Здравей Гост

НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ- ОТХВЪРЛЕНИТЕ

• 83 Отговора
  • 13528 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ- ОТХВЪРЛЕНИТЕ
« Отговор #20 -: Май 27, 2011, 06:10:54 am »
Много плитко това. Мислех, че акцентираните Плутони могат повече.

Могат...,особено когато им прелее чашата..... ;D Искаш ли да видиш? ;D ;)

Преди година пак направи една такава тема, пък после се оказа, че не си права. И тогава ти го казах, и сега ти го повтарям. Проклятието на Плутоните е, че виждат призраци и там, където ги няма. Личен опит.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

• 2478
Re:НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ
« Отговор #21 -: Май 27, 2011, 06:11:48 am »
Мия, какво става с теб? Ще играем ли на свадба?  ;) :blink:

Любов моя, ти ме закла!  ;D

Време е да танцуваме.  :blink:

Към Марая!

Марайка, ти си факир в тая област. Ще ти предложа да открием една тема на Мия, където тя да си постави картите и да я видим ще я омъжиме ли тази година.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Май 27, 2011, 06:16:58 am »

Преди година пак направи една такава тема, пък после се оказа, че не си права. И тогава ти го казах, и сега ти го повтарям. Проклятието на Плутоните е, че виждат призраци и там, където ги няма. Личен опит.

Този път съм права...., просто съм права....НЯМА ПЛУТОН , НЯМА ХИРОН...Има отхвърлена , хапеща лъвица....
Ще кача картата и ще де увериш сама.... ;) ;D
Знаеш ли , аз съм много търпелива...и обечам лекичко да ме хапват...,но в мига в който просто ми писне...ПЛУТОН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН И ОВЛАДЯН , ЩОТО Е В 10-ТИ , А НЕ В 1-ВИ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Май 27, 2011, 06:19:51 am »

Вярно 100% !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Май 27, 2011, 06:20:21 am »

Към Марая!

Марайка, ти си факир в тая област. Ще ти предложа да открием една тема на Мия, където тя да си постави картите и да я видим ще я омъжиме ли тази година.  :blink:

Дивна, мислиш, че му дойде времето? Тъкмо се поуспокоих, че си имаш голяма любов и си ме изтървала от полезрение.  ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Май 27, 2011, 06:21:47 am »
Кое е вярно....,че има или че няма незадоволени и отхвърлени жени....? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Май 27, 2011, 06:26:36 am »
Кое е вярно....,че има или че няма незадоволени и отхвърлени жени....? :rolleyes: ;D

А за да докажем обратното, какво да направим? Да кажем, че сме имали акт току що и още ни държи влага?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #27 -: Май 27, 2011, 06:30:15 am »

Към Марая!

Дивна, мислиш, че му дойде времето? Тъкмо се поуспокоих, че си имаш голяма любов и си ме изтървала от полезрение.  ;D :wub:

И при теб ще дойде. Сигурна съм.  :kissd:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #28 -: Май 27, 2011, 06:33:00 am »

Незадоволени и отхвърлени жени има много! Второто може и да ни се е случвало, но първото никога!  ;D ;D ;D

/ Изглежда ми настъпи звездния миг-тотално ме изби на простотия!  ;D/

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Май 27, 2011, 06:38:39 am »
13.08.1971Г.
жЕНА кАРНОБАТ....7:36 Сабахлем...
Не мога да кача картата...в момента....
Моля колеги някой да я качи.... ;D

Не съм много сигурна , че е жена...,по-скоро хермафродит....вероятно... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Май 27, 2011, 07:02:33 am »
лъвица да преследва мъж хахахха нещо е сбъркана май. ;D

Лъвицата който не си е заплюла, него не е имала.  ;D
Театъра е пълен при тях. Та викаш, Марайка, че не е успяла с администратора. Той вероятно е бил гей, иначе да избяга на лъвицата ми звучи доста странно.  :o ;)

тЦ...НЕ Е гей...10000% е сигурно..... ;D :P
Лъвиците понякога са с миша опашка....и още нещо...за пореден път се убеждавам , че ВЕНЕРА/СЛЪНЦЕ в конюкция....понякога показва много грозни създания...и мъже и жени...
А той е уникален мъж...,казват.... :P....И ....това е така.... :wub: :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Май 27, 2011, 07:26:33 am »
13.08.1971Г.
жЕНА кАРНОБАТ....7:36 Сабахлем...
Не мога да кача картата...в момента....
Моля колеги някой да я качи.... ;D

Не съм много сигурна , че е жена...,по-скоро хермафродит....вероятно... ;D

Благодаря Дани.... :wub:

Ти какво би казала.... :rolleyes: , за тази жена.... :rolleyes: Кое я кара да преследва мъжете , да бъде злобна , зла.....незадоволена.... :rolleyes:

« Отговор #32 -: Май 27, 2011, 07:38:40 am »
Мисля, че причината е съвпада на възлите с Венера и Марс
Izvinqvai, Maraja, no sym poluzaspala   :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 27, 2011, 07:46:23 am »
Мисля, че причината е съвпада на възлите с Венера и Марс
Izvinqvai, Maraja, no sym poluzaspala   :blink:

Като Марс е ретро..., а възлите са по оста 6-12-ти....Достатъчен аргумент дори и за психическо заболяване... :unsure:
А аз си мислех-луната....,за възлите не се бях сетила.... :rolleyes:

НО ПОЗНАВАМ МЪЖ , С ПОДОБНА КАРТА...ПОЧТИ СЪЩАТА- РАЗЛИКАТА  Е В ГРАДУСИ...бИВШ МИТНИЧАР , ИЗВЕДНЪЖ ОТ ЗЛОБА И АЛЧНОСТ СЕ ПАРАЛИЗИРА...ВСИЧКИ ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ МИТНИЦАТА НЕ МУ СТИГНАХА....НИЩО ОТ НЕГО НЕ СЕ ДВИЖИ.... :'(ПРИЯТЕЛ МИ Е.... :'(
Възлите...казваш...., да беше само венера , как и да е , но и марс....Лоша картинка... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 27, 2011, 08:10:07 am »
Представяш ли си обратното? На един мъж толкова жени да му пъшкат и да остане верен само на една. ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Cv17K4RUPbE&feature=related  :rolf:

оФФ....Лили..... :'( :wub:

И да бъде до нея в най-трудния миг.... :-\....
Брей....., направо срам за силните жени...., красиво е усещането да си слаба....

Идиотка сладка... :kissd: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :cry3: :cry3: :cry3: :cry3: :haha: :haha: :haha: :haha: :cry3: :cry3: :cry3: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

ТОВА СЕГА ГО ВИДЯХ....ДЪРТИЯ ПЕРГИШ МИЛКО...ДЕТО ЕДНО ВРЕМЕ ИСКАХ ДА ГО СЪДЯ ДА ПЕСЕНТА ЛУДА КРАВА.... :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :rolf:
« Последна редакция: Май 27, 2011, 08:19:47 am от Марая »

*

Vision

• 3523
« Отговор #35 -: Май 27, 2011, 12:37:11 pm »
за който не знае- в темата са пуснати за обсъждане моите данни..това е начин да се изживее за пореден път етническата шизофрения..е, дано този път да има някакъв терапевтичен ефект за авторката.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #36 -: Май 27, 2011, 04:00:48 pm »
  Честно казано, вчера се чудех Марая, кога пак ще захапеш някой от форума и за какво....Не ми се чете и не ми се следи от къде е тръгнало всичко. Ама честно казано болно ми е...

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #37 -: Май 27, 2011, 04:21:20 pm »
  Честно казано, вчера се чудех Марая, кога пак ще захапеш някой от форума и за какво....Не ми се чете и не ми се следи от къде е тръгнало всичко. Ама честно казано болно ми е...

Щото Правителството не ще да падне   ;D    :P     :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Май 27, 2011, 04:31:57 pm »
Според мен луната е виновна за това.... ;D

А ако някой се е припознал в картата е негов проблем , не е мой...
В този форум се разхождат толкова много карти....

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Май 27, 2011, 07:35:10 pm »
за който не знае- в темата са пуснати за обсъждане моите данни..това е начин да се изживее за пореден път етническата шизофрения..е, дано този път да има някакъв терапевтичен ефект за авторката.. ;)

Вижън, ти си добър и достоен човек и всички го знаят!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥