:rolleyes: AN, kato se zamislq,
naprimer, za edno golqmo i mnogo hubavo sybitie v jivota mi, poveche ot sedmica predi nego poluchavah mnogo qsni znaci, koito postoqnno se usilvaha, dokato ne doide momenta, v koito sys sigurnost znaeh kakvo shte se sluchi. Sluchi se, no si imashe i element na golqma priqtna iznenada. Ne vsichko znaeh.
No da poluchavala sym znaci, za nepriqtnosti, ili neshto losho, koito obache ne sa taka golemi i qsni i ne sym im obryshtala dostatychno vnimanie, ne sym imala vytreshno znaene za haraktera na sybitieto, a prosto nepriqtno usehstane i sled kato se sluchi, sym se qdosvla na sebe si zadeto ne sym obyrnala vnimanie, kogato trqbva na znacite. A te idvat do nas po mnogo pytishta.
Zashto v edin sluchai sa po-silni, a v drug gi propuskame krai sebe si?
Sqkash sa doshli samo da se podgotvim, bez da mojem da predotvratim kakvoto i da e bilo, zashtoto moje da e neshto predopredeleno. Tyi kato imame samo smytno useshtane i znaci, koito nemojem da razshifrovame dobre neznaem otkyde shte ni spoleti beda, i nemojem da q predotvratim. Moje i da ne e tochno taka, zatova se seshtam v momenta.
Shte byda mnogog shtastliva, kao jelanieto se izpylni, no malko zavisi ot mne, v golqma stepen e Boja rabota…
Izivnqvam se za latinciata, vryzkata mi e losha i nemoga da kiriliziram, a itova mi e hilqdniq opit da publikuvam.
Kali mnogog ti blagodarq za informaciqta!