Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43591 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #80 -: Май 30, 2011, 01:21:11 am »
Спрете с взаимните провокации, вкл. и в завоалирана форма, ще се възцарят мир и хармония, гарантирам ви.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Май 30, 2011, 01:22:12 am »
Очакваме да банвате за 24ч И ДВЕТЕ СТРАНИ. /айде и аз да капсна/.

т'ва от Сатурна във Везни ли или от Марсовия възврат  :P

От магнитната буря.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Май 30, 2011, 01:22:24 am »
Очакваме да банвате за 24ч И ДВЕТЕ СТРАНИ. /айде и аз да капсна/.

т'ва от Сатурна във Везни ли или от Марсовия възврат  :P

От възврата.... :wub: мисля....,щото Сатурн във везни не е сам , нали така...има си опашка... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #83 -: Май 30, 2011, 01:23:55 am »

Ами разликата е следната – ако ние сме някъде на гости и ни обиждат, можем да си тръгнем.
Но в случая сме си в къщи и няма как ние да си тръгнем.

А за обидите помежду ви – нали 3-ти ден ви оставяме да се справите с проблема – все по някое време ще успеете.
Какво съдействие от нас очаквате?

Астро,

имаш право за това, но пак не си прав и ще ти кажа защо: ако ще банваш заради скандал то трябва да баннеш и двете страни, а не само потърпевшата страна! иначе не е справедливо! а като гледам се натискаш да бъдеш уж справедлив  :P

и друго: обществен форум не е редно да се сравнява с дом. айде холан у дома не биха стъпили доста хора, да не кажа почти никой или пък ако веднъж дойдат и не ми харесат повече няма да бъдат поканени. това е домът. а форума е нещо като курвата /сори за сравнението, но това ми идва на ума/ - доставя и удоволствие да прави това, което прави с всички хора! и у форума е така - влизат и пишат всички, на които им е интересно. то е ясно, че някой може и да напляска "лошата" кака по дупето, но това са рисковете на професията или на услугата, която предлага.

аре ся банни и мене, че използвам такива цветни сравнения  :rolf:  

не съм следила спора, защото не ми понася на слуха такива кокоши крясъци, а и дупето ме боли от инжекциите и дълго не мога да стоя седнала, но малкото, което видях ми навя идеята, че не постъпваш точно правилно  :-\  

само си казвам мнението  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Май 30, 2011, 01:26:21 am »
Спрете с взаимните провокации, вкл. и в завоалирана форма, ще се възцарят мир и хармония, гарантирам ви.  :blink:

:kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

astro

• 475
« Отговор #85 -: Май 30, 2011, 01:27:50 am »
Ами разликата е следната – ако ние сме някъде на гости и ни обиждат, можем да си тръгнем.

Аха, значи сме ви се натресли. Очакваме да банвате за 24ч И ДВЕТЕ СТРАНИ. /айде и аз да капсна/.

ти пък ;D
нас си ли да баннем - защото ние сме едната страна ;D

както казах-  очакваме вие помежду си сами да се справяте- колкото може по-културно и добронамерено -всички сте индивидуалности ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Май 30, 2011, 01:28:22 am »
Те и двете са потърпевши, и двете са извършители.

Едната била бяла, пък другата черна... Хайде сега да не лепим етикети и да не гледаме на нещата едностранчиво (според камбанарията).  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #87 -: Май 30, 2011, 01:29:53 am »
Пък на мен Марая ми каза, че съм лесбийка, ако помните. Ама и казах, че няма шанс с мен, защото не харесвам жени с големи Дупитери.

;D

И тя беше първата, която ми честити рожденния ден.

Хм!

:thinking: ;)

Това се видя....
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

astro

• 475
« Отговор #88 -: Май 30, 2011, 01:31:46 am »

А за обидите помежду ви – нали 3-ти ден ви оставяме да се справите с проблема – все по някое време ще успеете.

Астро,

имаш право за това, но пак не си прав и ще ти кажа защо: ако ще банваш заради скандал то трябва да баннеш и двете страни, а не само потърпевшата страна! иначе не е справедливо! а като гледам се натискаш да бъдеш уж справедлив  :P

и друго: обществен форум не е редно да се сравнява с дом. айде холан у дома не биха стъпили доста хора, да не кажа почти никой или пък ако веднъж дойдат и не ми харесат повече няма да бъдат поканени. това е домът. а форума е нещо като курвата /сори за сравнението, но това ми идва на ума/ - доставя и удоволствие да прави това, което прави с всички хора! и у форума е така - влизат и пишат всички, на които им е интересно. то е ясно, че някой може и да напляска "лошата" кака по дупето, но това са рисковете на професията или на услугата, която предлага.

аре ся банни и мене, че използвам такива цветни сравнения  :rolf:  

не съм следила спора, защото не ми понася на слуха такива кокоши крясъци, а и дупето ме боли от инжекциите и дълго не мога да стоя седнала, но малкото, което видях ми навя идеята, че не постъпваш точно правилно  :-\  

само си казвам мнението  ;)
ами тук не откривам все още обида към собствениците - трябва повечко да се постараеш ;D

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #89 -: Май 30, 2011, 01:32:25 am »

Аха, значи сме ви се натресли. Очакваме да банвате за 24ч И ДВЕТЕ СТРАНИ. /айде и аз да капсна/.

ти пък ;D

както казах-  очакваме вие помежду си сами да се справяте- колкото може по-културно и добронамерено -всички сте индивидуалности ;D

astro = Марая  :o
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #90 -: Май 30, 2011, 01:33:22 am »

ти пък ;D

За този вариант не се бях сетила   :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #91 -: Май 30, 2011, 01:35:03 am »

да бе и на мен ми замириса  ;D

защо Астро се тика между шамарите и се слага като друга страна? спора е между Марая и Вижън, а той банна само едната - това е несправедливостта... нердене Астрото заема страна  :unsure:  или Астро има връзки с някои потребители а  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

• 2187
« Отговор #92 -: Май 30, 2011, 01:35:53 am »
Правилата на форума са ясни...

Марая, гледам че си станала Маниак ;D
Извън шегата айде да сме честни - всъщност ти изнесе личните данни на Вижън за обсъждане без съгласието и

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Май 30, 2011, 01:37:30 am »
Пък на мен Марая ми каза, че съм лесбийка, ако помните. Ама и казах, че няма шанс с мен, защото не харесвам жени с големи Дупитери.

;D

И тя беше първата, която ми честити рожденния ден.

Хм!

:thinking: ;)

Това се видя....

Под достойнството ми е , да коментирам каквото и да било....Спомням си един пост на ХЕЛО към ВИЖЪН , в който Хело попита в прав текст вижън лезбийка ли е? И какво от това....
Казвам това което мисля и продължавам...АСЦЕНДЕНТ СТРЕЛЕЦ НЯМА ВРЕМЕ ДА СЕ РОВИ В ДРЕБНИ И ПРАШНИ НЕЩА....
С удоволствие ще ти ректифицирам картата...Мисля , че имаш твърд аспект на меркурий с Асцендента...Това има своите предимства...., но и беди.... :( ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #94 -: Май 30, 2011, 01:38:37 am »

да бе и на мен ми замириса  ;D

вие съвсем се възнесохте ;D
за справка: последният коментар на Кайли в Събития и транзити, общовалиден е ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #95 -: Май 30, 2011, 01:38:46 am »

Още чакам да ми отговориш
1. Защо след като Вижън се почувства заплашена и НЕДВУСМИСЛЕНО подчерта, че това са нейните данни ти не изтри темата. Потребител на форума се е припознал в данните и неговата карта е била поставяне вече във форума и хората я знаят. Същата карта беше постната в тема тенденциозно компрометиращо заглавие. Освен това си бил предупреден, че това ще стане.

2. Защо след като заглавието на темата се дублираше и Аурора обърна внимание на това, ти не изтри темата.

Моля,  да изтриеш всички постове, в които Марая ме нарича лицемерна, а те не са малко и се простират в различни теми. Не ме интересува имаш ли време, защото това е ОБИДА НАД ЛИЧНОСТТА , уронваща достойнството и авторитета. Всички хора тук имат публични професии и са уважавани в общуството. Простотии и обиди няма да търпя.

Ако не съдействаш, ще се обърна към Комисията за защита на потребителите, защото аз не се чувствам сигурна в този форум. Тук напоследък няма творческа атмосфера, а се разменят само обиди.
Обръщам се към теб като първа инстанция.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Май 30, 2011, 01:39:45 am »
HM, сигурно те сваля, щом ти е честитила, това ще да е било скритият мотив.  :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #97 -: Май 30, 2011, 01:40:18 am »
големи сте детективи всичките ;D

и Стела- и без тва три дни ви пазя- поне да свърша нещо полезно- ако искаш, трия наред, откакто съм почнала да пиша аз ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Май 30, 2011, 01:41:52 am »
Правилата на форума са ясни...

Марая, гледам че си станала Маниак ;D
Извън шегата айде да сме честни - всъщност ти изнесе личните данни на Вижън за обсъждане без съгласието и

НЕ! Не са нейни данните...И ТОВА Е ТАКА КАКТО ГО КАЗВАМ...Работя с община Карнобат и това се знае от няколко човека във форума...

Аз не съм Скарлет....и НЕ ПРАВЯ ТАКИВА НЕЩА- ЕТО ГО ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ....В ОНАЗИ ТЕМА КАЗАХА И КАКВО ОТ ТОВА....ПОВТАРЯМ КАРТАТА Е НА ЖЕНА ОТ КАРНОБАТ....Всяка минута в света се раждат по няколко човека , включително и от един и същи град....Сходни карти , сходна съдба..... ;D ИЛИ ЕДНАКЪВ ИЗБОР...,Ако щеш го наречи...Последното не е задължително.... ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Май 30, 2011, 01:42:39 am »
Ако не съдействаш, ще се обърна към Комисията за защита на потребителите, защото аз не се чувствам сигурна в този форум.

Стела, разбирам възмущението ти, но форумът не е СТОКА, която се купува. Съответно регламентът, предвиден от Закона за защита на потребителите, не важи тук. Не блъфирай, моля те.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.