Здравей Гост

Усвоени планетни енергии

• 79 Отговора
  • 8188 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re:Усвоени планетни енергии
« Отговор #20 -: Май 14, 2011, 04:36:34 am »
Винаги са ми били интересни казусите, когато при две сходни карти или почти еднакви енергиите на планетите се изразяват по съвсем различен начин.
Имам братовчедка със Слънце във Водолей, АС Стрелец и Уран на МС, при нея обаче пълният втори дом в съчетание с ъглов Сатурн в квадрат с Луната си е казал думата. Много материално същество, астрологията и прочие окултни науки не я влекат въобще. Интересува я само нейният собствен комфорт и на семейството й, в живота е с нагласа да получава, нищо никому не дава от сърце.

Явно това "почти" е достатъчно за голяма разлика в проявленията.
На мен ми е интересно да се направи сравнение на притежателите на  напълно еднакви карти и да се види какви са разликите
( ако евентуално има такива ) .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Май 14, 2011, 04:39:01 am »
На мен ми е интересно да се направи сравнение на притежателите на  напълно еднакви карти и да се види какви са разликите

Ако става въпрос за почти еднакви карти (при близнаци), гледам хармониците.
Но понеже по-горе стана въпрос за това, че духовното ниво на индивида не може да бъде видяно в наталната му карта, затова е възможно две почти еднакви карти или със сходни констелации да проработят по съвсем различен начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Май 14, 2011, 04:49:28 am »
На мен ми е интересно да се направи сравнение на притежателите на  напълно еднакви карти и да се види какви са разликите

Но понеже по-горе стана въпрос за това, че духовното ниво на индивида не може да бъде видяно в наталната му карта, затова е възможно две почти еднакви карти или със сходни констелации да проработят по съвсем различен начин.

Лили , качи картата на Цеца Величкович....Не съм на моя комп и ми е трудно.... :blink:Но , ако я качиш , ще бъде интересно да разгледаме един близнак....ЦЕЦА

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Май 14, 2011, 04:52:58 am »
На 14 юни 1973 е родена, друго не пише. Но на нея не й знам духовното ниво.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Май 14, 2011, 04:58:17 am »
На 14 юни 1973 е родена, друго не пише. Но на нея не й знам духовното ниво.  ;D

На такъв лап топ съм дето нищо не свалям.... ;D :o :P...Родена е в 12 часа в Белград-Сърбия....
Като си отиде ББ , обещавам да ти пее на уше.... :wub: ;D

Пиле е песента и лепи громе мой...ЛУДА СЪМ ПО ДВЕТЕ ПЕСНИ....в тях е събран живота ми...
Качвай картата и песните... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Май 14, 2011, 05:06:01 am »
Лили , какво ще кажеш за тази жена.... ;D?

Твоето мнение е ВАЖНО за мен.... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #26 -: Май 14, 2011, 05:08:36 am »
С друг час и рожденно място намирам данни.
« Последна редакция: Май 14, 2011, 05:37:35 am от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Май 14, 2011, 05:17:13 am »
Мерси Асол :wub: :wub: , хайде де обсъдим картата...

И двете песни , що не ми ги качите... :( Плийз....

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #28 -: Май 14, 2011, 05:19:31 am »

Е ако картите са еднакви, няма ли и хармониците да са еднакви ?

Според мен "духовното ниво"  би трябвало да се отразява в натала (поне в някаква степен).Друг е въпроса дали съществува
или е съществувал човек, притежаващ нужните знания и разбиране, чрез които да може да проумее духовното
равнище заложено в даден натал.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Май 14, 2011, 05:20:59 am »
Наскоро четох в интернет новините за Цеца, че в момента е в немилост. Изгряващите Скорпиони все някому сме трън в очите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Май 14, 2011, 05:22:37 am »
Е ако картите са еднакви, няма ли и хармониците да са еднакви ?

Ако има разминаване в секундите, няма да са еднакви, особено хармониците от по-висок ранг, където раздробяването на градусите е много фино. Друг е въпросът, че часът на раждане рядко се знае с точност до секундата, а и по принцип трудно е да се фиксира моментът на раждане, защото е процес и включва поне три фази.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Май 14, 2011, 05:25:53 am »
Наскоро четох в интернет новините за Цеца, че в момента е в немилост. Изгряващите Скорпиони все някому сме трън в очите.

БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! :'( :72: Но винаги изгряваме и чистиме....Всичко ще изчистим...Знам! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Май 14, 2011, 05:34:56 am »
Качвам пак картата  ;D, според Марая това е часът.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 14, 2011, 05:45:21 am »
Мерси Лили...

Цеце пее...

Ово е свет за некии храбрие , ове е пут за некии снажние , а мое сърце е пиле...кърти от страх када гърми , нещо кот свила на калдърми...

Или...Това е свят за смелите , това е път за красивите , а сърцето ми е като птица , трепери от страх когато гърми , нещо като коприна по калдъръмите...

Жената е велика и уникална , чрез болка стигна до един друг друг свят....Всъщност , жестокото е , че чрез катарзис израстваме.... :blink: :( :'(

« Отговор #34 -: Май 14, 2011, 08:13:45 am »
Мерси Лили...

Цеце пее...

Ово е свет за некии храбрие , ове е пут за некии снажние , а мое сърце е пиле...кърти от страх када гърми , нещо кот свила на калдърми...

Или...Това е свят за смелите , това е път за красивите , а сърцето ми е като птица , трепери от страх когато гърми , нещо като коприна по калдъръмите...

Жената е велика и уникална , чрез болка стигна до един друг друг свят....Всъщност , жестокото е , че чрез катарзис израстваме.... :blink: :( :'(

Е как ще е жестоко? Ако го няма катарзиса, няма да израстнем мамче!

Ти сега последно със Слънце в Стрелец ли си или във Водолей?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #35 -: Май 14, 2011, 03:56:42 pm »
Това не е нищо ново и не съм я нарекла планета- Хирон. Но е косач и не е за подценяване в никой случай!
Йерархия няма има хаос. :blink:

определено си има много силно влияние като планетарна енергия - щом е тук в нашата Слънчева система значи влияе и това е  ;D

относно хаоса - бе ти да не си и ти от уранясалите  ;) ако е така - ми добре дошла в клуба   ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

AH

• 2201
« Отговор #36 -: Май 14, 2011, 04:04:02 pm »
Предполага се, че се раждаме за да усвояваме разни енергии и да учим разни уроци.
Проблемът е, че по рождение сме склонни лесно да интегрираме някои от енергиите, за добро или лошо, а другите са ни по-трудни.  И „другите“ се оказва, че се налага волю-неволю да ги усвояваме по трудния начин.

От там- осъзнато да се стремим да интегрираме положително поне енергиите, които лесно приемаме, с надеждата, че ще се научим да усвояваме и позитивната енергия на другите планети.

Например, не е ни трудно да реагираме една седмица на посланията на Венера и Луната да се погрижим за външния си вид, но просто ни домързява. А ако междувременно имаме да интегрираме и енергия на Юпитер и Меркурий, чрез представяне на интервю за работа, може да се окаже, че като сме се въздържали да реагираме на изискванията на Венера и Луната, дори благоприятното влияние на Юпитер не е ни донесло успех.

« Отговор #37 -: Май 14, 2011, 04:38:55 pm »
както и прекомерното заиграване с изискванията на венера/луна  води до обратен на успеха резултат на интервюто, зависи за какво кандидатстваш ;) :P
ако намесиме и сатурн
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #38 -: Май 14, 2011, 04:53:53 pm »
сетих се,че ако човек по натал си има харм.асп. Луна/Венера и/или Луна /Юпитер - то лесно печели обществено одобрение, харесван ,приеман , обичан
лесно печели доверие  :P, забелязала съм,че и  Венера, Луна в харм. асп към Асц или МС действат по подобен начен 
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Май 14, 2011, 05:07:43 pm »
както и прекомерното заиграване с изискванията на венера/луна  води до обратен на успеха резултат на интервюто, зависи за какво кандидатстваш ;) :P
ако намесиме и сатурн

да нямаш лош опит ;D - в такъв случай отчитаме грешката и правим опит да продължим напред :blink:

правилното интегриране на коя да е енергия изключва прекомерните истории ;D