По пълнолуние ми се падна да приключа нещо старо и започвам нещо ново свързано е с работа. Мислите ли, че е удачно?
Цитат на: angy в Юни 15, 2011, 03:51:46 amПо пълнолуние ми се падна да приключа нещо старо и започвам нещо ново свързано е с работа. Мислите ли, че е удачно? аз пък ще продавам ниви :lol:/с перспектива да ползвам парите за образование/ ...след обяд ще осъществим замисъла...все още се чудя дали да не променя деня
Цитат на: марсин в Юни 15, 2011, 02:09:19 pmЦитат на: angy в Юни 15, 2011, 03:51:46 amПо пълнолуние ми се падна да приключа нещо старо и започвам нещо ново свързано е с работа. Мислите ли, че е удачно? аз пък ще продавам ниви :lol:/с перспектива да ползвам парите за образование/ ...след обяд ще осъществим замисъла...все още се чудя дали да не променя деняв Шуменско, с. Лиси връхКъде са ти нивите ?
Лунното затънение колко време ще влияе
Лунното затънение колко време ще влияе?
Цитат на: elfidka в Юни 15, 2011, 02:46:48 pmЦитат на: марсин в Юни 15, 2011, 02:09:19 pmЦитат на: angy в Юни 15, 2011, 03:51:46 amПо пълнолуние ми се падна да приключа нещо старо и започвам нещо ново свързано е с работа. Мислите ли, че е удачно? аз пък ще продавам ниви :lol:/с перспектива да ползвам парите за образование/ ...след обяд ще осъществим замисъла...все още се чудя дали да не променя деняв Шуменско, с. Лиси връхКъде са ти нивите ?
Цитат на: Марая в Юни 06, 2011, 07:21:56 amЦитат на: honi в Юни 06, 2011, 07:16:21 amКмъ полунощ Луната ще ми съвпадне със Сатурн и Уран, да се надяваме, че през деня ще си взема изпита, че иначе.... Ужас, не ми се мисли, ама я да сядам да уча, че с писане по астро форума няма да изкарам изпита май Ще го вземеш и ще бъдеш приятно изненадана... Марая, да си жива и здрава, наистина го взех! :yahoo: За пръв път взимам изпит с толкова ниска оценка, че и да се радвам след това е нещо нечувано, но аз съм супер щастлива, че въобще съм го минала Нетипично за мен, но предвид обстоятелствата... Даже не ми направи впечатление явното заяждане от страна на преподавателя, просто умирах от щастие, че няма пак да уча по този предмет и няма да виждам този преподавател пак, направо камък ми падна от сърцето.Не знам дали вече действа затъмнението, ама след като се прибрах в еуфория, съборих всичко наред, разлях чая на килима, абе мазало, но да се надяваме, е това е най-лошото, което могат да ми причинят затъмненията Е, може би разсеяността ми и особената ми склонност днес да изпускам всичко се дължи и на пълната липса на сън снощи Последно толкова се радвах на кандидатстудентския ми изпит Но тогава изкарах доста повече, колко малко било нужно едно затъмнение да те направи щастлив
Цитат на: honi в Юни 06, 2011, 07:16:21 amКмъ полунощ Луната ще ми съвпадне със Сатурн и Уран, да се надяваме, че през деня ще си взема изпита, че иначе.... Ужас, не ми се мисли, ама я да сядам да уча, че с писане по астро форума няма да изкарам изпита май Ще го вземеш и ще бъдеш приятно изненадана...
Кмъ полунощ Луната ще ми съвпадне със Сатурн и Уран, да се надяваме, че през деня ще си взема изпита, че иначе.... Ужас, не ми се мисли, ама я да сядам да уча, че с писане по астро форума няма да изкарам изпита май
Сега разбирам, че на последното такова затъмнение през 1992 в 24гр в Стрелец съм родена, това има ли някакво значение днес?
Това лошо ли е, или добро, започвам да се притеснявам!
Сега забелязвм, освен че е по остта 5-11 при мен и в точен квадрат с Плутон е и в точен съвпад с Вертекса. Някой нов човек ли ще влезне в живота ми или как да го тълкувам?
гръмна ми главата дне,гръмна..отвсякъде оферти,отвсякъде проблеми,писна ми,гати деня