Здравей Гост

xxx

• 48 Отговора
  • 5318 Прегледи
*

Vision

• 3523
Здравейте!

Благодаря отново за подкрепата и отделеното време. Сигурна съм, че и благодарение на изпратената от Вас, мили момичета положителна енергия - в крайна сметка сестра ми ще бъде добре.

Новините и финалните развития са с чудесни прогнози, и препятствието е преминато по най-добрия начин.

Много съм щастлива за това.

Огромно благодаря!

Бих искала и на Вас да пожелая днешното затъмнение и Спасов ден да донесат най-светли новости и положителни изменения!

даже вече да ти кажа ми се струва като че ли ни донесоха.. :kissd: :88: :58:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
Прия, искам да пожелая на сестричката ти от здраве да не се отърве! Много щастие и късмет и пожелавам занапред и никога повече да не и се налага дори да си мисли за такива проблеми! Бог е бил с нея! :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
http://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho&feature=fvst
 :25: :25: :25:

Бог и сета троица да бъдат с нея!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

:blink: чудесна новина Pria!!! Пожелавам скоростно възстановяване на сестричката ти и много поводи за усмивки занапред!
 :wub:

Чудесно Прия, и аз много се радвам... Дай Боже бързо да се възстанови и да заличите лошите споменни. Дай Боже по-малко такива диагнози и все повече успешни завършеци... Много да се обичате и само светлина и хармонния пред вас!

Светлият лъч надежда се превърна в буен огън, който да сгрее сърцата ви, ПРИЯ  .... ;D

с общият егрегор на форума с положителни послания, с божата подкрепа, с вярата в тях - сътворяват чудеса, хубаво е да ти се случват... :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sasha

• *
  • 179
Стискам палци Прия   :blink:
Дай боже бързо оздравяване :88:

Желая ти моя светец Свети Архангел Михаил да закриля сестра ти!
Той е толкова близо до Господ, че по-добър закрилник от него няма да намериш! :)

*

Uran

• 6041
Бързо възстановяване! :wub: