Господар на мой 1 дом е Венера и се намира в началото на 2 дом в съвпад с господар на 2 дом . Предполага се,че трябва да притежавам завидни качества и потребности,типични за Телец - наслади,чревоугодничество,силен афинитет към финансите и притежанията,сладострастие . Но не е точно така,може би за съжаление .
Радвам се единствено на нещата,които съм приела за ценни ,или за да ме радват точно тези,трябва да са в свръхестествени количества (заради Юпитер в тригон към Венера) . Т.е. ако имам къща, то тя ще е малка и идеална за мен (което значи да е далечна ,в леко фантазьорски вид ,с цветя ,слънце ,без много покъщнина) . Ако ми покажат обаче 3-етажна вила , пълен лукс ,гараж с Ролс Ройс - няма да ме изпълни и зарадва,както някой друг и ще я приема равнодушно ,защото отношението ми към материалните неща е свръхграндоманско,което значи,че за да приема някоя къща за Топ място с оглед средствата ,пръснати по нея,ще трябва да е дворец ,а притежателя й собственик на държава . И пак няма да я почувствам,защото не отговаря на ценностите ми ,не ме дърпа отвътре . Това вече съм го установила на база няколко случая ,преди да разбера причината,мислех,че аз не мога да се радвам особено ,имайки предвид ентусиазма на приятелки,в случай,че са вкарани в същата ситуация .
За финансите - мисля,че имам някакво влияние,тъй като идват ,когато се нуждая от тях . Случвало ми се е да ми предлагат участие в проекти точно тогава,когато съм била в дилема ''къде изтичат ресурсите ми'' .Хмм.. за в момента искам да са малко повече , но и да не е така, не ми пречи особено,стига да не изпадам в силна необходимост .
заради Венера и Плутон,винаги е имало някакво сладострастие към приятелите ми , ''желала'' съм ги по-често,любовта ми е била незряла и изразяваща се предимно чрез интимност..аз последните месеци обаче претърпях някои трансформации и осъзнавания в това отношение,да се надяваме ,че всичко е дисекцирано до здравословен резултат .
обичам да се грижа за тялото си , като ми е хубаво се глезя и на поведение ,обичам да обичам и да ми фъркат пеперудки в коремчето

(не за ядене)
това са общо взето нещата покрай Венера,Плутон и 2 дом.
а ! Имам таланти в гримирането, модния дизайн ,но не обичам да шия . Понякога съм властна и заповядвам. И капризна. Но е поносимо. :confuse3: