Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 38153 Прегледи
*

Shreya

• *
  • 414
Re: Президентски избори 2011
« Отговор #120 -: Октомври 21, 2011, 05:40:48 pm »
...Но да избереш по-малкото зло е компромис..., а компромиса е страх... :-\ ;D
За себе си още не съм решила дали ще подкрепя някого или ще пусна недействителна бюлетина. Копромисът може да бъде и липса на избор. A имаме "само" 21 кандидат-президентски двойки. Страх от какво?:blink:
Не ги мислете тези палячовци от един и същи цирк: хапнаха, пийнаха, разбраха се да бъде Плевнята, пък вие си кълцайте по клавишите,колкото си искате!
После, обаче, да не се оплакваш ;) Ако хората се интересуваха повече от политика и имаха силна воля за промяна - кой знае дали щяхме да сме на това положение. Но аз съм идеалист :blink:

« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 09:43:07 pm от Shreya »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #121 -: Октомври 22, 2011, 09:46:53 am »
Аз ще гласувам за Светльо Витков
http://www.youtube.com/watch?v=yUtvOXM1afg

и аз реших така. Все пак е завършил математическата гимназия в София (и брат ми я завърши и знаят какво означава РАБОТА) и е успял да направи група, има нещо осъществено зад гърба си, за разлика от много от другите кандидат президенти, които цял живот изпълняват чужда ВОЛЯ.  ;D :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Uran

• 6041
« Отговор #122 -: Октомври 22, 2011, 11:27:20 am »
 Сидеров не е побъркан. Много е умен и прозорлив. Малко са хората, които биха издържали психически при натиска на който той и семейството му са подложени. Опитвайте се да мислите извън "посланията" на хора като славитУ трифоноФФФ. Полезно е.
 Прочетет книгите му. Няма нищо истерично в тях.

п.п.Няма да гласувам за Волен Сидеров. Горните редове са реакция на нетърпимостта ми към папагали.

п.п.п.Аз съм тъмносиня и никога не съм го крила. Не съм член на никоя от партиите в синята коалиция, но споделям философията й.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Октомври 23, 2011, 12:44:12 pm »
Не ги мислете тези палячовци от един и същи цирк: хапнаха, пийнаха, разбраха се да бъде Плевнята, пък вие си кълцайте по клавишите,колкото си искате!

;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Октомври 23, 2011, 12:56:54 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=aIK7_IhqUGo

изхвърлете боклука.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #125 -: Октомври 23, 2011, 02:44:34 pm »
Аз подкрепих колегата астролог Плевнелиев, не можех да го предам :blink: Дано да успее, Слънцето му попада в 5 дом в картата на България :25:

кунева изобщо не я харесвам, много двулична. Големи настоящи амбиции, а същевременно ми е любопитно какво успя да допренесе за България, като защитник на правата на потребителите? Все още не може да се пазарува от много евр. сайтове. В някоя от тях е отбелязано, че правят безплатни доставки за поръчки на стойност над определена сума в държави членки на бълвоча, наречен - ес и в скоби (без България и румъния), е къде е България? Така като гледам май в небитието... Тази изобщо няма да се класира никъде...
« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 04:54:40 pm от romantica »

« Отговор #126 -: Октомври 23, 2011, 03:51:20 pm »
Интересно как поватарям Слави предвид факта, че не гледам телевизия от близо 3-4 години ИЗОБЩО. Особено този кретен е последното нещо, което бих гледала. Съдя за Сидеров от това, което съм гледала в Парламентарния контрол - истерични изказвания, красъци, неоправдани аргументи от рода на - "Преди повече от век бяхме под турско робство, сега ще им ебем мамито на тези хора". Той винаги е с единия крак в миналото, не е подходящо човек да се основава на това, което се е случило преди 100 години, когато трябва да взема решения за днешния ден. Затова го считам за побъркан. Нещата, които защитава като идеи са много правилни, ако питате мен, но много ми се разминава защитаването им по правилния начин.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #127 -: Октомври 23, 2011, 04:43:29 pm »
Като ги гледам всичките какво представляват... :-X Като цяло ни един не ми харесва, но май към Кунева клоня. По ми вдъхва доверие...Крайно време е една жена да изберем на този пост да ги командва. ;) :blink:
« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 05:01:28 pm от Mia21 »

« Отговор #128 -: Октомври 23, 2011, 04:59:30 pm »
Така е, жена трябва да е (и Ванга, и Слава Севрюкова, и Учителя го казват), но вероятно на следващите избори.

Абсурд да е тази мишка кунева. Много е двулична. Добре, че е съпругът ѝ. Големи настоящи амбиции, а същевременно ми е любопитно какво успя да допренесе за България, като защитник на правата на потребителите? Все още не може да се пазарува от много евр. сайтове. В някоя от тях е отбелязано, че правят безплатни доставки за поръчки на стойност над определена сума в държави членки на бълвоча, наречен - ес и в скоби (без България и румъния), е къде е България? Така като гледам май в небитието...

Тази изобщо няма да се класира никъде...

*

Uran

• 6041
« Отговор #129 -: Октомври 23, 2011, 05:09:07 pm »
Питай производителите и фермерите какво е донесла?

« Отговор #130 -: Октомври 23, 2011, 05:20:48 pm »
Не знам дали въпроса ти е насочен към мен, не мога да говоря за всички.... Живея в малък град на 15 мин. от втория, голяма част от хората тук се занимават със земеделие и мога да ти кажа какво е донесла за хората - абсолютно нищо.
Много хора разпродават земите си на безценица на някой местен мафиот, за да могат да си купят един хляб.
Бедните са станали по-бедни, а богатите по-богати, както винаги.

А и е нагла по Тв да каже, че е един обикновен адвокат ;D Синът й (26г.) прави докторантура в САЩ, където семестъра е 60 000 долара. Дали един обикновен адвокат може да си го позволи това или както винаги на богатите децата са "най-умните и най-талантливите". Крадящи от народа, за да живеят те.
Само за 2 години мандат европейската комисия й даде след като приключи 380 000 €, ама това не го казва  ;D
« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 09:00:21 pm от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Октомври 23, 2011, 05:31:32 pm »
Иисус е казал: "Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък...", ..

Няма безгрешни хора , а какво да кажем за политиците?!

За мен не може един политик да не взема високи заплати ...,защото е срамно...Важно е да не взема подкупи...

В малките градчета е страшно , защото мълвата бързо върви...От едната махала литва муха в другата вече е слон.

Но не в това е проблема! Проблема е в желанията и намеренията ни....Ако не се промени робската ни психика...,който и да дойде на власт все едно...Крайно време е всички да разберем , че процесите започват отвътре навън....

Росен Плевнелиев е добър бизнесмен ..,но не и готов политик! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #132 -: Октомври 23, 2011, 05:42:30 pm »
Няма безгрешни така е, ама нали уж политиците са есенцията на един народ, нали те трябва да бъдат пример и да дават такъв?

Може и да не вземат чак толкова висока заплата. Ако заплатата е в основата, а тя е - работата вече отива на никъде. Затова и в САЩ избират президент, който да е богат. Парите и властта променят, факт.

Политик не се ражда, политик се става, а и преди всичко по-важното е да остане човек.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Октомври 23, 2011, 05:59:54 pm »
Няма безгрешни така е, ама нали уж политиците са есенцията на един народ, нали те трябва да бъдат пример и да дават такъв?

Може и да не вземат чак толкова висока заплата. Ако заплатата е в основата, а тя е - работата вече отива на никъде. Затова и в САЩ избират президент, който да е богат. Парите и властта променят, факт.

Политик не се ражда, политик се става, а и преди всичко по-важното е да остане човек.

ПОЛИТИКА СЕ РАЖДА...ТОЙ НЕ СЕ ПРАВИ! ;D ;)

ДРУГАТА НЕДЕЛЯ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО...ОТИВАМЕ НА БАЛОТАЖ! :yahoo:

МОЯ ВОТ Е СРЕЩУ МУТРАТА БОЙКО! ТОЙ НЕ Е СРЕЩУ РОСЕН....Не ми харесва еднопартийното управление... ;D и още нещо....Бойко каза: НА МЕН ТОЙ МИ ТРЯБВА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО!"

ТОВА Е ПРОСТО НЕДОПУСТИМО КАТО МОТИВАЦИЯ! НЕДОПУСТИМО! КОЙ Е БОЙКО?!-ДЪРЖАВАТА ЛИ? :-\

« Отговор #134 -: Октомври 23, 2011, 06:15:01 pm »
Всеки има право на позиция, моята е такава :blink:

Никой не е длъжен да се съобразява с нея, както и аз с на някой друг ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #135 -: Октомври 23, 2011, 06:28:40 pm »
Според мен президент,премиер, кмет и общински съветници от една партия вече клони към диктатура, абсолютна власт. Не е никак добре. Такааа, чеее трябва да мислим... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Октомври 24, 2011, 04:12:33 am »
Според мен президент,премиер, кмет и общински съветници от една партия вече клони към диктатура, абсолютна власт. Не е никак добре. Такааа, чеее трябва да мислим... ;)

Налага се...В интерес на истината Мия..,не само защото ме познаваш в реала..и знаеш , че не съм БОТ...ще ти кажа...,че политическата култура...се създава...тогава когато има колективен разум и ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! Нещо...което в близко бъдеще не вижда дори и Стрелеца...,та какво да говорим за другите знаци.... :wub:

п.п. Радвам се...,че те "срещнах"....

*

astro

• 475
« Отговор #137 -: Октомври 24, 2011, 06:14:48 am »
Налага се

сага ти изтрих една тема- следваща стъпка е ясна

*

Asol

• 4140
« Отговор #138 -: Октомври 24, 2011, 07:44:20 am »
Не мислите ли, че за Светльо Витков това е един по-различен пиар лично за него, който вероятно не пречи, но може да допринесе нещо за музикалната му кариера по един или друг начин ? ;)

« Отговор #139 -: Октомври 24, 2011, 11:12:00 am »
Не мислите ли, че за Светльо Витков това е един по-различен пиар лично за него, който вероятно не пречи, но може да допринесе нещо за музикалната му кариера по един или друг начин ? ;)

Определено не. Той е човек, в чието творчество преобладават песни с някакви мръсни думи, не че е нещо ново и ми прави впечатление, но когато ще стават представителна персона за България пред целия свят, мисля, че е по-подходящо този индивид да си го държим вътре в държавата и да го крием. Светльо е умен, определено, но в предизборната си кампания показа една лигня, простотия, как да вярват хората, че няма да се отнесе така и към работата си като президент?