Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 38007 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Президентски избори 2011
« Отговор #220 -: Октомври 31, 2011, 02:15:14 pm »
Избора Ви е с гласовете на циганите...

Еми да  ;D, за тях вдигнаха и минималната заплата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #221 -: Октомври 31, 2011, 02:25:00 pm »
Happy Halloween!

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Октомври 31, 2011, 02:26:31 pm »
Избора Ви е с гласовете на циганите...

Еми да  ;D, за тях вдигнаха и минималната заплата.

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #223 -: Октомври 31, 2011, 02:27:50 pm »
Варна (нали сме село?  ;D)

Вие ако сте село, ние не знам какво сме - катун?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Октомври 31, 2011, 03:07:34 pm »
http://petel.bg/article.php?aid=8849&page=2

Кой смее да противоречи...? И не го ядосвайте...щото ще вземе да подпише някой и друг договор.... ;D :P

Оставете го Хемингуей... ;D..,какво разбира той?! :rolleyes: :P

Тук няма нефтохим...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #225 -: Октомври 31, 2011, 03:20:58 pm »
Хаха, на тази снимка прилича на хамбургски петел.  ;D ;D

Честит Хелоуин на всички!  :49:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Октомври 31, 2011, 03:58:10 pm »
Ще видим какво ще каже целокупния български народ след 5г.
Дали ще бъде толкова ентусиазиран...както днес...Или ще ТРИЕ...думите си ;D...
Малко трудно обаче ще затрие спомените си и злободневното си ежедневие.... ;D

От Ванга съм запомнила една мъдра приказка:"Със селяни революция не се прави!"
« Последна редакция: Октомври 31, 2011, 04:02:59 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #227 -: Октомври 31, 2011, 04:15:48 pm »
От Ванга съм запомнила една мъдра приказка:"Със селяни революция не се прави!"

Но може да се направи хайдушко движение, ще играем на горски партизани.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #228 -: Октомври 31, 2011, 04:17:11 pm »
В България има един-единствен политик, който уважавам и харесвам повече от останалите, но на народа му е къса паметта...

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Октомври 31, 2011, 04:26:41 pm »
Хаха, на тази снимка прилича на хамбургски петел.  ;D ;D

Честит Хелоуин на всички!  :49:

:haha: :rolf: :cry3: :haha: :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #230 -: Октомври 31, 2011, 04:28:50 pm »
В България има един-единствен политик, който уважавам и харесвам повече от останалите, но на народа му е къса паметта...

Нее..,услужлива и конюктурна... ;D..според мен...Просто удобна!
Ако не ме лъже паметта / а аз имам силна луна/... ;D ;)..то паметта в картата на Б-я не е добре поставена...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #231 -: Октомври 31, 2011, 05:07:48 pm »
...както и едно 100 хилядно множество от пенсионери, които въпреки че са гладни пеят и показват акробатически номера, благодарейки на Вожда за повишениети им с от 3 до 5 лева пенсии!

:rolf: :rolf: :rolf:

OMG!  :57:

« Последна редакция: Октомври 31, 2011, 05:14:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #232 -: Октомври 31, 2011, 05:14:10 pm »
Wellcome to GERBaria!

We have asphalt and potatoes and no democracy what so ever!

Окрилени от изборната победа на ГЕРБ, тази сутрин милиони българи, цигани, турци и луди от лудницата се събраха на спонтанно благодарствено шествие.
Още в ранно утро, стотици хиляди хора, със знамена на ГЕРБ и плакати на любимите си вождове Борисов, Цветанов, Плевнелиев, Цачева и Фидосова се стекоха на крайните спирки на софийското метро.
От там, под съпровода на химна на ГЕРБ и музиката на Веселин Маринов, многохилядното шествие пое към триъгълника между Министерски Съвет и Президентството.
Тълпата скандираше, "За родину за Борисова", "Вся власт советам!", "Асфалтът на ГЕРБ - най-вкусният и питателен асфалт!", "Цветанов, благодарим ти за честните избори!", "Бойко - новият Тато!", "Чрез партокрация към демокрация!", "Да садим картоф!", "Ние сме кучета и трябва да ни държат здраво! Бау-Бау!", "Браво Дянков - закрий БАН, на България не и трябва наука!", "Вчера беше България, днес е ГЕРБария" и "Хвала на вожда, светеца, покровителя и единодържеца Бойко!".[/b][/i]
В благодарственото шествие се включиха хора от всяка възраст и слоеве на обществото - съкратени металурзи от "Кремиковци", медици останали без работа след закриването на болниците в които са работили, група гладуващи бухенвалди от БАН, земеделци, тютюнопроизводители и животновъди, като групичка от животновъдите (IT специалисти, дори са повели техните стада от овце и кози).
След всенародното веселие, което шествието ще направи край президентството, по програма то трябва да се насочи към (си) Банкя, където благодарствените маси да свалят и последната риза от гърба си, да се поотупат като брашняни чували и да дарят това, което успеят да съберат на великия вожд-слънце Бойко Борисов. (белким Цветелина събере пари за още една банка)[/b][/i]
Благодарното множество е изпратило и апел до своя полу-бог и малък велик вожд Цв. Цв. към края на благодарственото шествие, под съпровода на песента на Веско Маринов "Нашата Полиция" да им подсигури и толерантен бой с полицейски палки и душ с ледена вода от новите полицейски водоноски.

Да живей Бойко!

Да живее неговия пророк Цецо!
Да живеят ГЕРБ!
Да живее партокрацията и ГЕРБария!
пп.: Пропуснал съм да спомена и за облеченитe в сиви анцузи на ГЕРБ ученици, които са вдигнати директно от класните им стаи и скандират името на Борисов, както и едно 100 хилядно множество от пенсионери, които въпреки че са гладни пеят и показват акробатически номера, благодарейки на Вожда за повишениети им с от 3 до 5 лева пенсии!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2099793898336&set=a.1579134282171.2075008.1350068206&type=3&theater

:57:

:clap: :rolf: :haha:

НАВИКААА...НАВИКАААА....БАУ-БАУ-БАУ....От баща на син.... :rolf: :haha:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=hSJKGvb4yo8
« Последна редакция: Октомври 31, 2011, 05:24:24 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #233 -: Октомври 31, 2011, 10:45:11 pm »
Ще видим какво ще каже целокупния български народ след 5г.

Поне веднъж да каже "стига" на управляващите.  ;D  :96:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Ноември 01, 2011, 07:27:59 pm »
Джеймс Пардю беше посланик на САЩ у нас от 2002 до 2005 г., когато страната беше приета в НАТО. Престоят му ще се запомни с откровеното посочване на основните проблеми на България, свързани най-вече със силната организирана престъпност и неефикасната съдебна система. В момента е в страната на частно посещение - за среща с настоятелството на Американския университет в Благоевград, която се състоя миналата седмица, а през тази ще говори пред Американския изследователски център.
Препечатваме част от интервюто с него в днешния брой на в. "Сега".

За последен път бяхте по време на избори в България през 2005 г., когато се гласуваше за парламент. Виждате ли някаква промяна в начина, по който се правят избори у нас?

- Имам много тревоги за посоката на демокрацията в България. Две са главните ми безпокойства: първото ми е за свободата на печата и трябва откровено да заявя, че съм шокиран от корупцията в медиите по време на изборите; второто произтича от политическото сплашване, стигнало до равнище, което не съм виждал по-рано. Затова реших да говоря открито - както в България, така и в чужбина. Трябва да направя нещо, за да помогна на демокрацията в България

През 2002 г. казахте знаменита фраза на международна конференция в София, която бе цитирана от медии в страната и чужбина: "Организираната престъпност в България е твърде видима и твърде добре организирана." Какво имахте предвид?

- Имах предвид, че организираната престъпност у вас е прекалено влиятелна. И тогава, и сега е ясно, че организираната престъпност е голям проблем за България. Тя е прекалено видима, защото всеки я вижда, и е твърде организирана, защото е много влиятелна от дълги години.

И от кого е организирана? Отгоре или отдолу, като в Италия и в САЩ например?

- Не бих казал, че е организирана и управлявана от властите. Но мисля, че властите не отправят предизвикателство към нея и че тя остава твърде влиятелна.

Влиятелна за кого - за официалните среди?

- Несъмнено! Ако някой не го вярва, значи не познава България. Не бива да сте наивни. Хората не са наивни. Ако поговорите с българите, те открито обсъждат това - може би не пред вестниците, но това не е тайна в България.

Но министър-председателят Бойко Борисов обича да казва пред журналисти, че получава признание в чужбина за успешната си борба с престъпността, включително и от "Сикрет сървис" на САЩ.

- Да си правиш снимки с високопоставени лица не означава да покажеш какво мислят Съединените щати. Това е елементарен трик. Официалните лица може и да харесват снимките, но едва ли харесват да бъдат показвани за политически цели.

Виждате ли някаква по-добра перспектива?

- Изборите в неделя произведоха засилена концентрация на власт в България с премиера начело. Министър-председателят доминира твърде много не само над правителството, но също над парламента, сега и над президентството.
Те бяха избрани с обещанието, че ще се захванат с организираната престъпност и корупцията, че ще наложат в България върховенство на закона. Бяха много добри в концентрирането на власт, но се тревожа, че няма да бъдат толкова добри в изпълнението на обещанията, дадени на българския народ. Взеха политическата власт, но трябва да я използват за целите, за които им бе дадена. Не е достатъчно да се говори с твърд език и да се разиграва политически театър. Продължавам да чакам резултати и се чудя докога българите също ще чакат.

Ако ГЕРБ овладее и съдебната власт, това няма ли да помогне за по-ефикасна борба?
- Скептичен съм. Вече имат достатъчно власт. Могат просто да я използват.

Вие лично знаете ли имена на босове на организираната престъпност?

- Хиляди хора могат да ви дадат списък. И аз мога да ви направя. Не е тайна кои са лошите момчета в тази държава. Въпросът е защо правителството не се захване. Изпитвам огромно уважение към тази страна и народа й. И вярвам, че заслужават по-добра съдба. Казвах го през 2002 г., повтарям го и през 2011 г.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/11/01/1193354_djeims_pardju_shokiran_sum_ot_korupciiata_v_mediite_i/

*

Asol

• 4140
« Отговор #235 -: Ноември 02, 2011, 05:00:58 pm »
 ... и Любослав Пенев е новия селекционер на българския национален отбор по футбол.  :mellow:
Ще духаме ли супата за представянето на въпросния ?
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 05:05:51 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #236 -: Ноември 02, 2011, 05:10:18 pm »
... и Любослав Пенев е новия селекционер на българския национален отбор по футбол.  :mellow:
Ще духаме ли супата за представянето на въпросния ?

Чичовото.... :o :o :o :-X

« Отговор #237 -: Ноември 02, 2011, 05:40:59 pm »
Ми, хайде да го "разгледаме" (астрологично). Часът на раждане е неизвестен... Брей че хубав воден трин - малко хлъзгав, но късметлийски. Дам, има заложено да получава награди не само по заслуга, с минимални (или без) усилия, според мен. Обаче квадратът Меркурий/Нептун май наистина не прощава... При съвпад на транзитен Сатурн с прогресивно Слънце получава нова отговорна задача. Но с квадратурата на натален Юпитер към този съвпад и квадрат на транзитен Юпитер към натален Марс дали не е склонен да надценява възможностите си?

« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 05:55:13 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Ноември 02, 2011, 09:45:53 pm »
Мина ми и на мене през главата тази налудничава мисъл (да надраскам нещо мръсно в бюлетината ;D), ма накрая си помислих има ли смисъл да се 'абя, ако никъде не го отразят.  :93:

Цитат
700'000 невалидни бюлетини, били задраскани с този знак

Малко ме съмнява това да са били неграмотните цигани, те нали не могат и да пишат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #239 -: Ноември 02, 2011, 10:22:30 pm »
Лелеее, отде ги вадиш тия бисери!?  :rolf: :haha: