Здравей Гост

Шок и ужас

• 94 Отговора
  • 9903 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Шок и ужас
« Отговор #20 -: Юни 01, 2011, 07:23:45 am »
Да де, направих нов дизайн на вратата, сега е с дупка по средата.  ;D
Утре пак ще трябва да влизам през дупката в банята, защото бравата се заключи и не мърда.

Можеш да ги качиш в сурат тефтера (фейсбук) за да ги видят всички и да осъзнаят колко е опасна реалността. 

Нямам сурат тИфтер, нали съм ви казвала. Но по тоя повод може и да направя. Може да е било знак свише, знам ли.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Юни 01, 2011, 07:23:55 am »
Лили, а ти докато беше вътре животните активираха ли се? :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #22 -: Юни 01, 2011, 07:25:22 am »

Сигурно са злорадствали, но едва ли ще си го признаят....без бой.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Юни 01, 2011, 07:27:34 am »

Кучетата стояха затворени в хола, аз там ги държа.
А котките може и да са реагирали по някакъв начин, но след толкова крещене и блъскане сигурно са се скрили кой където може. Тях ги е страх от такива децибели, направо си съдрах гърлото... А възглавничките на пръстите ми са подути и утре не знам как ще блъскам по клавиатурата, а имам доста за писане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #24 -: Юни 01, 2011, 07:29:34 am »
утре не знам как ще блъскам по клавиатурата, а имам доста за писане.

Не бой се - ще ти дам почивен ден.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Юни 01, 2011, 07:31:42 am »
Кофтито в случая беше, че вратата на банята се отваря навътре, не навън, така че опитите ми да я изблъскам с крак останаха безуспешни.  ;D

Полицаите ми казаха да си пийна нещо преди лягане за успокояване на нервната система, но ще го оставя за утре вече... Така ми се спеше и така бях уморена, в банята се разсъних за броени секунди и сега имам енергия, достатъчна да полетя в космоса без совалка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Юни 01, 2011, 07:32:44 am »
Ако имаш в къщи глог, мента, валериян вземи си по 10 капки. Може от валериана до сложиш и повече. Все пак са форсмажорни обстоятелства.  :-[

« Отговор #27 -: Юни 01, 2011, 07:35:48 am »
Аз такъв проблем с дръжка имам на моята стая. Ако остана вътре поне ще имам компютър да ви кажа, че съм се заключила  ;D А при мен от вчера се развали студената вода на батерията в кухнята - не се знае затегната ли е или не. Водата може да започне сама да си шурти. Трябва ада проверя аспектите към Нептун, че и без друго ми е в 4ти дом. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юни 01, 2011, 07:40:06 am »
На мен и водопроводната инсталация ми се развали още в средата на февруари - някакви тръби, които свързват кухненската мивка и пералнята с тоалетната. Сега ще запиша и нова врата към поръчката. И дръжките, разбира се. Защото ако ми се случи още веднъж такава простотия заради хлабава дръжка, просто ще взривя апартамента, няма да се размине с една дупка във вратата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Юни 01, 2011, 07:43:15 am »
Защото ако ми се случи още веднъж такава простотия ......

О, не моля ти се не думай! ;D Ето виждаш ли защо мъжете, дори семейни, влизат в банята с GSM-ите. То на никого да нямаш вяра. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Юни 01, 2011, 07:46:03 am »
Ето виждаш ли защо мъжете, дори семейни, влизат в банята с GSM-ите.

В моя случай и телефонът, ако го бях взела в банята, нямаше да помогне.
И да се обадя на някой, няма начин да влезе с взлом в апартамента през масивната метална врата.
Нали ви казвам, ако не беше стирката (и волята на Всевишния), щях да остана погребана тук.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 01, 2011, 07:54:28 am »
Хайде, лека, надявам се да не сънувам черни дупки тая нощ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #32 -: Юни 01, 2011, 07:55:39 am »
Още седя и се блещя в екрана  :unsure:

Да ти пожелая лека нощ макар, че сигурно ще обикаляш още известно време балконите докато се успокоиш. 

:bedtime2:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Юни 01, 2011, 02:43:27 pm »
Леле, Лили...
Какъв ужас си преживяла.... :o :o :o
На никого не го пожелавам и добре, че са били съседите. Не искам да мисля, какво щеше да стане ако живееше в къща извън града. Ужас !!! :41:
Това на всеки може да се случи да пази Господ...

Ето виждаш ли защо мъжете, дори семейни, влизат в банята с GSM-ите.

Ей това ме разсмя яко... :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :haha: :haha:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #34 -: Юни 01, 2011, 02:47:37 pm »
Странно, но това ми се случва при Венера в точен съвпад с ДС и Луна в точен съвпад с нат. Юпитер...

Явно им е писнало да ти правят деликатни намеци, че вече е време да си вземеш домашен любимец от вида Хомо Сапиенс, и са предприели по-красноречиви действия.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #35 -: Юни 01, 2011, 02:56:30 pm »
Лили, много се радвам, че си успяла да се измъкнеш. :wub: :wub: :wub: Браво на теб, че си се сетила какво и как да използваш! Значи умееш да се справяш с критични ситуации. Съвсем нормално е човек в такава ситуация първо да се паникьоса, така че не се притеснявай от първоначалната си реакция. По този начин се покачва нивото на адреналина и кортизола (и др. хормони вероятно) в организма, а това му помага да оцелее при извънредни обстоятелства. Иначе как на онзи алпинист щеше да му стигне куража да си отреже ръката (и как щеше да понесе болката).
GSM-ът е много важен. Без него никъде не се ходи. Ето, например, ако имаше gsm в банята, обаждаш се на 112, те знаят какво да ти изпратят - в твоя случай пожарната. Пожарникарите разбиват стъкло на прозорец или тераса и така проникват у вас, след което те освобождават от банята. Но голямо браво, че си се справила сама!!!
Аз имах случка със заключване в тоалетна преди няколко години, но тоалетната беше на обществено място. Лошото беше, че се случи в неделя, когато почти никой няма на това място, а аз след 5 мин. трябваше да бъда на друго място. Излязох сама. Тоалетната, както повечето в обществени сгради, имаше изрязани процепи отгоре и отдолу. Аз се промуших през долния. ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Юни 01, 2011, 02:57:48 pm »
Странно, но това ми се случва при Венера в точен съвпад с ДС и Луна в точен съвпад с нат. Юпитер...

Явно им е писнало да ти правят деликатни намеци, че вече е време да си вземеш домашен любимец от вида Хомо Сапиенс, и са предприели по-красноречиви действия.

Хммм......... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #37 -: Юни 01, 2011, 03:33:19 pm »
преди около 16 години, докато бях бременна в 9я месец с дъщеря ми, така се заключих в кухнята докато пържех картофи. откъсна се езичето на бравата. добре, че има прозорец към терасата, че можех да излизам и влизам да си довърша готвенето  ;D  ма голям зор беше с големия корем да прескачам прозорци...

иначе ти съчувствам, за това което си преживяла. определено е много стресиращо  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #38 -: Юни 01, 2011, 03:39:41 pm »
Лили,следващият път, влизаш в банята с ЖИ СИ ЕМА-)))) и дрънкаш-))). Ще дойдем, мъжо има хилти,ще те изкараме ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #39 -: Юни 01, 2011, 03:42:59 pm »
наистина е голям ужас :( добре, че вратата на банята не е била прекалено здрава

цялата история ми намирисва на Хиронска шега, той така обича.