Добро неделно утро на всички!
Може би, защото днес е Слънчевия ден (SUN day

) много ме занимава темата за нощните и дневните раждания.
1. Правили ли сте си експеримента да проверявате дали наистина хора родени през нощта (по дефиниция Слънце в 1,2,3,4,5,6, дом) са управлявани от Луната - знакът на Луната определя житейските им премеждия.
2. Възможните разположения на Слънцето и Луната са - нощно раждане Луна над хоризонт, Слънце под хоризонт, Луна и Слънце под хоризонт, дневно - Луна и Слънце над хоризонт, Слънце над хоризонт, Луна под хоризонт. Имате ли някакви наблюдения за вашия хороскоп и тези на ваши приятели.
Лично аз съм забелязала, че при Слънце под хоризонта и Луна над, Луната наистина е доста по-силен индикатор, дори знакът и е по-видим във външния вид и другото ми наблюдение е, че при Сл и Лн под хоризонт и изгряваща планета - пример меркурий, човекът е изключително Меркуриански и работи неща свързани с пресата и публикациите.
Също друг мой приятел - Луна, Сл под хоризонт, стелиум в Козирог и упр на асц в Козирог, винаги е бил в някакъв тип администрация - като Студент прецедател Студентски съвет, сега администрира съюза на една професионална организация, не иска да си работи по специалността.