Привет и от мен!
Не мога да не се включа за малко в любимата ми тема
Kali, повечето хора използват техниките, защото не могат да стигат до резултат по друг начин.
Чела съм много за такива, които посредством техниките постепенно правят този процес все по-лесен и естествен.
Така че, не е речено, че след като не медитираш по 2 часа и не правиш някакви определени неща, то не могат да ти се случват връщания назад във времето.
Аз имам приятелка, която никога не се е занимавала с техники и прочее. Чела е доста наистина, но не е практикувала.
Та, на нея й е необходимо просто да затвори очи за да се пренесе някъде, да чува хора, които си говорят, да вижда ясно картини и действия.
Нормално е - просто всеки е различно настроен.
Може би не случайно и аз снощи успях да надникна назад във времето, но посредством съня си.
Бях нещо като придворна в палата на владетел, може би някъде в Ориента, или друга топла страна. Движех се из просторна зала, по-скоро предверие заедно с друга жена - явно колежка
Главната врата периодично се отваряше и през нея пропускаха по една млада, но бедна жена.
Разхождайки се, ми стана любопитно защо е цялата суматоха.
Приближих се до вратата, точно когато пропускаха поредната жена.
Беше хубава, но зле облечена. По лицето й имаше следа от пушек... Държеше новородено в скута си.
След миг аз вече знаех.. тя беше тук за да продаде тялото си... нещо като да й бъде платено за секс, след което да си отиде с толкова нужните й пари.
Всъщност нямаше разговор. Както става насън... ти прото знаеш.
Беше ми казала, че е много измъчена, но няма друг изход.
Помоли ме да се грижа за бебето й, докато прключи всичко.
Аз го взех и изпълних молбата й, а в дъното видях високопоставен мъж, богато облечен, с наметало и всякакви накити /като от приказките на Шехерезада/, който тъкмо отброяваше 4 големи монети. Помня лицето му - големи, изпъкнали очи, изразяващи единствено пресметливост и грубост... все едно всичко си бе в реда на нещата и просто процесът не трябваше да спира, а да се отмята по-бързо за да върви 'работата'.
Много странно!
На финала си спомням само как върнах бебето на жената.
Другото запомнено по-ясно е самата обстановка, поради която съдя, че съм била в топла страна... и типа сграда - открити пространства, ковано желязо, орнаменти.
Аз самата не бях заплашена от подобна участ или вобще от нещо.
Като че ли моята работа бе просто да бъда там. Не разбрах нищо повече, но искрено съчувствах на ставащото около мен.