Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377595 Прегледи
Re: Събития и транзити
« Отговор #1840 -: Август 29, 2013, 12:57:01 pm »
Нали ви метнах карта с транзити  :P Марс е в опозиция с АЦ-то му...Ако искате хвърлете по един поглед  :blink:
Имам картата на приятеля ти от много време, затова ти писах какво е имал, но явно не ме разбираш.
Чак сега зацепих! Марс квадрат Уран (У1)!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #1841 -: Август 30, 2013, 08:23:52 am »
Заявявям на уважаемите съфорумисти, че след като за втори пореден тираж, трети фиш и една моментна игра Зодиак Овен при транзитен юпитер на к5 спечелих едно голямо нищо, то преустановявам комарджийстването си. Аз повече пари за глупости няма да давам. Дотук съм 5,85 хвърлила на юпитера. По-добре да бях пила една водка.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1842 -: Август 30, 2013, 08:32:53 am »
EEEEeee Новичкааа. Аз не вярвам много на тотото, но виж от машинки съм печелила, последно на 28 дек 2012 вечерта. Станала е някаква връзка 1-2-5-8-11.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1843 -: Август 30, 2013, 08:36:29 am »
)))

Не, не, друг е моят късмет, другояче се проявява.
Ще ме извинят повече хазартните личности да ги синхронизирам.

;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1844 -: Август 30, 2013, 08:40:16 am »
)))

Не, не, друг е моят късмет, другояче се проявява.
Ще ме извинят повече хазартните личности да ги синхронизирам.

;D
ахахахахах  дай Боже всеки му, ако е само по 1-5-8 , все е нещо . :)))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1845 -: Август 30, 2013, 08:49:44 am »
Ей, калпазанке!

Не! По 1-6-9-10 е!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1846 -: Август 30, 2013, 08:55:29 am »
Ей, калпазанке!

Не! По 1-6-9-10 е!
;D :wub:

« Отговор #1847 -: Август 30, 2013, 09:27:16 am »
Заради съвпада на транзитен Сатурн с натален Плутон ми се обостриха стари здравословни проблеми включително и такива с излизащ мъдрец. Ужасно е да ти излиза зъб-имам температура и главобол...Предните ми два мъдреца ги извадиха още щом се обадиха,но този не искат. Здрав бил...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1848 -: Август 30, 2013, 07:59:00 pm »
Заради съвпада на транзитен Сатурн с натален Плутон ми се обостриха стари здравословни проблеми включително и такива с излизащ мъдрец. Ужасно е да ти излиза зъб-имам температура и главобол...Предните ми два мъдреца ги извадиха още щом се обадиха,но този не искат. Здрав бил...

Ама ти само кажи, че искаш, веднага ти го вадя!
На мен настоящите транзити ми се отразяват основно по осми дом - операции и секс :)

« Отговор #1849 -: Август 30, 2013, 09:14:34 pm »

Ама ти само кажи, че искаш, веднага ти го вадя!
На мен настоящите транзити ми се отразяват основно по осми дом - операции и секс :)
А ти от кой град си? Аз съм от Пловдив  :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1850 -: Август 30, 2013, 09:38:02 pm »
От София. Ама и в Пловдив мога да ти намеря.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1851 -: Август 31, 2013, 08:50:24 am »
От днес до 2-3 дни ще имам съвпад на тр венера с уран У7 и 8 в 3ти дом.
Дали няма да срещна някой необичаен човек? ;D
Забелязвали ли сте при вас ,нещо интересно при този аспект?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1852 -: Август 31, 2013, 11:04:56 am »
Милки,Венера няма достатъчно сила да предизвика външно събитие.Виж обратния вариянт Уран в/у нея щеше да те вкара във филм ;DНо пък ако много искаш все ще изскочи.. Може да имаш блестящо творческо прозрение :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1853 -: Август 31, 2013, 12:30:23 pm »
Милки,Венера няма достатъчно сила да предизвика външно събитие.Виж обратния вариянт Уран в/у нея щеше да те вкара във филм ;DНо пък ако много искаш все ще изскочи.. Може да имаш блестящо творческо прозрение :P
Знам,че е с краткотрайно действие ;D Но викам,чакай да попитам,за всеки случай!

« Отговор #1854 -: Август 31, 2013, 01:39:06 pm »
тригон на Нептун към У7 ли ми праща нептунианци на хоризонта?

« Отговор #1855 -: Август 31, 2013, 03:27:03 pm »
В момента Сатурн ми е във 2-ри дом и ми квадратира Венерата (У2) и нямам парички. Дали когато излезне от 2-ри дом,а по нататък ми направи и секстил с Венерата ще се оправят нещата?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1856 -: Август 31, 2013, 06:48:55 pm »
В момента Сатурн ми е във 2-ри дом и ми квадратира Венерата (У2) и нямам парички. Дали когато излезне от 2-ри дом,а по нататък ми направи и секстил с Венерата ще се оправят нещата?
И при мен е във 2 дом и скоро ще премине в 3, прави тригон  към Венера, не се оплаквам, така, че споко!!!!
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1857 -: Август 31, 2013, 08:57:07 pm »
И при мен е във 2 дом и скоро ще премине в 3, прави тригон  към Венера, не се оплаквам, така, че споко!!!!
Ей, как си, сладур :wub:?
Случи ли се нещо хубаво на Тр. Юпитер съвпад Венера, Уран на К8 и Венера съвпад Уран?
Дрийми, много добре те разбирам, стискай зъби и бъди търпелива. Сатурн те учи на пестеливост.
По-пестелива от това не мога да бъда,Съни!  ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1858 -: Август 31, 2013, 09:57:07 pm »
Дрийм, ще се оправят нещата. На мен току-що ми мина в 3-ти и веднага се усети. :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1859 -: Септември 01, 2013, 11:14:00 am »
Ей, как си, сладур :wub:?
Случи ли се нещо хубаво на Тр. Юпитер съвпад Венера, Уран на К8 и Венера съвпад Уран?
Дрийми, много добре те разбирам, стискай зъби и бъди търпелива. Сатурн те учи на пестеливост.
Съни, нещата не са същите, те транзитите си работят, само да имаме търпението да изчакаме :wub:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК