Здравей Гост

Най-ревнивите мъже от зодиака

• 95 Отговора
  • 17163 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Най-ревнивите мъже от зодиака
« Отговор #20 -: Юни 02, 2011, 07:34:00 pm »
Аз гласувам за Близнаци  :P .

Ти къде се губиш? :rolleyes: :wub:

Викаш за себе си.. :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #21 -: Юни 02, 2011, 07:37:57 pm »
Цитат
Ти къде се губиш?

Опитвам се да си загубя ума, пък ще видим ...  :blink: .

Цитат
Викаш за себе си..

Не случайно водим в класацията  ;D . Голата истина е това  :mellow:.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Юни 02, 2011, 07:51:46 pm »
Цитат
Ти къде се губиш?

Опитвам се да си загубя ума, пък ще видим ...  :blink: .

Цитат
Викаш за себе си..

Не случайно водим в класацията  ;D . Голата истина е това  :mellow:.

Първото е сигурно,че никога не е късно...да си го загубиш.... ;D

Аз не вярвах :unsure: :-\ , мислех,че няма кой да бие риба и скорпион.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #23 -: Юни 02, 2011, 07:57:18 pm »
Сега видях че и Нова е на същото мнение макар че аз визирах Лъвския Марс  ;)
Не е така директен, но пак зависи от дома му.

Водолеите са склонни да споделят, много са ми странни, рядко ревнуват, даже повечето май са успешно оперирани от това усещане.

като цяло съм съгласна с теб, но за водолейте (слънчеви) бих поспорила - голям процент от приятелите (мъже) ми са водолей у дома живея с един, а и стария (баща ми) също е.. не съм се впускала в подробно изследване на марсове и венери, но повечето от тях са доста ревниви - чужд поглед или забележка може да ги изкара от равновесие.  ;D

малко по-горе се пише, че принципно мъжете са си ревниви и може би е от значение как си взаимодействат синастричните карти т.е. как жената провокира :)   

Да...съгласна съм. Струва ми се че е въпрос на взаимодействие в синастрията. Сигурно си имат заложби и по натал, но една жена може да ги провокира а друга изобщо...

« Отговор #24 -: Юни 02, 2011, 08:04:47 pm »
Сега видях че и Нова е на същото мнение макар че аз визирах Лъвския Марс  ;)
Не е така директен, но пак зависи от дома му.

Водолеите са склонни да споделят, много са ми странни, рядко ревнуват, даже повечето май са успешно оперирани от това усещане.

като цяло съм съгласна с теб, но за водолейте (слънчеви) бих поспорила - голям процент от приятелите (мъже) ми са водолей у дома живея с един, а и стария (баща ми) също е.. не съм се впускала в подробно изследване на марсове и венери, но повечето от тях са доста ревниви - чужд поглед или забележка може да ги изкара от равновесие.  ;D

малко по-горе се пише, че принципно мъжете са си ревниви и може би е от значение как си взаимодействат синастричните карти т.е. как жената провокира :)   

Съгласна съм напълно, трудно е да се определи само по слънчев знак. А за Водолеи виждала съм ги как скачат като полудели за дребни неща, но в случая голямо значение имаше партньорката. Другото нещо което ми се върти в главата е, че Венера в мъжката карта определя колко е ревнив, а Марс определя изявата на ревността. Венера е собственически настроена (богинята на Любовта), а Марс е физическата агресивна сила (войната), от там вече имам наблюдения, че Венера в скорпион са супер ревниви, може би най-ревнивите и задушават, Венера във Водолей са много слабо ревниви или поне бързо се отърсват.

А тия Близнета, имам приятели момчета и гадже съм имала. Може би не показват когато ревнуват. Но ми е направило впечатление, че наистина май са малко женско ревниви. Започват да се правят на силно страдащи, жертви, наранени, да обвиняват партньорката за всичко, колко е лоша и т.н.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

holanda

« Отговор #25 -: Юни 02, 2011, 09:12:10 pm »
но една жена може да ги провокира а друга изобщо...

незнам,аз си мисля,че е по-скоро до мъжете .
И вероятно до наталните показатели на жената,да привлича такива към себе си. Както споменах,при мен има нещо,с което си обяснявам факта,че приятелите ми ме ревнуваха постоянно-Марс/Слънце,получаващ квадрати от тежкари и полуквадрат Венера/Плутон. А ревността е била грозната причина да ми се съсипва любовното чувство ,особено когато минава границите на нормалното .
По-ревнивото ми гадже,което определено минаваше границата в ревността си и се дразнеше на случайните типове ,които ме гледат ''някак по-така'',имаше много Водолейско присъствие .Дотук човек би си помислил как така Водолейски акценти могат да направят някой ревнив,но ето ,че е факт.
Казвал ми е,че не е ревнувал толкова предишните си партнърки,но можеш ли да вярваш на такова нещо,според мен си е до човека . Този от една страна се радваше,но беше запалка и започваше да хвърля змии и гущери като види някое момче да е по-вежливо с мен или недай си боже -да ми направи място на опашката в магазин .

*

holanda

« Отговор #26 -: Юни 02, 2011, 09:24:33 pm »
дразня се като не мога да редактирам ,чакам 100 часа и пак не става .

за гаджето- Слънцето му в 1 дом,има съвпад Марс/Сатурн

а там ,където съм писала полуквадрат Венера/Плутон е,че съвпада на Венерата ми с Плутон е в полуквадрат към съвпада Слънце/Марс .Мисля,че това обяснява ''виталността'',с която си натрисам такива индивиди .

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Юни 02, 2011, 11:10:20 pm »

а там ,където съм писала полуквадрат Венера/Плутон е,че съвпада на Венерата ми с Плутон е в полуквадрат към съвпада Слънце/Марс .Мисля,че това обяснява ''виталността'',с която си натрисам такива индивиди .

Имам опит с марс каре сатурн /слънце в мъжка карта... ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #28 -: Юни 02, 2011, 11:37:14 pm »

Това са хора, които могат да оперират много добре с ръцете си. Доста херурзи, както и касапи имат този аспект по рождение.
Тук от ревност може да се заколи съпруга/та.  :-[

« Отговор #29 -: Юни 02, 2011, 11:41:02 pm »

Леле мале!!!

Това са хора, които могат да оперират много добре с ръцете си. Доста херурзи, както и касапи имат този аспект по рождение.

Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Юни 02, 2011, 11:41:26 pm »

Добре , че не съм съпруга... ;D ;)
За боравенето с ръцете си права... ;)

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #31 -: Юни 02, 2011, 11:51:48 pm »
хъмм ей тук гледам една карта на мъж, който е доста ревнив бррр, и има кв. слънце-марс (то картата му един голям квадрат Юпитер-Венера-Уран-Сатурн)  :-\ бих казала, че на младини е много ревнив, но вече като по-зрял сякаш е по-спокоен... поне не показва  :rolleyes:

май по-прегледно е с карта

не знам час...
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 11:57:42 pm от Fairy »

*

Divna

• 2478
« Отговор #32 -: Юни 02, 2011, 11:54:50 pm »

E, to ne e kazano, 4e wsi4ki myje s tozi aspekt kolqt jenite si. ;D Moje da ti "zakoli" ne6to apetitno za ve4erq.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юни 03, 2011, 12:00:54 am »

E, to ne e kazano, 4e wsi4ki myje s tozi aspekt kolqt jenite si. ;D Moje da ti "zakoli" ne6to apetitno za ve4erq.  ;)

С опозето Плутон.... ;D....

« Отговор #34 -: Юни 03, 2011, 12:28:24 am »
УУУУУУжаааассс, познавам един, Слънце, Венера и Плутон в съвпад в Скорпион и всечки те взети заедно квадратират Марс във Водолей, това отврат!!!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #35 -: Юни 03, 2011, 12:32:31 am »
При овена е по-"първична", по-повърхностна ревността,сякаш само за в момента и после-нищо, както и агресивността им-като летен облак ;D   :lol:
Хем си права,хем не си ;D
 Само от Овен  имам 39 "пропуснати повиквания" и 10 смс-а със всякакви нюанси на тона ;D за един час,в който си бях зарязала телефона да се зарежда и забравих за него..    После ми трябваше още един час да го успокоявам ;D ;D ;D
Но като цяло е нормално ревнив,Марса му е Водолейски,асцендента-Стрелешки,а това за мен са двете най-свободолюбиви и толерантни зодии..
Всички са ревниви,стига наистина да да те обичат и да им пука за теб.. ;)
А Луните нямат ли също голяма намеса в това,колко е ревнив един мъж? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юни 03, 2011, 01:47:20 am »
Имала съм гаджета, които твърдят, че са ревниви, но мен не са ме ревнували. Странно, може би от жената зависи дали мъжът ще я ревнува? Аз с Марс в Овен защо така не предизвиквам ревност или поне не разбирам за нея?

Според мен има мъже ,които  ревнуват и с повод и без повод както казва Приказна...втори дом не е без значение...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Юни 03, 2011, 01:51:06 am »

Всички са ревниви,стига наистина да да те обичат и да им пука за теб.. ;)

Много вярно !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Юни 03, 2011, 01:53:57 am »
С Близнак не съм имала проблем на тема ревност и себичност, но със стелиумен Скорпион съм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #39 -: Юни 03, 2011, 01:56:20 am »
Имала съм гаджета, които твърдят, че са ревниви, но мен не са ме ревнували. Странно, може би от жената зависи дали мъжът ще я ревнува? Аз с Марс в Овен защо така не предизвиквам ревност или поне не разбирам за нея?

и аз така, сигурно не ги провокирам - може би трябва да изглеждам по-недостъпна. Единствено Водолей ме е ревнувал - Марс в Дева, съвпад с Юпитер и опозе Венера на АЦ
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер