Здравей Гост

Шок и ужас

• 94 Отговора
  • 9875 Прегледи
*

sasha

• *
  • 179
Re:Шок и ужас
« Отговор #60 -: Юни 01, 2011, 10:17:04 pm »
Саша....първо е човека после е мъжа или жената.... :blink:
Дам... ;D...ясно...то в момента не е имало никви такива....мен за след това ми е думата.....за усещанията които имаме след приключението...като на победител....чисто мъжки...бе не знам дали не се отплеснах :-[

А има ли по - различна дума от "победител" в този случай?! Ти как мислиш? :-\
Стига де...това са просто размисли. Естествено че е супер че Лили е успяла да се измъкне сама. Просто естествените реакции на една жена в случая ще са да чака да бъде спасена. И си мисля в какво ни превръща този мъжки свят .... това е. А иначе вероятно и аз самата щях да разбия вратата....

ПП. Понякога тук си премервам думите 15 пъти преди да напиша нещо за да не засегна някой и въпреки това имам чуството че го правя...много странно...

Аз просто попитах , защото не смятам , че една жена може да чака да дойде да я спаси някой.Жената е устроена да създава , да ражда и в този смисъл тя няма друга алтернатива ...Тя е тази която дава живот и го запазва...
В такива ситуации обаче можем да осъзнаем необикновените си възможности и способности....
Няма мъже и жени...има ситуации...И ИЗХОД винаги има.... ;D
Еее....мъжкото и женското са класически символики които не могат да се сбъркат. Мъжът дава, жената получава, мъжът е семето жената е нивата...земата ражда, но друг (бог или както го разбираш) посява живота....вдишването е женско издишването мъжко...просто хиляди....
Та не мога да се съглася че една жена не може да чака да бъде спасена. Във всички приказки принцът спасява принцесата от кулата, замъка...през девет планини.....
Марая, никога не знаеш кой ще дойде да те спаси... ;D

Може би , защото никога не съм очаквала някой да дойде да ме спаси....
Просто за ;D щото отдавна съм осъзнала , че всеки живот е една различна приказка... ;D ,както всеки...Но при мен няма кули , принцове , принцеси...има само път...
Гледай на кулите замъка и принцовете като на аналогии....има участъци от пътя които не можем да изминем сами....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Юни 01, 2011, 10:27:39 pm »
Гледай на кулите замъка и принцовете като на аналогии....има участъци от пътя които не можем да изминем сами....

И остава да си пусна красивите златни коси, за да се покатери по тях принцът и да ме освободи от моята ледена кула. Нали така се разказваше в приказките?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Юни 01, 2011, 10:30:09 pm »
Сами сме....Аналогиите са илюзии...и само когато се освободим от тях намираме ключа...,както написах някъде назад в един пост...,но ще повтора...КЛЮЧА Е СИМВОЛИЧЕН... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #63 -: Юни 01, 2011, 11:18:30 pm »
ужас.. добре, че си се измъкнала..  :wub: т'ва си е направо изпитание за психиката..

така една приятелка, като бяхме малки, й се счупи ключа на външната врата и остана вътре в ключалката.. ,а тя вътре сама в апартамента, та баща й прескочи от съседската тераса в тях..  ;D

тоя хирон ми става все по-интересен, волю-неволю ключа е скрития коз в ръкава ни  ;D

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Юни 01, 2011, 11:24:11 pm »
ужас.. добре, че си се измъкнала..  :wub: т'ва си е направо изпитание за психиката..

така една приятелка, като бяхме малки, й се счупи ключа на външната врата и остана вътре в ключалката.. ,а тя вътре сама в апартамента, та баща й прескочи от съседската тераса в тях..  ;D

тоя хирон ми става все по-интересен, волю-неволю ключа е скрития коз в ръкава ни  ;D

:kissd:

http://www.youtube.com/watch?v=yjbpwlqp5Qw

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #65 -: Юни 01, 2011, 11:27:01 pm »
Леле Лили, много неприятна случка.Докато ти четях поста ,направо си го преживях.Добре ,че всичко  е свършило благополучно. И аз вчера при транзитен съвпадък на Венерата,Луната и Марса към Луната ми паднах на средата на едно голямо кръстовище,та се изпонажулих цялата и благодарение на летните сандали където ги изтърпях през целия ден да ми стискат днес съм с две големи плюски пълни с течност на краката :angry:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Asol

• 4140
« Отговор #66 -: Юни 02, 2011, 01:04:47 am »
Лили, ти си имай едно на ум, докато про Луната е в градуса на транзитния Плутон и той прави съответните аспекти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Юни 02, 2011, 01:44:16 am »
Ша са пазА  вече ;D, че да не вземе пак да ми се случи нещо форсмажорно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #68 -: Юни 02, 2011, 02:05:10 am »
Лили, добре си излязла от ситуация.
Някой ти заплю Хирон за виновник- напълно е възможно. Вчера споделих, че го подозирам за някои битови неочакваници със странна завръзка и особен край. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Юни 02, 2011, 02:06:49 am »
Абе, то и аз вече взех да мисля, че ми е спретнал мръсна шега, задето не го таковам за таковата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #70 -: Юни 02, 2011, 02:51:20 am »
Леле Лили, жива и здрава ,че си се самоспасила- какво не прави адреналина .... ма аз ако живеех сама ще махна не само ключалки,но и врати, няма чуждо лично пространство да пресича твоето,  :mellow: дано си се уравновесила психически, спа ли добре, какво сънува  :rolleyes:

не работели транзитите, е сега ги отприщи ,ще проработят, дупката при блокирана ключалка ,много символично,  ;)

поздрави и си запали една свещичка за здраве ;D

шока е по уран...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #71 -: Юни 02, 2011, 02:57:06 am »
Лили, добре си излязла от ситуация.
Някой ти заплю Хирон за виновник- напълно е възможно. Вчера споделих, че го подозирам за някои битови неочакваници със странна завръзка и особен край. ;D

заплюх го, защото това е типично в негова специалност - Хироновите истории идват внезапно и често като шеги, на които всички се спукват от смях, само дето на този, на който се смеят никак не му до смях :( и после всичко отминава сякаш нищо не станало - просто ей така :)

« Отговор #72 -: Юни 02, 2011, 04:32:37 am »
Лили,въпреки шока,който си преживяла те поздравявам за силата и бързото преодоляване на паниката с цел оцеляване!  :08:
Незнам дали това не е знак наистина,но и аз наскоро преживях ужасна случка в банята-натрових се с препарати и се убедих,че все пак не е толкова хубаво човек да е сам както Саша каза има пътища,които не могат да се извървят....Наистина се раждаме и умираме сами,но дружинката прави живота ни пъстър и интересен!
ПС.Незнам някой дали го спомена,но имаш и точен съвпад на транзитен Юпитер с натален Хирон,а съседите наистина са били загрижени и са имали желание да помогнат секстилите на транзитен Сатурн и на новолунието (ако го приемем като действаш)към натален Сатурн.
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Юни 02, 2011, 04:52:13 am »

не работели транзитите, е сега ги отприщи ,ще проработят, дупката при блокирана ключалка ,много символично,  ;)

поздрави и си запали една свещичка за здраве ;D

шока е по уран...

Еми аз все се тръшкам, че те за хубаво не работят... Обикновено или спят, или ми носят разни изненади, като снощната.  ;D
Не, определено не спах добре, хиляда пъти се будех през нощта, после пак се унасях, събудих се един час по-рано преди да звънне будилникът и не можах да мигна. Котаците и те се държаха като изтрещели, цяла нощ се гонеха от стая в стая и чувах как събаряха разни неща...
Квадратът на Уран към нат. Луна е сходящ, но вече отдавна го усещам как работи на два градуса от точния аспект.  :blink:

Наистина се раждаме и умираме сами,но дружинката прави живота ни пъстър и интересен!

Това рядко става като по поръчка, обикновено ни се случва, когато най-малко го очакваме.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Юни 02, 2011, 04:59:45 am »
И аз съм в шок и ужас.... ;D

« Отговор #75 -: Юни 02, 2011, 03:17:21 pm »
  Лили, никога повече да не ти се случват такива неща....Видно е че си преживяла шок....На мен не ми се е случвало, но мога да си представя.... :lol:

« Отговор #76 -: Юни 02, 2011, 06:47:10 pm »
Гадно премеждие, но все пак с добър край. Слава на Бога, че си се отървала! Баните магат да станат доста гадни капани. Май трябва да ги оборудваме с по някой чук и отвертка.
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 12:56:50 am от Ropotamo »

« Отговор #77 -: Юни 02, 2011, 06:51:35 pm »
Май трябва да ги оборудваме с понякой чук и отвертка.

И брадвичка  :72:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Юни 02, 2011, 08:04:10 pm »
Май трябва да ги оборудваме с понякой чук и отвертка.

И брадвичка  :72:

Стирката свърши перфектна работа и нищо й няма на дръжката, за разлика от вратата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Юни 02, 2011, 09:23:36 pm »
Хело, тебе пък кой те е излъгал, че слушам чалга?  ;D Мерси за поздрава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.