Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59846 Прегледи
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #160 -: Юли 03, 2011, 10:38:16 pm »

Аурора, и какво ако се разпознавам? Да не си мислиш, че аз си въобразявам, че съм безгрешна?

ако се разпознаваш,значи трънчетата си стоят при теб
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Юли 03, 2011, 10:41:15 pm »
а как да се довериш на двойкаджия ,повтарящ един и същи клас

Права си.
Интересно е също така да се отговори на въпроса как да се доверим на астролози, които консултират клиентите си как да успеят в личните отношения, как да си решават проблемите, като същевременно самият консултант не е в състояние да реши собствените си проблеми. Например, да се специализира в синастричната астрология астролог с по два и повече неуспешни брака зад гърба си или астролог, който никога не е успял да създаде собствено семейство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #162 -: Юли 03, 2011, 10:50:52 pm »
или астролог, който никога не е успял да създаде собствено семейство.

Успех би било да си наясно дали така ще се чувстваш добре.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Юли 03, 2011, 10:57:39 pm »
или астролог, който никога не е успял да създаде собствено семейство.

Успех би било да си наясно дали така ще се чувстваш добре.

Всеки следва предначертания му път, включително и астролозите.
По-горе нали това се каза - да разберем причините, които ни карат да се чувстваме дискомфортно поради една или друга липса. Възможно е въпросната липса да не ни създава чувство за дискомфорт, каквото евентуално би създала друга липса.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #164 -: Юли 03, 2011, 11:15:38 pm »
а как да се довериш на двойкаджия ,повтарящ един и същи клас

Права си.
Интересно е също така да се отговори на въпроса как да се доверим на астролози, които консултират клиентите си как да успеят в личните отношения, как да си решават проблемите, като същевременно самият консултант не е в състояние да реши собствените си проблеми. Например, да се специализира в синастричната астрология астролог с по два и повече неуспешни брака зад гърба си или астролог, който никога не е успял да създаде собствено семейство.

Това е едно от най-важните неща при срещата с  астрологията.... :blink: и астролозите....
Как да се довериш на астролог , който има зад гърба си неуспешни лични отношения , противоречие , липсва му енергия и има прекалено високо мнение за себе си.... :rolleyes: Аз си говорих с една такава сладурана преди години...,ми смешна я направих..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Юли 03, 2011, 11:24:21 pm »
Чест и прави на Кайли това , че сподели с нас за процесинга! А това , че може да го прави и то успешно говори само за едно...тя е овладяла една техника , която пасва на хора...на един човек да е достатъчна- стига! Тук обаче пак съзирам основноя проблем мъже...В този форум като изключим няколкото парясници ;D в това число и аз/това в кръга на шегата/ , като изключим и младите момичета...има един кръг от стари моми , при които ПРОЦЕСИНГА НА КАЙЛИ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН И ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН! И ДА!- Кайли може да бъде и да не бъде с мъж...,но доколкото знам е била...или има опит в това...А тези без опит в опита си да бъдат коректив ми се струва , че не само имат да вадят трънчета...,а огнища от тръни....И въобще...вечно апострофи и вечно някой повече от другия...А стига- засрамете се....ДА КАЙЛИ УМЕЕ И МОЖЕ ТОВА...И ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ КАТО НЕЯ! Що вечно нихелизъм ,защо вечно кусурите...ЗАЩО НЕ ВИДИМ ПЪРВО КРАСИВОТО...ИЛИ ОТ МЪРСОТИЯ НЯМАМЕ ВРЕМЕ ДА ПОГЛЕДНЕМ И ДРУГАТА СТРАНА! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #166 -: Юли 04, 2011, 12:21:48 am »
Чета, чета, па си мисля: Стига с тези мъже бе. :) Защо пък да трябва някой да си намери мъж / жена, следвайки половинчестия шаблон? За да хлътне в обществения коловоз като бройка от поточна линия, на която ще получи етикета "нормален"? А майчините изказвания тип "детето ми осмисли живота" - преди това безсмислен ли ти беше животът? Или това са просто спасителни дънери, плаващи по течението, за които човек се закача, вместо да плува...?

*

AH

• 2201
« Отговор #167 -: Юли 04, 2011, 12:33:24 am »
Чета, чета, па си мисля: Стига с тези мъже бе. :) Защо пък да трябва някой да си намери мъж / жена, следвайки половинчестия шаблон? За да хлътне в обществения коловоз като бройка от поточна линия, на която ще получи етикета "нормален"? А майчините изказвания тип "детето ми осмисли живота" - преди това безсмислен ли ти беше животът? Или това са просто спасителни дънери, плаващи по течението, за които човек се закача, вместо да плува...?

няма лошо - биология, хормони, гени :blink:

и ти ме беше питал нещо - защо точно еди си какво си съм цитирала от постинга ти:) - я виж дали можеш да погледнеш под следния ъгъл нещата - примерно, извънземните са избрали теб да се интересуваш от тях, а процесингът си е избрал Кайли да се интересува от него:) - или ти звучи еретично науката да си избира последователи, а не хората да си избират коя наука /религия, учение и пр/ да следват:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #168 -: Юли 04, 2011, 12:38:02 am »
Абе девойки, що интересно изкарвате бялото черно и зеленото синьо?
Всички сте за групов процесинг, така да знаете.  ;D

Да, имам все още трънчета, само просветлените нямат никакви трънчета ,това нали го обясних вече, нали го преговорихме?
Ама просветлените не се заседяват тъдява много много, та не знам как просветлен ще дойде да ви вади вашите собствени трънчета.
И да, имах много повече трънчета, които си извадих едно по едно, с пинсета, игла, болка, чук, отверка и майка в началото, после процесът тръгна по-лесно.
Така че имам самочувствие на човек, който е вадил, вадил трънчета, вади и пак ще вади.
Вие какво точно искате - сам дядо Боже да слезе и да ви обезтръни ли? Ми извикайте си го и действайте. Аз толкова мога, толкова правя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Юли 04, 2011, 12:40:39 am »
Абе девойки, що интересно изкарвате бялото черно и зеленото синьо?
Всички сте за групов процесинг, така да знаете.  ;D

Да, имам все още трънчета, само просветлените нямат никакви трънчета ,това нали го обясних вече, нали го преговорихме?
Ама просветлените не се заседяват тъдява много много, та не знам как просветлен ще дойде да ви вади вашите собствени трънчета.
И да, имах много повече трънчета, които си извадих едно по едно, с пинсета, игла, болка, чук, отверка и майка в началото, после процесът тръгна по-лесно.
Така че имам самочувствие на човек, който е вадил, вадил трънчета, вади и пак ще вади.
Вие какво точно искате - сам дядо Боже да слезе и да ви обезтръни ли? Ми извикайте си го и действайте. Аз толкова мога, толкова правя.

:haha: :haha: :rolf:

Групов ...по водолейски.... :rolf: :rolf: :rolf:

*

kaily

• 5145
« Отговор #170 -: Юли 04, 2011, 12:42:46 am »
Значи аз на тоя етап имам убеждението, че крайната цел на развитието на човека е да създаде двойка от два самостоятелни и себедостатъчни си индивида.
Човешките двойки се създавата, защото на едната част и липсва нещо, на другата и липсва нещо и като се съберат, се надяват, че ще се допълнят.
Това е фалшива двойка.
Първо трябва хората да се изчистят, да станат самостоятелни и да си станат себедостатъчни. И тогава два себедостатъчни си индивида влизат в двойка, която е като птици в полет, тогава те не са заедно, защото на всеки му липсва по едно крило, а защото летят прекрасно и свободно като две влюбени птици в общ полет.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #171 -: Юли 04, 2011, 12:45:02 am »
Аз пък ще чакам да се появи някой от участниците в процесинга
и да каже резултата, последните изводи, защо къде и т.н и
как е положението след лечението  ;)

Защото  всеки астролог е наясно, без да съм гледала картата
на Аброуд, че една 8-домна Луна се нуждае от страстни,пламенни отношения,
но се страхува от обвързване и  страха от отхвърляне  ще съпътства
интимните връзки.
Въпрос на време и на израстване е Аброуд да приеме, че е станала достатъчно силна
и пълноценна, за да не страда болезнено при всяка раздяла, да осъзнае че е цялостна
със или без мъж .....
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
« Отговор #172 -: Юли 04, 2011, 12:45:25 am »
Хело, ако некой тук наистина има нужда от процесинг, това си именно ти.
Зад непрекъснато парадиране на ирония, сарказъм или не знам там как си го възприемаш, със 100% вероятност се крие силно ранима, ранена и неизлекувана същност...нормален човек с течаща свободно енергия и без трънчета и буци се държи дружелюбно и приятелски с хората.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #173 -: Юли 04, 2011, 12:46:13 am »
Хм(Хело), много си компетентна викаш, ама даже незнаеш за кого говориш. ;D Айде да бъдем по-толерантни към желанията, тревогите, стремежите на другите, не да им солим на главата що са решили да си отворят във форум душата.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #174 -: Юли 04, 2011, 12:48:21 am »
Ооооо..., Кайли...ти много далеееч хвръкна....Това с птиците и с крилата е лукс според мен....

Непълноценните връзки , чиито богат опит нося като бреме на плещите си не са ли част от пътя за себепознание...Именно те не стимулират ли процеса...? И още нещо....огледалото не е ли час от процесинга? :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #175 -: Юли 04, 2011, 12:50:02 am »
Е ти пък готови отговори искаш. Просто ти давам знак, че понякога крайните изводи не са желателни, да не се окаже, че има грешка при построяването им още.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #176 -: Юли 04, 2011, 12:53:08 am »
Да не би да говоря за някоя известна личност?  ;D

Не е този контекста.

Що се отнася до астрологията
все си мисля, че тя може да дава и насоките за излизане от даден проблем, но май не ги познаваме достатъчно добре в днешно време.

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Юли 04, 2011, 01:03:24 am »
Кайли...,накара ме да се замисля.... :rolleyes: А дали понякога живота в двойка не е полезен ...и дали не иде реч за процесинг? :rolleyes: :unsure: Дали това не е отразено в композитната карта на участващата двойка..., понякога и тройка.... :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #178 -: Юли 04, 2011, 01:05:10 am »
Хело просто ревнува. ;D
Кажи какво ти има Хело и ще те погалим по главицата! :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #179 -: Юли 04, 2011, 01:12:47 am »
AH, няма лошо наистина, ако не сме решили, че е лошо. Биология и задоволяване на хормоналния повик, но с какво се обвързват... :)

Щом си падам малко еретик, що да не може? Може дори така да бъде извъртяно, че да е същото. Игра. :) Нямам и особен проблем да си държа в съзнанието две уж противоположни позиции, без да изпитвам непременно нужда да елиминирам едната - по-скоро включвам на режим "наблюдател" или "съзерцател". В случая няма значение избирането, имам съмнения към системата. И по-конкретно, че може някой да не стигне хич до фазата със самопочистването, както и да заменя едни модели с други модели. Както и в процеса на почистване да прилепи чужди тръни. А "подробностите" за парите - той Хъбард си го е казал още преди. :)

Майтапът е, че преди време убих време с вземане на един тест за религиозна принадлежност, който изписва около 30 - 40 най-прилягащи ни религии по ред. И... сциентологията беше най-горе или сред първите 3 - 4.  ;D
« Последна редакция: Юли 04, 2011, 01:22:37 am от Kelvin »