правия път".
не съм си изследвала мидпойнтите още, знам само за луната, че е на мп венера/марс..

а за партньорите..на мен винаги десц. ми е бил в риби и този тип хора са ми познати.. ;)
най- вече идеалисти..но нептун е далече..веднъж го гледах кога пресича десц., май беше 2017-та..ехее- я съм жива дотогава, я не.. ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #106 -: Май 05, 2011, 04:56:58 am »

Лелелеееее,колко хубаво си го обяснила.Не е истина просто.
Аз под наркотици разбирам смволичното им значение.Аз нямам такива пристрастия,освен цигарите :-[
Чак сега си обяснявам състоянието в което и аз се намирам.И наистина то докарва до едно мазохистично усещане.
Както и да е.Слава Богу че с времето се е доказало,че съм силен човек и когато пожелая,ще изляза от унеса.Просто все още не съм решила....защото по някакъв начин ми харесва :rolleyes:

и аз използвам символичното значение на наркотиците, но най- важното според мен е не че наркотиците и млякото не решават проблемите, а че има друг начин, по който да се решат проблемите и да отпадне причината, а не да се тушират само последствията..

и другото е, че колкото и планети да имаш в риби, неизбежно имаш и в други знаци, на които да можеш да стъпиш като на твърда почва в плаващите пясъци на Нептун..или ако ти харесва повече- в подводните му течения..
защото миг невнимание- цял живот страдание..седем секунди са нужни, за да се зачене нов живот..и сигурно една секунда, за да си объркаш твоя живот тотално..

така си говоря и на мен и се подготвям за транзита на Нептун през десц.. ;)
Така е. Слава Богу ,че имам много планети в земни знаци :blink:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #107 -: Май 05, 2011, 06:32:37 am »
Виждам, че сте заговорили за Нептун...
На мен Нептун минавайки през Водолей ми омая Слънцето и Меркурий, тригонира Уран, Юпитер, Луна... Квадратира Марс (което не усетих кой знае как). На мен много ми хареса този период. Едновременно с това през по-голямата част от престоя си във Водолей беше в 7 дом. Любовните връзки... хм.. едни поетични, романтични... като по филмите (докато не се вземем със сегашния ми, оттогава съм перманентно влюбена в един и същи мъж ;D). При престоя в/у десцедета респ. опозиция на Асц. и приближаването към Слънцето имаше един дълъг период на запои и купони... Всичко лошо в живота ми минаваше някак по периферията и не го чувствах като толкова лошо... Абе - под упойка си с Нептун. От нищо не заболява много. Хубав период и ми липсва по един известен начин... Завладян си от някаква вселенска любов, от щастие, има една мекота и нежност във всичко... Няма травми или те отминават безболезнено. (Зависи и от аспектите, които прави все пак). Изпълнен си със съчувствие и разбиране към всекиго и всичко... Интересното е, че в последна декада на Водолей нямам нищо, нито правеше накрая някакви аспекти, но аз продължих да го усещам до края на Водолей... Просто явно вибрациите са били водолейско-нептунови и са били в съзвучие с мойта природа.  :blink: Много приятен период.

Според мен обаче не е най - удачен период човек да се занимава с точни науки или бизнес. Не е в най - добрата си форма за това, не дава най - доброто от себе си. Не си особено способен да си и субективен понякога, за да можеш да защитиш добре интересите си. Все "разбираш" и врага...

Като цяло - хубав период и жалко, че няма да се повтори. В този живот.

П.П. Сега си мисля, че Нептун в 7 дом и още повече и върху Слънце може да дава и промени във външния вид, някакво "преобразяване", например изцяло нова визия така че хората дет се вика, да не могат да те познаят (нов грим, нова коса). Като се замисля, аз верно смених дъгата откъм цветове коса, но другояче не съм се маскирала  :blink:. Нямало е кой знае какви промени във визията в моя случай (но да знаете който го чака такъв транзит, че може и да се прояви...хммм...прекалено артистично относно имиджа си).
« Последна редакция: Май 05, 2011, 06:47:10 am от ana125 »

*

Vision

• 3523
« Отговор #108 -: Май 05, 2011, 01:26:31 pm »
благодаря ти, Ана125.. :blink:

ако и при мен се прояви така, ще е супер..особено това:

Цитат
Завладян си от някаква вселенска любов, от щастие, има една мекота и нежност във всичко... Няма травми или те отминават безболезнено. (Зависи и от аспектите, които прави все пак). Изпълнен си със съчувствие и разбиране към всекиго и всичко... Интересното е, че в последна декада на Водолей нямам нищо, нито правеше накрая някакви аспекти, но аз продължих да го усещам до края на Водолей... Просто явно вибрациите са били водолейско-нептунови и са били в съзвучие с мойта природа.  smiley Много приятен период.

аз нямам толкова аспекти, само като пресече десц. ще направи опозиция с нат. мерк. и тригон с луната, а в края на риби- опозиция с нат. плутон..но това са много години, ще свикна с влиянието му дотогава.. ;)

при теб имиджа е бил променен артистично, защото се е случило във водолей..при мен в риби ако има влияние над външния вид сигурно ще заприличам на пияна монахиня.. :haha:

сладкиш ''Пияната /жадната/ монахиня'':

или на това коте:

а защо не и така:

ох на какаа.. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #109 -: Май 05, 2011, 05:22:18 pm »
 :rolf: :rolf: :08:
Твоят пост ми оправи деня ;D

« Отговор #110 -: Май 06, 2011, 02:55:13 am »
На новолуние съм в цикъл...Баси кървавата драма... ;

и аз така, точно на РД, в ресторанта, река, там дет е текло пак ще тече... :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #111 -: Май 06, 2011, 02:57:11 am »
На новолуние съм в цикъл...Баси кървавата драма... ;

и аз така, точно на РД, в ресторанта, река, там дет е текло пак ще тече... :mellow:

ама друго викам да тече... ;D
Че това направо ме влуди , бЪш на новолуние... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #112 -: Май 06, 2011, 03:42:59 am »
влизаме във възраст, където ще ни влудява критиката,ако спре да тече, така че радвай се на всеки  цикъл
да се прочиства кръвта ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #113 -: Май 06, 2011, 04:15:20 am »
влизаме във възраст, където ще ни влудява критиката,ако спре да тече, така че радвай се на всеки  цикъл
да се прочиства кръвта ;) ;D

Да се надяваме , че ще дойде тази възраст по късно... ;D ;)
Казват ,че колкото повече раждания ,толкова по-късно идва..А и аз съм решила на 47 още веднъж да се напъна... :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #114 -: Май 06, 2011, 04:34:37 am »
Здравейте, сладури!  :wub: Сега разбирам, че при мен новолунието се е паднало точно върху ЮЛВ и Юпитер, които са ми натално в съвпад, в 11-ти.Как може да се прояви това? Юпитер ми е управител на 6-ти и съуправител на 5-ти. И в съвпад с ЮЛВ ? Мнооого кармично нещо ми изглежда...;)

« Отговор #115 -: Май 07, 2011, 03:29:11 am »
Небето е ясно и се вижда колко е красив сърпът на Луната  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.