Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377988 Прегледи
*

ivola

• 41
Re: Събития и транзити
« Отговор #920 -: Февруари 02, 2013, 07:51:15 pm »
Забелязахте ли интересно съвпадение?
Утре и Венера, и Марс сменят знак, в един и същи ден се пада.
Да,днес Марс влезна в Риба и в 6 ми дом,и ми направи опозиция към нат. ми Марс в Дева 12 дом.Цял ден съм темтература,главоболие и сълзене на очите.Марс е Г8.

« Отговор #921 -: Февруари 02, 2013, 11:29:12 pm »
От известно време имам постоянни и неясни проблеми с нета. Обаждах се на ф-мата доставчик, всичко уж е ок, съседите си имат, но не и аз. А сега проблем и с компютъра :unsure:

тр. Хирон точен съвпад нат. Мерк

*

Asol

• 4140
« Отговор #922 -: Февруари 03, 2013, 09:14:12 am »
romantica, рестартира ли си модема ?

« Отговор #923 -: Февруари 03, 2013, 01:59:06 pm »
Asol, на кабелен нет съм.

Така и не се разбира къде точно е проблемът. Нета продължава да си прави дискотека. Ако имам 1ч., 20 мин. нямам и така. А често и за по-дълъг период от време. Създадох нова и-нет връзка, но всичко продължава, както преди.
Освен това и комп. вчера отказа да се изключи, разцъквах до среднощ, прочетох си отново книжката с инструкциите, питах насам натам и горе-долу се справих с проблема...
Преди 2-3 седмици имах отново неясен проблем с пощата в абв, автоматично запаметените пароли започнаха да дават грешка, след това изчезнаха... и голям зор видях, докато се присетя какви са.
Вчера разбрах, че и DVD-то е развалено, не го бях пускала в последната година-две изобщо. Но снощи исках да пусна един стар филм да изгледам, но ни приема, ни предава. Никакъв сигнал. Днес го занесохме на ел. техник - нищо не ставало от него, а е работило всичко на всичко около 20 пъти, не беше от най-евтините, Сони е.
Ако трябва да отчета и още развалена техника, добавям и миксера, който ми гръмна в ръката на НГ. 
А и крушки гърмят на воля ;D

Вероятно е виновен и тр. Уран, който е :soe: 0°13 с нат. Слънце :ariess:

akruks, 3Д - упр. Венера в 12-ти  :aquariuss:; горе-долу на К3 ми е нат. Марс; тр. Мерк е в :soe: с нат. Венера ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #924 -: Февруари 03, 2013, 02:40:05 pm »
Синди, имаш опозиция на тр. Меркурий с натален по оста 3-9 дом. Гносисът ти нещо е бил спънат.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #925 -: Февруари 04, 2013, 11:36:01 am »
Синди, имаш опозиция на тр. Меркурий с натален по оста 3-9 дом. Гносисът ти нещо е бил спънат.
Съжалявам за тъпия въпрос,но какво е гносис :confuse3:.Относно опозицията на Меркурий да си призная не очаквах точно така да подейства,макар,че наистина може би с това трябваше да се съобразя най-напред.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #926 -: Февруари 04, 2013, 12:14:41 pm »
От известно време имам постоянни и неясни проблеми с нета. Обаждах се на ф-мата доставчик, всичко уж е ок, съседите си имат, но не и аз. А сега проблем и с компютъра :unsure:

тр. Хирон точен съвпад нат. Мерк
[/b]

От Уран ще да е. И аз го имам този аспект сега, а нямам проблемите. Значи имаш Венера в Дева? Малки 1-2 дом ще да имаш, ако не бъркам. Все пак и транзитната Венера е във Водолей в момента, може и това да ти се отразява.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #927 -: Февруари 04, 2013, 04:54:42 pm »
Сатурн ми е на 2 гр от точната опозиция с венера,и започнаха да ми се прокрадват дяволските идеи за подстригване късо ;D

Може да ме поздравите ;D
4ри дни след този пост,осъществих казаното ;)

Не ми е лошо,ще гледам да се снимам и ще сложа снимка,да видите прическата :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #928 -: Февруари 04, 2013, 05:08:51 pm »
Е, поздравления за смелостта. Баба казва - дойде ли ти на акъла, ще ти дойде и до главата. Явно ти е било време, но идеята ти е узрявала  ;D
Ти си с чуплива коса, ще ти отива късичко.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #929 -: Февруари 04, 2013, 07:40:49 pm »
Е, поздравления за смелостта. Баба казва - дойде ли ти на акъла, ще ти дойде и до главата. Явно ти е било време, но идеята ти е узрявала  ;D
Ти си с чуплива коса, ще ти отива късичко.
Да така е Яя,
ами знае ли човек.Имах нужда от промяна,и смело по урановски отидох дори без час.И ме взеха. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #930 -: Февруари 05, 2013, 06:52:22 pm »
Дами, днес ми направиха неустоимо предложение за работа. Слагам картата с транзитите, може ли някой да ми каже мнението си за съвпадите в 5ти дом, предвид факта, че договорът ще бъде подписан след като Меркурий започне да навлиза в ретросянката, но преди Сатурн да се обърне ретрограден. Разбирайте, или в края на тази седмица, или следващата, но изпълнението ще започне месец най-малко по-късно.

А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #931 -: Февруари 05, 2013, 07:22:46 pm »
Yaya, кога се премести на тая работа, дето сега искаш да сменяш?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #932 -: Февруари 06, 2013, 10:16:41 pm »
Разглждате ли аспекти между транзитни и дирекционни планети?

Транзитния юпитер ще направи тригон с дирекционния в мойта карта.Това дали ще е от съществено значение?

« Отговор #933 -: Февруари 06, 2013, 11:28:53 pm »
тр. Уран/У12 :soe: 0°05 нат. Слънце/У6
тр. Марс, тр. Нептун, тр. Мерк., тр. Хирон в 12-ти дом :soe: АС.

Не видях последното стъпало на кварталния магазин и полетях право напред... :lol: Слава Богу разминах се само с натъртени и ранени колене, и одраскани длани, тъй като паднах върху камъни ;D
Скоро не ми се беше случвало...
« Последна редакция: Февруари 07, 2013, 12:10:17 am от romantica »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #934 -: Февруари 07, 2013, 06:57:07 am »
 :57:
Извинявай, но си представих. Знам, че е гадно и унизително (аз бих се чувствала така), но си е смешно да видиш някой да плонжира.

Спомням си бившата ми шефка как вдигна краката един ден - както се чекнеше на стола и колелцата му се извъртяха и хоп! - по едно време само крака гледаш зад бюрото, а тя в това време плюеше колега  ;D

Слава Богу, че си добре  :kissd:

А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #935 -: Февруари 10, 2013, 09:39:56 pm »
може ли на Венерин възврат, при това новолуние, да ти се развали пералнята - извратена работа
толкоз планети в Риби - да бяха я свършили друга :angry:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #936 -: Февруари 10, 2013, 09:41:55 pm »
може ли на Венерин възврат, при това новолуние, да ти се развали пералнята - извратена работа

Странно....
Да не те срещне с някой готин ремонтчик на перални или продавач-консултант ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #937 -: Февруари 10, 2013, 10:30:02 pm »

Ти си третата с подобен проблем около мен, макар и 1-та с такъв възврат и новолуние в деня на събитието :)
Сега внимавай за аспиратора

*

Papy

• 4343
« Отговор #938 -: Февруари 11, 2013, 09:05:54 am »
Да споделя и друга тенденция-скъсване на минискуси, изкълчване на глезени и изобщо-травми на долни крайници

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #939 -: Февруари 11, 2013, 05:12:27 pm »
Наистина ли трябва да очакваме на всички фронтове измами и илюзии?
Сега, когато има стелиум в рибите? Всички хора ли ще са измамени,излъгани и т.н :-\?

Аман....няма спокойствие.
Ако мога да стана отшелник и да се скрия от всичко ,няма да се стига до там....