Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377537 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1920 -: Септември 10, 2013, 11:06:23 am »
Нерил/или който си/, позволяваш  си да правиш нелепи забележки .Нагло е да обобщаваш така грозно.И е крайно време след толкова години да спреш с неправилната употреба на  " и кратко".

« Отговор #1921 -: Септември 10, 2013, 11:08:25 am »
Нерил/или който си/, позволяваш  си да правиш нелепи забележки .Нагло е да обобщаваш така грозно.И е крайно време след толкова години да спреш с неправилната употреба на  " и кратко".
Няма значение дребната правописна грешка...Виж кой опбобщава...Не съм, аз...:)
Четкаи внимателнинко...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1922 -: Септември 10, 2013, 11:17:32 am »
Ах, как си бачка астрологията. Изневиделица случаен клиент при мен и добре, че знам, че съществува синастрия, та да си обясня енергетиката ))) А днес съм с най-страхотния чисто Нов бял панталон на света ))) И дупе. Ето му ЕГН-то. За стелиума няма да коментирам, риби ли е, вътре е. Хипотенузата на триъгълника повтаря мои ац-дц, а венерата му се нахендря на опозицията ми луна-плутон )))) Споко, ще си ходи след малко, само момент, но тъй сладък ))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1923 -: Септември 10, 2013, 11:24:48 am »
Софиянците са така с "и кратко" вместо "и", затварят сричката накрая... Преди като го пишеше Марая, на някои им бодеше очите, но май не само тя го пише така. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1924 -: Септември 10, 2013, 11:33:36 am »
Софиянците са така с "и кратко" вместо "и", затварят сричката накрая... Преди като го пишеше Марая, на някои им бодеше очите, но май не само тя го пише така. :))
Тя, коя зодия е..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #1925 -: Септември 10, 2013, 11:42:06 am »
Мейл, не го слушай чак толкова Калоян. Има хора / двойки, на които много им се получава в любовта. Сигурно е до натал. Не знам. Няма драми, няма излишества. Това, че тук сме сбирщина нещастници, то не значи, че трябва да се правят генерални изводи.

пак не ме разбра май. Къде съм казал, че ВСИЧКИ любови са нещастни?????????????????????????
Казах, че само малко са със щастлив край. Ако беше обратното - хората щяха да се срещат веднага с подходящия партньор - да се женят и да няма разводи.
Действителността е друго, нали!? ... пак не ме четеш внимателно. 

Ах, как си бачка астрологията. Изневиделица случаен клиент при мен и добре, че знам, че съществува синастрия, та да си обясня енергетиката ))) А днес съм с най-страхотния чисто Нов бял панталон на света ))) И дупе. Ето му ЕГН-то. За стелиума няма да коментирам, риби ли е, вътре е. Хипотенузата на триъгълника повтаря мои ац-дц, а венерата му се нахендря на опозицията ми луна-плутон )))) Споко, ще си ходи след малко, само момент, но тъй сладък ))))

май на твоята улица ще изгрее най-накрая 23-ти!  ;D )))
ще ме поканиш ли на сватбата!??
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1926 -: Септември 10, 2013, 11:45:50 am »
То на нейната улица ей така, за сянка, и една фиданка няма, ама мрънка.....  ;D
« Последна редакция: Септември 10, 2013, 11:51:00 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1927 -: Септември 10, 2013, 11:48:28 am »
Калояне, 23-ти си е 23-ти, то не се губи и е друго. Трансформира се. Тук говорим за мимолетна енергетика със случаен елемент, който дори вече си тръгна за вечни времена. И е на повече от 50 км от местостоенето ми. Просто беше показателно за действието на астрологията. Затова се изразих. А и не си падам по точно този набор, щото нептуните им карират венерата ми и от н-ти опит знам, че тук заблудения е нептуна. Противно на очакванията. А и известно е мнението ми за козешката курва. Само пример от реалността.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1928 -: Септември 10, 2013, 11:52:31 am »
А и известно е мнението ми за козешката курва. Само пример от реалността.

А по дебелите книги пише обратното!!!!!!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1929 -: Септември 10, 2013, 11:53:26 am »
Ти остави кво пише,.. )))) Аз тоя ти боб съм го папкала.

« Отговор #1930 -: Септември 10, 2013, 12:05:32 pm »
Калояне, 23-ти си е 23-ти, то не се губи и е друго. Трансформира се. Тук говорим за мимолетна енергетика със случаен елемент, който дори вече си тръгна за вечни времена. И е на повече от 50 км от местостоенето ми. Просто беше показателно за действието на астрологията. Затова се изразих. А и не си падам по точно този набор, щото нептуните им карират венерата ми и от н-ти опит знам, че тук заблудения е нептуна. Противно на очакванията. А и известно е мнението ми за козешката курва. Само пример от реалността.

а бе един кратък флирт с няколко диванни изпълнения нямаше да ти навреди!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1931 -: Септември 10, 2013, 12:07:11 pm »
Аз от това съм на този хал. Да ме притесняват разни есемеси и глупаци и да правя есемесенно почистване. "Искам истинска любов".  ;D ;)

Стига съм получавала в стил "Вечеря, кино секс?" Не разбраха ли тези хора, че гладувам и филми не гледам. ))))

« Отговор #1932 -: Септември 10, 2013, 12:09:16 pm »
Аз от това съм на този хал. Да ме притесняват разни есемеси и глупаци и да правя есемесенно почистване. "Искам истинска любов".  ;D ;)

Стига съм получавала в стил "Вечеря, кино секс?" Не разбраха ли тези хора, че гладувам и филми не гледам. ))))

ок. Обещавам ти аз да не ти пиша никакви СМС-и.. и без това мразя да пиша в телефон! И даже няма да ти се обаждам...  ;D )))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1933 -: Септември 10, 2013, 12:10:01 pm »
Стига съм получавала в стил "Вечеря, кино секс?"

Интересни покани получаваш, направо да ти завиди човек.  ;D

А мен само ме гледат като Мона Лиза в музей.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1934 -: Септември 10, 2013, 12:10:36 pm »
Да, ти, Калояне, ще си от неразбралите, които казват: "Вечеря, кино, без секс?"  ;D

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1935 -: Септември 10, 2013, 12:11:30 pm »

true woman story :confuse3:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1936 -: Септември 10, 2013, 12:12:41 pm »
само не разбрах това със "Вечеря, кино, секс?" ...
Това значи ли, че предпочиташ да пропускаш първите две и ... направо на третото... два пъти! ????
Това би ме улеснило. По-лесно се пише: СЕКС? ... само 4 букви са!  ;D
а на английски даже три: sex? .... дори може и с две: SX?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1937 -: Септември 10, 2013, 12:15:37 pm »
Това би ме улеснило. По-лесно се пише: СЕКС? ... само 4 букви са!  ;D
а на английски даже 3: sex?

Не се набутвай със стотинки за есемес. Виж ми натала.  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1938 -: Септември 10, 2013, 02:20:38 pm »
За пореден път се убеждавам,че Дупитер е най-неприятната ми планета.Аз го наричам дебелия Гей.От няколко дни ми е в 8 дом.Знам,че там,може да е индикация за бременност,но не знаех и,че симулация на такава дава. ;DКато У1,така успя за два дни да ме издуе,че ако вляза в рейс,навярно ще ми отстъпят място..Освен от Светия дух да съм заченала,че наскоро бях в църква.Но по-скоро има формата на софра ;DНикога не преяждам,дори напротив,по скоро съм аскетична,а сега за два дни се отдадох на моята Зорба-същност,като пратих Будата ми в почивка и вече съм на път да приемам поздравления..Толкоз беше прослувутата му щедрост при тригона с Венера.Сега трябва да моря балона със търпението на Сатурн,докато не щръкне хубав,сатурнов кокал.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1939 -: Септември 10, 2013, 02:23:15 pm »
Ай, стегни се, де, Юда Искариотски. Аз от два дена си повтарям, че щом Ремедеос може да умори юпитера от глад със сатурна, и аз мога, пък ся ти такива постове да ми пускаш. Емииии..