Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75706 Прегледи
И аз така си мисля и това е някак логично. Пък и за вселената какво са някакви си 100-200 години и кой тъп тъп учен би могъл да изчислява с точност неща, които не може да си обясни  ;D
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Абе то се случва в момента!
Почна преди няколко десетилетия, от едно десетилетие стана по-осезаемо (аз го усетих 2001-2002), после стана още по-осезаемо, от 2008 насам съвсем осезаемо, напоследък хептен.
Какво чакате 2012, че :41: и отлагате на всичкото отгоре?

Абе то се случва в момента!
Почна преди няколко десетилетия, от едно десетилетие стана по-осезаемо (аз го усетих 2001-2002), после стана още по-осезаемо, от 2008 насам съвсем осезаемо, напоследък хептен.
Какво чакате 2012, че :41: и отлагате на всичкото отгоре?

Ох, милата! Никак не ти е добре, ама има още бая хляб да ядем  :( Когато тогава!
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Бе на мен си ми е добре, отворко, аз минах мойта 2012, на теб ще ти гледам сеира.  :85:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Няма време!
Промените са факт .....
Няма 2012 -2015-2025.....
Текат процеси от 1987г. Индигата , кристалите -6-та раса са факт....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Бе на мен си ми е добре, отворко, аз минах мойта 2012, на теб ще ти гледам сеира.  :85:

Хехе, ти може да си я минала, ама светът може все още да не я е минал, а пък мойта... де да я знам още съм млада, така да се каже. Ако масово ще се мре, значи катаклизмите, които ще го предизвикат все още не са започнали (я гледай що народ има по планетата). Ясно е, че няма изведнъж всички да се пренесем в другото измерение, но съгласи се, че за някои периодът може да е доста по-продължителен. Пък и си мисля, че някои са минали в следващото измерение вече, други тепърва ще минават, трети ще се връщат там от където са дошли за да отработват карма, четвърти ще трябва да останат, за да водят масите по пътеките към духовността...

Ай и ще гледам да те държа в течение за моя сеир  :rolf:

Няма време!
Промените са факт .....
Няма 2012 -2015-2025.....
Текат процеси от 1987г. Индигата , кристалите -6-та раса са факт....

А! Мерси много, тъкмо се чудех коя е шестата раса!  :blink:

*

Yaya

• 2265
 ;D абе, аз все си мисля, че синът ми е кристално дете, но като се зачета, че за такива смятат аутизмът, се замислям дали просто не едно добро и разбрано дете.....
Идеи за кристални деца имате ли?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Снимай му аурата, или трябва да го наблюдаваш какъв у начинът му на мислене, как говори, как се изразява, отношението му към останалите... Аз за себе си се съмнявам, че съм индиго, но кой знае?!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
;D абе, аз все си мисля, че синът ми е кристално дете, но като се зачета, че за такива смятат аутизмът, се замислям дали просто не едно добро и разбрано дете.....

това е невярно  :P  дъщеря ми е кристал /виждам и аурата/ и не е аутист - диване и урсуз да, но друго няма  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Колкото простотии има в нета и в книгите , просто не е за вярване.... :rolleyes:
Най-малката е кристал и не е нито аутист , нито маутист.... ;D ;D
Да минава тая 2012 , че да измислят някоя нова 2015-та например и да вземе да миряса народа...,че колкото полезен толкова и вреден е мНета.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

това е невярно  :P  дъщеря ми е кристал /виждам и аурата/ и не е аутист - диване и урсуз да, но друго няма  ;D ;D ;D

Веще, айде да видиш и мойта  :confuse3: аура!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

бе това да не е концерт пожелание бе  :P  трябва да те видя на живо и тогава мога и да се пробвам да видя нещо  ;D  а и докато не оздравея просто забрави. с тази постоянната температура дни наред от 37,7* постоянно виждам разни летящи твари, местене на стени, сгъване на пространства и прочее дивотии... дори не съм сигурна дали в момента пиша у форума  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

дано е истина. Жалко, че няма да сме живи да го видим... Ако някой знае повече за Слава Севрюкова, да пише.
И все пак, 2012 явно няма да се случи нищо. Може да започне, но ще приключи след години.  :blink:

Това е темата на филядолетието :)

За Севрюкова при мен се случиха много странно нещата - бях на Рила с мои приятели и едното момче /вече мъж/ ,ми обясни защо няма да емигрира, заради някакво предсказание. Аз щях да падна, той е изключително рационален и професията му е сложна, отговорна и щял да си чака до 2017, тогава БГ започва подемът. Той си е от стара софийска фамилия и знам, че по времето на соц. много малко хора са имали достъп до тази жена и това се е предавало в София от уста на уста.

Тогава и намерих клипчетата в нета, в колибката изгледах ги и много ми хареса тя. Ванга примерно, никога не съм я харесвала, нито нея, нито Нешка Робева, нито Светлин Русев, много са ми студени като излъчване, не са мой тип хора. Обаче Севрюкова ми хареса.  

Лично като бях малка имах 2 много силни усещания, че всичко ще се оправя и че ако ходя из света до към 30 год да се прибера, защото нещо ще става. И всеки път като замина за чужбина, с идеята да емигрирам, такива неща ми се случват, че изприпквам в БГ, решена, че ако ще се мре, поне да се мре тук. Много силно усещам душата ми как се бунтува да не умра някъде извън БГ, факт.

И като цяло в чужбина на Запад е гадна енергията и хората са ужас...... От Виена насам е добре. Те мрънкат за арабските емигранти, обаче много ще им освежат гена. Просто туркините дето ги видях из Австрия са и красиви и силни жени и ако имат малко повече акъл блудкавите западняци ще се изпонаженят, за да си подобрат поколението. Малко да си освежат кръвта, като ги знам какви са депигментирани и с тия очи като блато, ей такова нещо в БГ няма.

бе това да не е концерт пожелание бе  :P  трябва да те видя на живо и тогава мога и да се пробвам да видя нещо  ;D  а и докато не оздравея просто забрави. с тази постоянната температура дни наред от 37,7* постоянно виждам разни летящи твари, местене на стени, сгъване на пространства и прочее дивотии... дори не съм сигурна дали в момента пиша у форума  :rolf:

Хехе, знам! Шегувам се! Между другото в събота май се сгъна пространство, нещо като наместване... Както и да е, това е много гадна температура, събирай сили и се оправяй бързо!

*

gal

• *
  • 351
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Veselin

...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 09:52:34 am от Veselin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Преди всичко ни чека голем смех (поредният), па после ще уидим...  :tongue2:

Първо искам персонално да изразя моите искрени симпатии към Mayanna I Yaya за това, че се интересуват и отдават значение на думите на един светъл дух в лицето на покойната вече леля Слава Серюкова. Тя прогнозирала, че ще стане популярна десетилетия след смъртта си.
 Можем да проследим част от нейния житейски път и мисията и чрез творчеството на Христо Нанев –посветил поредица от пет книги на нея. От редовете там ще срещнете че тя е била безкрайно скромен и коректен човек отдаден на науката!! – психотроника.. Нея Ванга наричала сестра и твърдяла, че по Бога е двадесет и шесто ниво.  Относно прогнозата и около предстоящите събития, Слава визира една хармонизация между човек и природа като един равноправен жив организъм. - „ Мащабните природни сътресения ще предизвикат воини и глад” – ще се постигне траен баланс с планетарните ресурси. Да в полза на това динамично равновесие ще си позволя да цитирам - ”човечеството е с бъдеще. Ще намалее като количество, но ще се извиси като качество..С климатичните и геополитически колизии, предстои промяна на водещите световни сили” – предстои да разкрием, че сме и носители на неподозирани сетива и умения.
И още нещо, ако се разровите из литературните източници за Слава, ще се натъкнете на един парадокс, нейният последовател – доц. Иво Лозенски -  пази от обществеността десет тома  лични послания от нея за идните поколения на България. Искрено се надявам алтруизъм в него накрая да надделее и да сподели с идните поколения съкровищата ни завещани от нея.

Василев, и аз съм чела някои нейни послания и те влязоха доста надълбоко в мен. Обикновено имам образно мислене, и рядко писанията на ясновидци мога да си ги визуализирам, но при Слава виждах много детайлно нещата, точно като история от бъдещи времена. Нещата които Слава казва според мен са логичното развитие на живота на земята. Няма да е лесно, но мисля да е интересно  ;)