Здравей Гост

Слънцето в Рак

• 183 Отговора
  • 25577 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re:Слънцето в Рак
« Отговор #60 -: Юли 07, 2011, 04:38:40 am »
нали ти казах:)- практикувай магиите- чарът, смехотворството, самоутвърждаването, егото и т.н.:)

Ти от няколко дни говориш за забогатяване:)))- не си ли открила и други магически начини-те са бързи- по-бързи и от обир на банка:)

И кои са тези бързи начини?  :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #61 -: Юли 07, 2011, 04:46:52 am »

Бебето иска да те защити и предпази и да те разсмее?

Сега продължаваш пак със същата техника. Питаш го - От какво си дошла да ме предпазиш?

После питаш - Защо трябва да ме разсмееш?

И сама си отговаряш като си в ролята на детето.

бебето ми е безполово - среден род
то идва да ме спаси от самата мен си - развеселяването включва спасението

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #62 -: Юли 07, 2011, 04:51:31 am »

Бебето иска да те защити и предпази и да те разсмее?

Сега продължаваш пак със същата техника. Питаш го - От какво си дошла да ме предпазиш?

После питаш - Защо трябва да ме разсмееш?

И сама си отговаряш като си в ролята на детето.

бебето ми е безполово - среден род
то идва да ме спаси от самата мен си - развеселяването включва спасението

Значи не ти спасяваш бебето, а то те спасява.

Двете части на съня - дървото и бебето, показват едно и също.

Окастряш клоните на дървото - премахваш лошите мисли, за да го спасиш. Трябва да се ашладиса - да се сложат нови мисли.

Бебето идва да те спаси, както ти спасяваш дървото, което представлява теб самата. Бебето иска да те развесели, дървото иска да премахнеш лошите мисли и да ги замениш с по-весели.

Разтълкувахме съня!

Оставям те да си мислиш за манипулативния ти баща, на когото нямаш доверие. Може би тази част идва да ти покаже, че освен другите негативни мисли, не трябва да се занимаваш с мисли за проблеми, свързани с баща ти.

*

abroad

• 2187
« Отговор #63 -: Юли 07, 2011, 05:01:21 am »
 :blink:

Оставям те да си мислиш за манипулативния ти баща, на когото нямаш доверие. Може би тази част идва да ти покаже, че освен другите негативни мисли, не трябва да се занимаваш с мисли за проблеми, свързани с баща ти.

всъщност той има ретроградни Сатурн и Плутон в 1ви дом :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #64 -: Юли 07, 2011, 05:03:14 am »
:blink:

всъщност той има ретроградни Сатурн и Плутон в 1ви дом :blink:

И аз имам, като и ретрограден Марс ми е в 1-ви дом. И са в знака на манипулациите - Скорпион. Но аз предпочитам да манипулирам психиката за полезни цели.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #65 -: Юли 07, 2011, 05:07:31 am »
Доволна съм, че разтълкувахме докрай съня! Вече съм по-спокойна и мога да се заема с моите си дела. Понеже трябва да намаля четенето във форума, но не можех да оставя съня неразтълкуван докрай.

А ти можеш да следваш посланията на съня.

*

abroad

• 2187
« Отговор #66 -: Юли 07, 2011, 05:12:56 am »
Благодаря :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #67 -: Юли 07, 2011, 01:31:40 pm »
И кои са тези бързи начини?  :rolleyes:

Някой трябва да завърти магическото колело за теб:)

А от къде се взема силата у човек и защо се фиксира върху нещо – примерно, забогатяване?:)

*

AH

• 2201
« Отговор #68 -: Юли 07, 2011, 01:50:28 pm »
И къде и как да намеря този някой?

Коя сила?

не знам къде и как:)

изобщо силата:)

и конкретно, да се фиксираш върху нещо- примерно, пари:)

*

AH

• 2201
« Отговор #69 -: Юли 07, 2011, 02:35:10 pm »
Знаех си, че не можеш да ми отговориш. Аз ще търся. После може да пиша дали е имало резултат.

Аз отккъде да знам откъде се взема силата. Нали всеки човек има огромен потенциал, но не може да го използва, защото си има прекалено много психични блокажи, които блокират енергията му и пътя скритите в несъзнаваното съкровища.

Аз често се фиксирам върху нещо и мисля, че причината за това е подредбата в хороскопа ми.

А конкретно върху парите - сигурно заради 5 планети в земни знаци, 3 в Телец, 2 в Козирог и Сатурн в 1-ви дом в съвпад с Марс и опозиция на Венера. Пак заради подредбата в хороскопа ми.

В момента просто ми е по-засилено, заради някои кармични неща.

;D

100% в парите има някаква сила – не случайно са универсално средство за оценка на разни неща:)

Обаче пък сега, фиксирайки се върху разни неща, не бива да изпускаме от поглед  това, което всъщност искаме:)

Ти сила ли искаш или пари?:)- и за какво са ти?:)

*

AH

• 2201
« Отговор #70 -: Юли 07, 2011, 03:08:01 pm »
Но чрез материалното ще постигна и нематериални неща. Когато се сдобия с тези неща ще се сдобия и с голяма сила.  ;D

Обаче сега ще използвам нематериални сили, за да се сдобия с материални неща.

Не ти трябват всъщност пари – искаш по нематериален начин да постигнеш нещо реално, като парите – няма лошо- стига да не забравяш за качеството и Духа:)

*

AH

• 2201
« Отговор #71 -: Юли 08, 2011, 02:57:33 am »
А, всичко можем да искаме и да имаме, стига да си платим цената:)
Каква цена си готова да платиш за да имаш тая сила на мисълта?
Как ще натрупаш тая сила на мисълта?
И какво казва радикса за парите в живота ти?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #72 -: Юли 08, 2011, 03:11:57 am »
Защо са ти толкова пари за интересите / хобитата ти? За разследванията едва ли са необходими милиони. :)

*

AH

• 2201
« Отговор #73 -: Юли 08, 2011, 03:16:59 am »
Защо са ти толкова пари за интересите / хобитата ти? За разследванията едва ли са необходими милиони. :)

на мен ми изглежда, че се търси категорично доказателство, че сънищата, магията или силата на мисълта могат да го постигнат:)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #74 -: Юли 08, 2011, 03:22:11 am »
И три заека с едно бум. :) Активиране и изпитване на силата мисловна, натрупване на материална сигурност и пробив на голяма ниша от време за разследвания. Но пък не е единственият и най-интересен начин. Може примерно човек да се насочи към телекинеза, телепатия, астрални пътувания и какво ли още не. Както и себеосъзнаване и повече издигане над материалното. :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #75 -: Юли 08, 2011, 03:25:36 am »
то гледам не е само тя, но само тя си го признава ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #76 -: Юли 08, 2011, 03:27:33 am »
телекинезата и телепатията наистина са по-пряко свързани със силата на мисълта- тук интересът е по-скоро към сънуване и астрални пътувания

излиза, че не трябва да говорим за сила на мисълта конкретно, а изобщо за вътрешна сила

ти как гледаш на телекинезата и телепатията?
мислиш ли, че с известен труд в тая насока могат да се развиват тия способности?

*

AH

• 2201
« Отговор #77 -: Юли 08, 2011, 03:30:03 am »
то гледам не е само тя, но само тя си го признава ;D

при нея има нещо съмнително:) - не мислиш ли?:) - да не е от тия хора, които казват едно, пък имат на ум нещо друго:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #78 -: Юли 08, 2011, 03:32:34 am »
смятам, че успешно се прави, че бяга от себе си :blink:
но тук като гледам не е сама, само тя ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #79 -: Юли 08, 2011, 03:36:45 am »
смятам, че успешно се прави, че бяга от себе си :blink:
но тук като гледам не е сама, само тя ;D

ами ако го погледнем като бягане към себе си:)