Здравей Гост

Пълнолуние 15 юни 2011 с десерт затъмнение

• 117 Отговора
  • 17285 Прегледи
Re:Пълнолуние 15 юни 2011 с десерт затъмнение
« Отговор #60 -: Юни 15, 2011, 02:09:19 pm »
По пълнолуние ми се падна да приключа нещо старо и започвам нещо ново свързано е с работа. Мислите ли, че е удачно?

аз пък ще продавам ниви :lol:/с перспектива да ползвам парите за образование/ :-\...след обяд ще осъществим замисъла...все още се чудя дали да не променя деня
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #61 -: Юни 15, 2011, 02:46:48 pm »
По пълнолуние ми се падна да приключа нещо старо и започвам нещо ново свързано е с работа. Мислите ли, че е удачно?

аз пък ще продавам ниви :lol:/с перспектива да ползвам парите за образование/ :-\...след обяд ще осъществим замисъла...все още се чудя дали да не променя деня

Къде са ти нивите ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #62 -: Юни 15, 2011, 02:53:58 pm »
Пък на мен пълнолунието ми е на К5  :o
Де късмет де  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #63 -: Юни 15, 2011, 03:36:10 pm »

в Шуменско, с. Лиси връх

Къде са ти нивите ?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Юни 15, 2011, 03:39:24 pm »
Лунното затънение колко време ще влияе

Час и 40 мин...мисля...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Юни 15, 2011, 03:41:50 pm »
Лунното затънение колко време ще влияе?

когато е само лунация, т.е. пълнолуние си влияе 1 месец. На следващия месец следва ново пълнолуние. А когато е съчетано и със затъмнение, тогава влиянието му продължава да се усеща до следващото лунно затъмнение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #66 -: Юни 15, 2011, 04:00:50 pm »

в Шуменско, с. Лиси връх

Къде са ти нивите ?

В този район е хубаво...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #67 -: Юни 15, 2011, 04:09:46 pm »
ами подбалканско село е , къщата ни е/за мен -беше/ непосредствено до гората-неописуемо спокойствие,чист въздух,хармония...перфектно място за нещо спа!
А и земите са ,черноземни,мисля...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #68 -: Юни 15, 2011, 09:12:53 pm »
На мен се пада Луната точно върху Меркурий, във втори, управител на 8 и 10.
А на щерка ми точно върху асцендент - десцендент!

кви ли ще ги дъвчем....

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Юни 15, 2011, 10:54:51 pm »
Кмъ полунощ Луната ще ми съвпадне със Сатурн и Уран, да се надяваме, че през деня ще си взема изпита, че иначе.... Ужас, не ми се мисли, ама я да сядам да уча, че с писане по астро форума няма да изкарам изпита май ;D ;D

Ще го вземеш и ще бъдеш приятно изненадана... ;)
Марая, да си жива и здрава, наистина го взех! :yahoo: За пръв път взимам изпит с толкова ниска оценка, че и да се радвам след това е нещо нечувано, но аз съм супер щастлива, че въобще съм го минала ;D Нетипично за мен, но предвид обстоятелствата... Даже не ми направи впечатление явното заяждане от страна на преподавателя, просто умирах от щастие, че няма пак да уча по този предмет и няма да виждам този преподавател пак, направо камък ми падна от сърцето.
Не знам дали вече действа затъмнението, ама след като се прибрах в еуфория, съборих всичко наред, разлях чая на килима, абе мазало, но да се надяваме, е това е най-лошото, което могат да ми причинят затъмненията ;D Е, може би разсеяността ми и особената ми склонност днес да изпускам всичко се дължи и на пълната липса на сън снощи ;D
Последно толкова се радвах на кандидатстудентския ми изпит ;D Но тогава изкарах доста повече, колко малко било нужно едно затъмнение да те направи щастлив ;D

Браво! ;D Добра новина....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #70 -: Юни 16, 2011, 12:18:09 am »
Сега разбирам, че на последното такова затъмнение през 1992 в 24гр в Стрелец съм родена, това има ли някакво значение днес?

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Юни 16, 2011, 12:24:57 am »
Сега разбирам, че на последното такова затъмнение през 1992 в 24гр в Стрелец съм родена, това има ли някакво значение днес?

НЕ НЯКАКВО..., А ОГРОМНО! :blink:

« Отговор #72 -: Юни 16, 2011, 12:39:31 am »
Това лошо ли е, или добро, започвам да се притеснявам! :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Юни 16, 2011, 12:49:05 am »
Това лошо ли е, или добро, започвам да се притеснявам! :(

Това означава , че активността на преднаталното затъмнение , ще бъде стимулирана...СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ИЗЛИШНИТЕ ПРИТЕСНЕНИЯ! И ПРЕЕКСПОНИРАНЕ! НЯМА ДОБРО И ЛОШО...ИМА ПЪТ...,по който вървиш...-избран от теб...
Разгледай си картата, виж коя планета , дом , знак , аспект ще бъдат активирани и им помогни... :blink:

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #74 -: Юни 16, 2011, 03:55:54 am »
Сега забелязвм, освен че е по остта 5-11 при мен и в точен квадрат с Плутон е и в точен съвпад с Вертекса. Някой нов човек ли ще влезне в живота ми или как да го тълкувам?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #75 -: Юни 16, 2011, 03:58:31 am »
Сега забелязвм, освен че е по остта 5-11 при мен и в точен квадрат с Плутон е и в точен съвпад с Вертекса. Някой нов човек ли ще влезне в живота ми или как да го тълкувам?
И аз очаквам отговор на въпросът ти,защото и при мен ще е по остта 5-11 съвпад с вертекс :rolleyes:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #76 -: Юни 16, 2011, 04:26:20 am »
Абе тя тая работа не е току така, щотот и Сатурн стационарен... :unsure:

*

holanda

« Отговор #77 -: Юни 16, 2011, 04:31:14 am »
гръмна ми главата дне,гръмна..отвсякъде оферти,отвсякъде проблеми,писна ми,гати деня

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Юни 16, 2011, 04:45:10 am »
гръмна ми главата дне,гръмна..отвсякъде оферти,отвсякъде проблеми,писна ми,гати деня

Я не пискай ;D , а хващай бика за рогата.... ;D :wub:

« Отговор #79 -: Юни 16, 2011, 04:55:01 am »
Някой успя ли да наблюдава затъмнението?