Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379727 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Събития и транзити
« Отговор #2120 -: Декември 29, 2013, 06:42:17 pm »
Кои транзити отключват параноя.Чувствам се зле,все едно някой ме следи?

Споко, почти всеки на даден етап от живота си се е чувствал така... Какво ще кажеш за някой транзит през 8-ми дом :blink:?

Транзит на Уран през 8 дом,  какво ще кажете, ако някой е имал как се проявява, знам ,че може да задълбочи заниманията с Астрология, през следващата година трайно ще се настани в моя 8 дом, да излиза по-скоро от 7, че там освен хаос нищо друго не донесе... 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2121 -: Декември 29, 2013, 07:01:07 pm »
Самоела, и при мен е така. За малко ми беше влязъл в осми дом на мен преди да се обърне ретро, наложи ми се операция - не някаква сложна, но все пак ... притеснява ме само да не ми се отрази на здравето Уран в осми, тъй като в моята карта е и у6, но искрено се надявам каквито здравословни проблеми беше донесъл, това да са. То и аз си бях виновна тогава, де, защото доказано, каквото ми имаше, често се влияе от хормоните, а те са подвластни на настроенията и на това как се чувства човек - е за това вече нося отговорност.
Иначе в седми дом и при мен беше много странен период, в който нещата все ми се изплъзваха, но към края на транзита, мисля, че вече си научих урока и до известна степен, научих се да гледам с хумор на нещата, а това си е много важно умение.  :P

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #2122 -: Декември 29, 2013, 07:59:56 pm »
Самоела, и при мен е така. За малко ми беше влязъл в осми дом на мен преди да се обърне ретро, наложи ми се операция - не някаква сложна, но все пак ... притеснява ме само да не ми се отрази на здравето Уран в осми, тъй като в моята карта е и у6, но искрено се надявам каквито здравословни проблеми беше донесъл, това да са. То и аз си бях виновна тогава, де, защото доказано, каквото ми имаше, често се влияе от хормоните, а те са подвластни на настроенията и на това как се чувства човек - е за това вече нося отговорност.
Иначе в седми дом и при мен беше много странен период, в който нещата все ми се изплъзваха, но към края на транзита, мисля, че вече си научих урока и до известна степен, научих се да гледам с хумор на нещата, а това си е много важно умение.  :P

Е значи заедно ще бъдем с Уран през 8...и ще видим, за 7 не ми се говори, не само ,че се изплъзваха, а и нищо конкретно, уроците са много най-вече, че когато очакваш нищо не се случва, така, че ще я караме по Урановски-Очаквай неочакваното :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2123 -: Декември 30, 2013, 10:32:34 am »
Аз също се канех да питам някой имал ли е впечатления от транзит на Уран през 8 дом. Също Уран като У6  :blink:
Снощи прерових Саспортас, пишеше едни хубави неща за секса и единението с партньора след 7ми дом.... за парите на партньора.... :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2124 -: Декември 30, 2013, 07:41:41 pm »
Аз също се канех да питам някой имал ли е впечатления от транзит на Уран през 8 дом. Също Уран като У6  :blink:
Снощи прерових Саспортас, пишеше едни хубави неща за секса и единението с партньора след 7ми дом.... за парите на партньора.... :rolleyes:
На мен сега Уранчо ми е на К8 и също ми е любопитно какво ще донесе...А ти какво чете по въпроса?  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2125 -: Декември 30, 2013, 08:56:50 pm »
Е, той транзитът по принцип на купсидата се усеща най-силно.
Нищо повече - промени двупосочно във финансовото положение на партньора (при един познат жена му започна работа след продължително майчинство), като резултатът зависи от последващите аспекти; нов бизнес за натива; емоционални промени под влиянието на 8 дом и кармата; ако си имал проблеми в секса, се учиш да се отдаваш напълно, нов живот в сексуалните отношения, нови хоризонти; сблъсък със смъртта - може просто да станем свидетели на нея; наследства....
Нищо по-различно от 8 дом пише в книгата. Затова питам от опит някой да го е преживял.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2126 -: Декември 30, 2013, 09:02:40 pm »
И аз тази вечер,внезапно харесах един младеж :rolleyes: Нещо като любов от пръв поглед ;D
Та.. гледам си транзитите,гледам....ама нищо не виждам, освен съвпад на тр. луна с нептун в 5ти ;D

Но съм реалист де....надали ще има някакво развитие в бъдеще.Просто споделям факта ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2127 -: Декември 30, 2013, 09:20:26 pm »
Аз съм преживяла уран в 8ми, когато е бил на куспидата мъжът ми започна по-хубава и по-добре платена работа. Когато съвпадна със слънцето в 8ми, родих дъщеря ми, при разходящият съвпад имаше и смърт на мъж в семейството.

« Отговор #2128 -: Януари 06, 2014, 10:29:16 pm »
Транзитния Сатурн през 3-ти дом е хванал голямата метла и здраво е започнал да мете.Резултат-прекъснах 2 приятелства  :blink: Пука ли ми? Не!!! На тронова Луна У11 не може да и пука! Щом Сатурн е решил така,значи така е трябвало да бъде,лично аз много харесвам транзита му през 3-ти дом.Отсява стойностните от бла бла контактите.Алилуя  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
« Отговор #2129 -: Януари 06, 2014, 10:59:30 pm »
Така е Джъст. И при мен имаше подобно проявление доколкото помня.

« Отговор #2130 -: Януари 06, 2014, 11:01:46 pm »
И при мене що народ изчисти, а още даже не се е наместил хубаво в трети дом.  ;D ;D ;D Започна още от к3 и маха, маха, маха, може да остана и да отрицателно число, нооооо и на мен не ми е голяма болка за умиране.  ;D ;D ;D

« Отговор #2131 -: Януари 06, 2014, 11:33:26 pm »
Ами аз какво да кажа като по натал ми е в 3 дом  ;D

« Отговор #2132 -: Януари 06, 2014, 11:40:23 pm »
Е, може да правиш малко приятелства, но би трябвало да устояват на капризите на времето.  :P А! И не се страхувай да говориш повече!  :P

« Отговор #2133 -: Януари 06, 2014, 11:48:30 pm »
Последното е вярно.Не съм много по приказките  ;D Но с времето сякаш се научих да се отпускам.Значи идва от сатурн,а пък аз все се чудих,кой ли е виновникът  ;D

« Отговор #2134 -: Януари 07, 2014, 02:45:42 pm »
Здравейте,
Тази нощ ми изтръпна десният крак,мислех,че ще мине,уви...на всичкото отгоре започна много силно да ме боли кожата по бедрото и по корема / като изгоряла.Панирах се доста.ДЖПИ ми каза,че може да се е възпалил нерв или да е херпес зостер.Погледнах транзити- тр.Марс съвпад нат.Уран квадрат  нат Венера.Отделно тр.Марс си е в точен квадрат с тр.юпитер- хубаво да се прояви :blink:Чувствам се доста гадно с тези усещания........дано да мине по-скоро.Мислите ли,че транзита е провокирал проявата?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #2135 -: Януари 07, 2014, 03:14:53 pm »
Здравейте,
Тази нощ ми изтръпна десният крак,мислех,че ще мине,уви...на всичкото отгоре започна много силно да ме боли кожата по бедрото и по корема / като изгоряла.Панирах се доста.ДЖПИ ми каза,че може да се е възпалил нерв или да е херпес зостер.Погледнах транзити- тр.Марс съвпад нат.Уран квадрат  нат Венера.Отделно тр.Марс си е в точен квадрат с тр.юпитер- хубаво да се прояви :blink:Чувствам се доста гадно с тези усещания........дано да мине по-скоро.Мислите ли,че транзита е провокирал проявата?

Наталия, някъде по крака има ли зачервяване? Някакви мехури, или само изтръпване, това е вследствие стрес, само за херпес не мисли, защото много навътре влязох с това заболяване, баба ми го прекара и не е за говорене...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2136 -: Януари 07, 2014, 03:54:20 pm »
на кои транзити смятате, че се дължи бумът на убийства тези дни?

« Отговор #2137 -: Януари 07, 2014, 04:05:55 pm »
Здравейте,

Наталия, някъде по крака има ли зачервяване? Някакви мехури, или само изтръпване, това е вследствие стрес, само за херпес не мисли, защото много навътре влязох с това заболяване, баба ми го прекара и не е за говорене...
Засега няма зачервявания - иаз се надявам да е възпален нерв.Мислех си - на;и венера е кожата ,уран краката и нервната система,юпитер бедрата.Вмомента тр.луна е в съвпад с тр.уран и опозират тр.марс,койтое върху нат ми Уран.Всички те кванратират нат. ми венерка.Мисля,че има нещо общо

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #2138 -: Януари 07, 2014, 06:19:24 pm »
Здравейте,

Засега няма зачервявания - иаз се надявам да е възпален нерв.Мислех си - на;и венера е кожата ,уран краката и нервната система,юпитер бедрата.Вмомента тр.луна е в съвпад с тр.уран и опозират тр.марс,койтое върху нат ми Уран.Всички те кванратират нат. ми венерка.Мисля,че има нещо общо

Основно ми се струва, че се дължи на транз.Марс съвпад нат Уран,и аз мисля,че е нерв,  дано отмине по-скоро.   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2139 -: Януари 09, 2014, 12:21:11 pm »
Февруари тр.Плутон(У1) ще съвпадне с наталната ми Венера(У7 и 12) в 3 дом.Това не е ли транзитът на страстната любов :rolleyes: