Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378494 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Събития и транзити
« Отговор #2000 -: Октомври 18, 2013, 03:56:47 pm »
Ето, например, вчера мунданната опозиция Луна/Марс направи квадрат към наталния ми Юпитер - не се случи нищо по 7 дом, само баннаха Нерил.

:cry3: :cry3:

« Отговор #2001 -: Октомври 26, 2013, 08:25:39 pm »
Как бихте разтълкували съвпад на тр СЛВ с натален ЮЛВ?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2002 -: Октомври 26, 2013, 08:33:16 pm »

Дом..,управители,аспекти..Няма дифолт по тях. :blink:
Аз го изживях...при мен възлите са в 1-7. Сещай се...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2003 -: Октомври 26, 2013, 08:36:08 pm »
Качвам карта...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2004 -: Октомври 26, 2013, 08:40:28 pm »
Качвам карта...

Парички.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2005 -: Октомври 26, 2013, 08:41:20 pm »
Дано!!! Ще те черпя ако дойдат някакви  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2006 -: Октомври 28, 2013, 12:53:45 pm »
Искам да попитам, нещо необичайно виждате ли в тези транзити, нещо на което трябва да се обърне внимание.

В сряда, 30ти пътувам за Англия, отново.. Но имам някакви странни помисли, нещо ми е притеснено, погледнах си бегло транзитите за 30ти, но не ме бива много... Ако някой се включи ще съм благодарна!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2007 -: Октомври 28, 2013, 01:41:07 pm »
Аз не виждам нещо притеснително, дори мисля, че точно навреме ти е това пътуване, с транзитите в 9ти дом и слънчевото затъмнение в неделя, което ще е пак в 9ти дом, имаш и марсов възврат (доколкото имам спомен имаш приятел там) :rolleyes: Като цяло нов цикъл започваш свързан с темите на 9ти и 7ми дом

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2008 -: Октомври 28, 2013, 04:55:33 pm »
Да, приятеля ми е там.  Благодаря ти за за коментара мила!  :wub:  :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #2009 -: Октомври 28, 2013, 07:55:07 pm »
Стани Зорба-Буда като мен-фифти-фифти.Първо се черпиш,ама не с детски бири и женски ликьори.Луната ми е в Риби и ша проштавате,ама такива лигни за пиене не търпи,аз съм хеви метъл-копиле.Така,пиеш едно,две,три,малки големи-всякак.Колкото можеш да даяниш,после медитации и аскетизъм..И това се повтаря-Зорба,Буда,червено вино,сок от цвекло..Защо да се детоксвам,ако първо не се интоксикирам..Това е средния път в Зорбабудизма. :P

..извинявай, дали ще ми позволиш да  "открадна " този твой пост,че си ги събирам такива подобни...въпросът ми е сериозен,всъщност ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2010 -: Октомври 28, 2013, 08:16:13 pm »
Заповядай,кради :blink:

« Отговор #2011 -: Октомври 29, 2013, 10:48:13 am »
Добър ден на всички може ли да ми видите транзитите за днес ,защото ще залагам една прилична сума и искам да ми кажете дали си заслужава от 1 ,2 седмица печеля , но имам и известни загуби . Ще съм ви много благодарен се пак това са парите за плащане на наема ми за месеца ,защото съм студент но пък ако спечеля ще са доста добри пари   ;D   http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=i0ifilehEDDUt-u1368367604&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=245&mth=gw&sday=29&smon=10&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

моля погледнете  :P

« Отговор #2012 -: Октомври 29, 2013, 12:15:48 pm »
Е аре бе хора важно ми е  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2013 -: Октомври 29, 2013, 02:19:11 pm »
здравейте;) качвам картата си с транзити, с молба да ми дадете съвет, идея, предположение за събитието, което предстои:)

тр. слънце ще отключи аспекта тр. сатурн квадрат натален юпитер,
а пък тр. юпитер ще е в опозиция на наталния сатурн..

преди 7 години имах тр. сатурн върху натален юпитер, тр. слънце мина от там и отключи аспекта, като в същото време тр. юпитер ги квадратираше, и тр. нептун беше в широка опозиция.. имах много неприятна семейна случка, свободата ми беше ограничена, бях в ужасна депресия.. от тогава започнах да се моля всяка вечер преди лягане..

юпитер ми е много важна планета, освен че е У на Асц, попада в неблагоприятен градус
затъмнението ще го квадратира..
квадрата е долен, каквото ще приключа ще е окончателно?

Някакви идеи, съвети, евентуални предположения? Ще дам обратна връзка...

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #2014 -: Октомври 30, 2013, 12:06:51 pm »
Добър ден на всички може ли да ми видите транзитите за днес ,защото ще залагам една прилична сума и искам да ми кажете дали си заслужава от 1 ,2 седмица печеля , но имам и известни загуби . Ще съм ви много благодарен се пак това са парите за плащане на наема ми за месеца ,защото съм студент но пък ако спечеля ще са доста добри пари   ;D   http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=i0ifilehEDDUt-u1368367604&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=245&mth=gw&sday=29&smon=10&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

моля погледнете  :P

Има ли обратна връзка?

Първото ми предположение за късмета ти напоследък е транзитен Юпитер на върха на 11-ти дом в тригон с У3 Плутон в 3-ти дом. Успешни инициативи, действия, които носят печабли, лесна реализация на намеренията. Плюс това, че Юпитер и Плутон са финансови планети - оттам и финансовото измерение на успеха. Това се случва на фона на дирекционен Юпитер в 1-ви дом в квадратура с натални Слънце/Венера в 10-ти.

Предстои ретроградна фаза на Юпитер, т.е. предстои Юпитер да се отдръпне от точния тригон с Плутон.
Заедно с това транзитен Сатурн ще навлезе в 3-тия ти дом и ще квадратира натални Луна и Сатурн в 5-ти (вече ги квадратира).
Луната управлява 11-тия дом на печалбите, Сатурн - 5-тия дом, по който са хазартът, игрите на късмета, развлеченията. Съвпадът на двете планети в 5-тия ти дом насочва в посока на постъпления от хазарт. Натален У3 Плутон в квадратура с Луна/Сатурн може да подсказва, че имаш склонност да изпадаш в зависимости, трудно контролираш компулсиите си. Транзитът на Сатурн през 3-ти дом (в съвпад с Плутон и в квадратура с Луна/Сатурн в 5-ти) може да те направи по-предпазлив или да те принуди да поставиш под контрол зависимостите си (ако действително имаш такива).

Във всеки случай ти пожелавам успех!

« Отговор #2015 -: Октомври 30, 2013, 10:56:10 pm »
Абсолютно точно печалби яко и сега крупни загуби даже и днес за последно и се спирам....От къде дошли ,там отишли. Наистина се бях зарибил и добре ,че прочетох това да спра.. мерси  :rolleyes:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #2016 -: Ноември 03, 2013, 10:07:27 pm »
Здравейте, предстои ми съвпад на тр. Сатурн/У4/ с нат. Уран/У5/ в 2 дом. Каква му е проявата като събития, в астро.ком го определя като "фундаментални промени" ?!

« Отговор #2017 -: Ноември 05, 2013, 02:16:45 pm »
Хора,имам нужда от помощ! Много съм разсеяна напоследък,постоянно забравям нещо,сънувам странни сънища...То вярно,че съм Водолей и това ме извинява донякъде,но разсеяността ми е в пъти над това,което съм свикнала.Не помня абсолютно нищо,слагам разни неща някъде и после едва ги откривам.Другото,което е започнах много да снимам.Навсякъде мъкна фотоапарата и снимам като луда.Качвам карта с транзити.Ще бъда благодарна ако някой се включи... :blink:

« Отговор #2018 -: Ноември 05, 2013, 02:23:09 pm »
Just_a_dream - не знам дали е Юпитер, към момента при мен той е точно на Меркурия и се хващам как съм изтъпяла и доста бавно загрявам за някои неща. И на мен ми е едно такова освободено и като цяло, не желая да се занимавам с рутинни неща, а по-креативни. А аспект юпитер-луна е доста креативен, Луната има желание да излезе, да се изяви по някакъв начин, привсе че с твоята луна в Рак и Юпитер у4, този аспект повече би трябвло да засегне семейството ти и дома ти.

« Отговор #2019 -: Ноември 05, 2013, 02:24:39 pm »
Just_a_dream - не знам дали е Юпитер, към момента при мен той е точно на Меркурия и се хващам как съм изтъпяла и доста бавно загрявам за някои неща. И на мен ми е едно такова освободено и като цяло, не желая да се занимавам с рутинни неща, а по-креативни. А аспект юпитер-луна е доста креативен, Луната има желание да излезе, да се изяви по някакъв начин, привсе че с твоята луна в Рак и Юпитер у4, този аспект повече би трябвло да засегне семейството ти и дома ти.
Благодаря за включването,но у дома никакви прояления.Преди 2 месеца заживях с моя приятел,но едва ли се брои  :blink: Тълкуванието ти как Луната искала да се изяви е много интересно  :blink: