дано е истина. Жалко, че няма да сме живи да го видим... Ако някой знае повече за Слава Севрюкова, да пише.
И все пак, 2012 явно няма да се случи нищо. Може да започне, но ще приключи след години. :blink:
Това е темата на филядолетието
За Севрюкова при мен се случиха много странно нещата - бях на Рила с мои приятели и едното момче /вече мъж/ ,ми обясни защо няма да емигрира, заради някакво предсказание. Аз щях да падна, той е изключително рационален и професията му е сложна, отговорна и щял да си чака до 2017, тогава БГ започва подемът. Той си е от стара софийска фамилия и знам, че по времето на соц. много малко хора са имали достъп до тази жена и това се е предавало в София от уста на уста.
Тогава и намерих клипчетата в нета, в колибката изгледах ги и много ми хареса тя. Ванга примерно, никога не съм я харесвала, нито нея, нито Нешка Робева, нито Светлин Русев, много са ми студени като излъчване, не са мой тип хора. Обаче Севрюкова ми хареса.
Лично като бях малка имах 2 много силни усещания, че всичко ще се оправя и че ако ходя из света до към 30 год да се прибера, защото нещо ще става. И всеки път като замина за чужбина, с идеята да емигрирам, такива неща ми се случват, че изприпквам в БГ, решена, че ако ще се мре, поне да се мре тук. Много силно усещам душата ми как се бунтува да не умра някъде извън БГ, факт.
И като цяло в чужбина на Запад е гадна енергията и хората са ужас...... От Виена насам е добре. Те мрънкат за арабските емигранти, обаче много ще им освежат гена. Просто туркините дето ги видях из Австрия са и красиви и силни жени и ако имат малко повече акъл блудкавите западняци ще се изпонаженят, за да си подобрат поколението. Малко да си освежат кръвта, като ги знам какви са депигментирани и с тия очи като блато, ей такова нещо в БГ няма.