Субективен е ключова дума, но целият спор започна от това какво е разположението на една планета,
дали е източна или западна, за да се прецени на къде ще отива потенциала на хороскопа.
И се стигна до "измисляне" на термини, които нямат реално въздействие, защото планета на трон, планета в екзалтация,
планета в свой домицил, източна......носят някакви събития в живота.
Някой се обиди, че не изпитвал универсална любов и така.........
едиственото, което исках да направя с първия си въпрос "къде е Венера" беше да видим коя е най-силната планета....при Венера в Риби (на една силна огнена стихия в хороскопа 100% ще е лигава) има много силна Венерианска енергия и това са хора с определени качества, които се определят като "универсална", "немотивирана любов" и тн. и това съм и наблюдавала в живота си.
Аз си изписах на дълго и на широко опита, и ако АЗ съм субективна сигурно и другите са, така, че и те да се замислят дали техните усещания са 100% истина.
Наистина не ми се задълбава в личностни спорове, никога не бих тръгнала да се съзтезавам с някой с Марс в козирог и да твърда, че имам неговия УСТРЕМ, тук това стана като съзтезание. А трябва да е форум по АСТРОЛОГИЯ.
И НИЕ НЯМА КАКВО ДА ДЕЛИМ, нито аз си изкарвам априте с астрология, нито някой друг в тази тема. Да споря, за да доказвам, че знам повече, или съм чела повече, един Козирог не си губи времето с такива неща, но се дразни на некомпетентност,
а тук в момента се спори, че има Планета в радост по знак, трон по стихия и тн.... и се спори от инат, литература из нета и тн. има колкото искате и има и признати автори, които всички знаем или пак може да се провери.
И сега всички почнахте да ме нападате, като стадна реакция....... защото не мислите системно, и не се опитвате да направите форума по-добро място, където наистина да се правят реални предсказания за бъдещето, чрез астрологията и да се решеват някакви проблеми, а да си наложите личността..... изгонихте преди 1 седмица НАДЕЖДА 77, сигурна съм, че и други са си тръгвали с това отношение... обаче кой ще си губи времето да се занимава с нещо, което му носи само конфликтни ситуации и лоши емоции.