Здравей Гост

Цветята и слънчевия знак+венера+луна

• 61 Отговора
  • 13992 Прегледи
*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
Re:Цветята и слънчевия знак+венера+луна
« Отговор #40 -: Май 06, 2011, 02:10:45 am »
Дар от природата.Харесвам всички цветя. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #41 -: Май 06, 2011, 02:43:02 am »

Обожавам макове,маргарити,гербери и слънчогледи..Самата форма-кръг в средата и множество продълговати листенца около него, ми харесва,както и белият и жълтият цвят,съчетани в едно цвете и затова маргаритите са ми фаворити.

като го прочетох това, сърцето ми прескочи два удара, защото все едно съм го писала аз!! :unsure:

какво имаш в лъв?? ;D

очите са прозорец към душата.. :blink:

п.с. тази форма е мандала

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #42 -: Май 06, 2011, 03:42:31 pm »
   Вижън, вероятно има нещо в близнаци, Близнаците са привлечени от тези цветя, като изключа слънчогледа и мака, аз имам асц и мен също ме влекат много такива слънцевидни цветя. Но аз обичам всички цветя и най-невзрачните могат да ме грабнат - или с цвят или с форма. Иначе имах страст към кактусите и орхидеите.

*

Vision

• 3523
« Отговор #43 -: Май 06, 2011, 03:53:29 pm »
   Вижън, вероятно има нещо в близнаци, Близнаците са привлечени от тези цветя, като изключа слънчогледа и мака, аз имам асц и мен също ме влекат много такива слънцевидни цветя. Но аз обичам всички цветя и най-невзрачните могат да ме грабнат - или с цвят или с форма. Иначе имах страст към кактусите и орхидеите.

амо моя сатурн в близнаци как се връзва с това описание?? :P..представяш ли си го дядо сатурн по бански и с перка на гърба+ шкембенце, пърхащ ниско над полянката и вдъхващ аромата на цветенцата..защото аз не си го представям.. :haha:

..затова предположих, че слънцевидните цветя са по слънце/лъв/пети дом..и понеже на мен слънце ми е в лъв+венера, а в пети дом нямам нищо, търсим или слънце, или венера в лъв, или в пети дом..но ти пък не го потвърждаваш това, имаш само юлв в лъв.. :-\..а какво ще кажеш за трети дом??..нали тогава се оформят вкусовете, към цветя вкл...цял живот харесваме това, което ни напомня за детството, или ни е харесало тогава..при теб трети дом е в лъв..от тук има някаква по- далечна връзка и с близнаците.. ;)

« Отговор #44 -: Май 06, 2011, 04:08:30 pm »
 :haha: Представям си го твоя Сатурн - Карлсон с перката....хахахах. Честно да ти кажа астрологични обяснения не съм търсила, споделям го от наблюдения. И за да бъда още по-точна става въпрос за по-ситните цветя и жълто-белия цвят, единственото логично обяснение, което имам е че жълтото привлича близнашкия акцент. Докато ако е акцентиран лъва, ще търсим цветя с по-широки и ярки съцветия, за предпочитане - единични. Ако Нептун е силен в картата - ще харесваме макове /полето от макове създава някаква феерия и желания за бягство от реалността/, ситни синьо-виолетови цветенца с интересни аромати - напр.теменужки. Силен Плутон - търси Лилиецветни растения, орхидеи, кактуси. Силен Сатурн - търси дървовидни цветя - магнолии, азалии, родендрони. По Венера - не знам кои цветя са, за силна Луна, мога да предположа - луковичните цветя. Не съм се ръководила от написаното за цветята и зодиите, просто подхвърлям лични наблюдения, за да провокирам публиката  :P.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #45 -: Май 06, 2011, 04:22:20 pm »

като го прочетох това, сърцето ми прескочи два удара, защото все едно съм го писала аз!! :unsure:

какво имаш в лъв?? ;D
В Лъв нямам абсолютно нищо.Луната в Рак ми е доминанта.
В Близнаци-един Марс.Той не ми се връзва с цветята много много.
Гласувах за "стрък",наистина препочитам едно цвете във ваза с интересен дизайн.
Като цяло предпочитам правите линии и ъгли пред заоблените и кръговете,но специално за цветята слънцевидната форма ми е фаворит.

*

Vision

• 3523
« Отговор #46 -: Май 06, 2011, 09:51:20 pm »
:haha: Представям си го твоя Сатурн - Карлсон с перката....хахахах. Честно да ти кажа астрологични обяснения не съм търсила, споделям го от наблюдения. И за да бъда още по-точна става въпрос за по-ситните цветя и жълто-белия цвят, единственото логично обяснение, което имам е че жълтото привлича близнашкия акцент. Докато ако е акцентиран лъва, ще търсим цветя с по-широки и ярки съцветия, за предпочитане - единични. Ако Нептун е силен в картата - ще харесваме макове /полето от макове създава някаква феерия и желания за бягство от реалността/, ситни синьо-виолетови цветенца с интересни аромати - напр.теменужки. Силен Плутон - търси Лилиецветни растения, орхидеи, кактуси. Силен Сатурн - търси дървовидни цветя - магнолии, азалии, родендрони. По Венера - не знам кои цветя са, за силна Луна, мога да предположа - луковичните цветя. Не съм се ръководила от написаното за цветята и зодиите, просто подхвърлям лични наблюдения, за да провокирам публиката  :P.

може би жълтото привлича меркурий, а не близнаци..така бих се съгласила, защото мерка на асц. ми е силен.. :-\
то не че сатурн в близнаци на мц е слаб, ама, разбираш ме..

В Лъв нямам абсолютно нищо.Луната в Рак ми е доминанта.
В Близнаци-един Марс.Той не ми се връзва с цветята много много.
Гласувах за "стрък",наистина препочитам едно цвете във ваза с интересен дизайн.
Като цяло предпочитам правите линии и ъгли пред заоблените и кръговете,но специално за цветята слънцевидната форма ми е фаворит.

значи не можем да свържем определени предпочитания с точно определена композиция в хороскопа, а може би с характера на човека..той също зависи от хороскопа, но и от социума..а социума пак трябва да е указан някъде в хороскопа..или пък може би харесваш не цветя, които приличат на теб, а такива, които приличат на хора, които ти харесват/привличат/допълват..??..изглежда доста сложно, но обикновено успявам да отгатна какви цветя харесва някой /като подарявам/.. ;)

« Отговор #47 -: Май 15, 2011, 01:44:21 am »
Харесвам абсолютно всякакви цъвтящи растения, тревни, храстовидни, дървесни, дори морски - подводни...

Но имам някаква психопатична пристрастност към момината сълза, и като растение, цветове, зеленина, митове и легенди, свързани с нея, и като аромат... От дете любимиат ми парфюм е Diorissimo, от който винаги гледам да имам, a последните години го заменям и с разни други вариации в темата момини сълзи - сапунени, парфюмни, свещи, омекотителни, дори верото и праха ми за пране обичайно са с такъв аромат, добре, че последните години е по- на мода, и по-лесно достъпен, преди, а и сега го правя, си купувах есенция за индустриална употреба - естествена есенция на момина сълза е невъзможна за дестилация, а химическата е доста летлива и предизвиква алергии, но за сметка на това не е скъпа, само трябва да се работи с нея по-внимателно :blink:

И така, за вас малко от вчера получения от мен букет:

Много са ми любими!!!!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

Re: Цветята и слънчевия знак+венера+луна
« Отговор #48 -: Юли 18, 2013, 10:11:05 pm »
Обичам кактуси  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Юли 18, 2013, 10:12:47 pm »
Фрезии  :blink:

А като аромат - отново фрезия, бяла акация, липа, жасмин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #50 -: Юли 19, 2013, 07:37:05 am »
Харесвам всякакви цветя, независимо дали са полски градински или саксийни. Гладиолите и хризантемите са ми най-любими. Като аромат ми допада божур, лавандула, акация, люляк и роза. От години всяка пролет садя сакъзи в саксии и ги слагам по прозорците на къщата. Цъфтят до късна есен.
Слънце в Близнаци, Луна във Везни, Венера в Лъв.
Снимката по-долу направих в една софийска градинка. Хубав ден!
Всичко, което е неразбираемо, не значи, че не съществува. Паскал
Асц. Стрелец;Слънце в Близнаци;Луна съвпад с Плутон и МЦ във Везни;

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #51 -: Юли 19, 2013, 07:44:59 am »
Бели лалета и жълти рози.

Жасминът ми е любимият мирис

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Юли 19, 2013, 07:56:39 am »
Да добавя - розов божур и лалета, люляк също много обичам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #53 -: Юли 19, 2013, 09:28:22 am »
Харесвам много цъфтящи саксийни растения, прилагам цъфналата  азалия в саксийка която докато цъфтя беше невероятна ..
Слънце в Лъв, Венера в Рак, Луна в Скорпион.   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #54 -: Юли 19, 2013, 09:29:50 am »
Не харесвам цветя  ;D

Слънце във Рак, Венера и Луна във Близнаци
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #55 -: Юли 19, 2013, 10:18:42 am »
Това е любимото ми цвете!

Ха,познайте сега къде са Луната и Венера! ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #56 -: Юли 19, 2013, 10:22:25 am »

Аз нямам право да участвам, така или иначе нямаше да предположа това, в което си :))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

911

• *
  • 137
« Отговор #57 -: Юли 19, 2013, 09:02:32 pm »
Харесвам рози,лалета...ох и люляк
Не обичам да късам цветя,както и да ми подаряват букети без значение от повода.Обичам да гледам живи цветя в естествена среда.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #58 -: Юли 19, 2013, 10:35:37 pm »

луна в овен, венера в риби  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

911

• *
  • 137
« Отговор #59 -: Юли 20, 2013, 01:00:35 pm »

Венера в Водолей, Луна в Стрелец примерно  :-\  ;D