Здравей Гост

Мантри, янтри, амулети и други, за положително влияние на планетите

• 66 Отговора
  • 7377 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Освен в допълнение към процесинга, като почистим празитите, да почна да правя курсове как да се свържем със светлината...  ;D

Откъде си сигурна, че не си изпаднала в заблуда? Както когато човек може да се подведе по нещо такова като някой, който уж ходи по вода на заснето видео...  ;D

При фалшивото просветление егото претендира, че е превъзмогнало егото, но и не забравя сегиз-тогиз да се впряга.
« Последна редакция: Юли 27, 2011, 08:11:56 am от Kelvin »

*

AH

• 2201
АН, коя планета според теб управлява паразитите в телата на хората?

не съм попадала в книгите и не съм се занимавала с тоя въпрос- в такива случаи- класиката в астрологията - Меркурий, Дева, 6-ти дом.
 Обикновено, когато някакъв въпрос излиза за нас на дневен ред, все си кореспондира с нещо в собствения хороскоп- виж в твоя.

*

Hm

• **
  • 1397

Обикновено, когато някакъв въпрос излиза за нас на дневен ред, все си кореспондира с нещо в собствения хороскоп- виж в твоя.

В транзитите ли имаш предвид?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Аз защо ли пък асоциирам паразитите с Плутон...  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

И от мен да знаеш форума е на двама... :P ;D ;D ;D

На двама какво?

Plascha6 i polu4ava6...info.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201

В транзитите ли имаш предвид?
В транзитите- можем всяка мисъл, всяко действие, всяка среща или разговор, както и сън, през деня или нощта,  да свържем с влиянието на някоя планета.
Опитай- ако установиш, че така се автопрограмираш негативно, т.е. случват ти се нежелани или неприятни неща, трябва да спреш да следиш така отблизо и непрекъснато влиянията.

*

AH

• 2201
Аз защо ли пък асоциирам паразитите с Плутон...  :-\

Трябва да си намериш обяснение защо ги асоциираш, но по правило, всяко нещо си има аналогия в досатурновите планети- там по-лесно се откриват нещата............-после добавяме и задсатурновите и прецизираме