Здравей Гост

ПИТАМЕ ВЪЛШЕБНИТЕ БОБЧЕТА КАКВО ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЖИВОТА УТРЕ

• 781 Отговора
  • 193983 Прегледи
« Последна редакция: Август 22, 2013, 10:06:30 pm от emiliags »

Правя нова тема, старата стана дългичка. Малко информация: гледането на боб се предава от баба на внучка през поколенията. Използват се 41 бобчета, към които се задава въпрос с ДА или НЕ. Боба не може да отговори на въпрос с цифри, дни или имена. Колкото по-конкретен и ясен е въпроса, толкова по-точен и ясен е отговора на бобчето.
Задавайте на ден не повече от 2 и на седмица не повече от 4 въпроса. Ако задавате 3 или повече въпроса на едно питане, ще отговоря само на първите два. Не очаквайте от боба да ви познае всичко на всяка цена. Понякога не познава, да не казвам,че на мен изобщо не ми познава :( , но това е друга тема. Щадете бобчетата и мен и внимателно подбирайте въпросите си! Не се сърдете и не се отчайвайте, ако отговора не ви харесва и не ви задоволява, не се превъзнасяйте и не летете в облаците ако ви каже отговора който искате. И накрая помнете, че всичко зависи от вас :)

Здравей Оушън и на теб усмихнато лято!
Моя въпрос е   Ще бъдаем ли отново заедно с О?
Предварително ти благодаря!

Целта на поздрава ми за хубаво лято е да покаже,че изчезвам от форума за известно време. Всички отговори - на есен с песен, сега е лято и е време за ваканции и почивки :)

:blink:

Оушън,един въпрос и от мен?До месец ще ...... ли със сегашната си..... в ....?Много благодаря!

Да.

Оушън,извинявам се за късната обратна връзка,но и тук отново позна. :clap:

Мисля,че да.

Има ли друга жена в живота на Х освен мен .Благодарности предварително.

Не мисля че има.

Здравейте Оушън ,ако може да задам един въпрос?
- Ще се получат ли нещата между мен и А..  ;) ?

Да.

Оушън здравей разделихме се с приятелят ми и имам чувството ,че тази болка ме съсипва...Въпросът ми е ще се съберем ли отново с Р...  :'(

Ще се съберете, спокойно.

А ще отвори ли ресторант в.. до 1 год(или по-кратък период, до края на 2013г.)?

Ще отвори до 1 година.

Привет дами, тук съм. Отговорих на всички чакащи, само с изключение на един въпрос, който е с минала давност.

АКо имате въпроси, питайте :)

*

vvvpav

• 3
  • Слънце в Рак

Мисля,че да.
Привет Oушън много благодаря!!!
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

tasha

• *
  • 85
Здравей, Оушън
К. искрен ли е с мен? Между нас ще се получи ли нещо?
Благодаря

1. Да.
2. Да.

Благодаря, Оушън, дано си питала бобчетата за любовна връзка, че аз как съм задала въпроса с нещо  :unsure: любовна връзка, имах впредвид.

Здравей, Оушън, първо да дам обратна връзка - видяхме се няколко пъти, но нещата за мен приключиха.

И сега въпрос: Между мен и Д. може ли да се получи нещо, което да стигне до съвместно съжителство?
Ако отговора на горния въпрос е не, ако може да питам и дали до края на годината ще започна връзка?
Благодаря

Здравей, Оушън!  :blink:

Надявам се да си изкарала хубаво лято!

Моите въпроси са:
1. Харесва ли ме И.?
2. До 2-3 месеца ще започна ли нова връзка?

Благодаря!

Здрасти Оушън!
Не са минали много давност :) Както и да е. Имам други въпроси, ако може...
1- Ще получа ли общинско жилище?
2- Ще осъдя ли хазаина?
3- Това ли е краят на историята с  У?
Благодаря!

*

elodiq

• **
  • 903
Оушън ще се съберем ли с x

Здравей,Оушън!

Само тук не съм се записала  ;D Искам да попитам:

1. ''Х'' ще ме потърси ли? "Х'' е мъж

2. Има ли чувства към мен?

П.П. И прабаба ми гледаше на боб – познаваше женицата, лека и пръст. Аз така и не се научих. Ех, знам тук-там нещо  :blink:

*

Vela

• 18
Здравей Оушън!
Хайде и аз на опашката с един въпрос.

Ще се справя ли сама?

Здравей, Оушън
К. искрен ли е с мен? Между нас ще се получи ли нещо?
Благодаря

1. Да.
2. Да.

Благодаря, Оушън, дано си питала бобчетата за любовна връзка, че аз как съм задала въпроса с нещо  :unsure: любовна връзка, имах впредвид.

Здравей, Оушън, първо да дам обратна връзка - видяхме се няколко пъти, но нещата за мен приключиха.

И сега въпрос: Между мен и Д. може ли да се получи нещо, което да стигне до съвместно съжителство?
Ако отговора на горния въпрос е не, ако може да питам и дали до края на годината ще започна връзка?
Благодаря

Много подценяваш това момче и вашите отношения, все едно гледаш на него от високо. Мисля,че имате много добри шансове и е добре да се концентрираш върху това. Повечето зависи от теб!

Здравей, Оушън!  :blink:

Надявам се да си изкарала хубаво лято!

Моите въпроси са:
1. Харесва ли ме И.?
2. До 2-3 месеца ще започна ли нова връзка?

Благодаря!

1. Не мисля,че е човека за теб.
2. Има голяма вероятност за интересен флирт и опознаване, на този етап не знам дали ще е сериозна връзка или не.

Здрасти Оушън!
Не са минали много давност :) Както и да е. Имам други въпроси, ако може...
1- Ще получа ли общинско жилище?
2- Ще осъдя ли хазаина?
3- Това ли е краят на историята с  У?
Благодаря!

1. Не.
2. Ако го осъдиш, ще е нещо супер неудовлетворяващо като резултат.
3. Хвърлям само по 2 въпроса на всеки, прочети правилата в началото!