Здравей Гост

За г-н Jinom

• 944 Отговора
  • 237485 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:За г-н Jinom
« Отговор #60 -: Май 31, 2009, 02:04:53 pm »
Аз съм "ЗА" да се обособят всички галерии, говорилнята, темата за интересни книги и пр. в отделна секция с по-развлекателна насоченост.
Разбира се, нямам и абсолютно нищо против тези теми да си останат на старото място, в астрологичната секция на форума.
В интерес на истината, също обмислях този вариант и се чудех дали да променим подредбата на темите във форума или да оставим всичко така, както си е.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #61 -: Май 31, 2009, 02:10:55 pm »
Да го променим! Трябва да се обособят нови подфоруми в съответствие новата динамика на форума.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #62 -: Май 31, 2009, 02:11:34 pm »
Да,така ще е по-добре-нещата да са в съответен раздел  :) А и така няма да се налага след като една тема е спряла активността си за известно време да се търси между страниците в секция Астрология.Мен много ме нерви издирването на теми  ;D

Даже самият форум има нужда от разчистване като цяло,но това е сериозна работа и не виждам кой ще се навие- примерно има много теми със сходни заглавия и въпроси-всяка 5та тема си има клонинги-не може ли сходните теми да се съберат в една някак си? На мен ми омръзна тоя хаос във форума по отношение на реда и да се чудя в коя тема какво беше написано след толкова повтаряния на теми.А някои теми по общо съгласие може да се затрият- от сорта на Лична Драма,ако няма някаква специфична и общополезна информация вътре-или поне всички подобни да си имат и те раздел и да бъдат вкарани там,ако трябва и раздела да се казва Лична Драма или Моят Хороскоп  ;D

« Отговор #63 -: Май 31, 2009, 02:20:59 pm »
Защо не дадете примери с разделянето на форуми и подфоруми, за да може админа и модераторите да сглобят някакво предложение към нас? Все пак Лили, Зъболекар и СИнухе са най-отдавна тук от активно пишештите и имат най-добър поглед върху темите. Ако имате време, де.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #64 -: Май 31, 2009, 02:28:46 pm »
Ами може,макар че и това ще изисква време и съгласуване.Но първо да разберем какво ще каже админа-технически възможно ли е това,а и дали има и други подръжници?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Май 31, 2009, 02:31:51 pm »
всички подобни да си имат и те раздел и да бъдат вкарани там,ако трябва и раздела да се казва Лична Драма или Моят Хороскоп  ;D

Съгласна!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Май 31, 2009, 02:34:03 pm »
Ами може,макар че и това ще изисква време и съгласуване.Но първо да разберем какво ще каже админа-технически възможно ли е това,а и дали има и други подръжници?

Да, наистина ще трябва време да се прерови целият форум.
Иначе от техническа гледна точка мисля, че е възможно да се направи. Виждала съм и в други астрологични сайтове да се отделят, разцепват и преместват теми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #67 -: Май 31, 2009, 03:14:40 pm »
Ами моето виждане е един форум за развлечения ,където могат да се включат всички гореспоменати теми ,мернах и филмите ,както и още няколко ,които спокойно могат да влязат в общ раздел "Развлечения " или "Забава" .

Нямам нищо против и един форум  в който да се отправят молби за лични хороскопи ,с примерно заглавие ,"Моля помогнете"

Но всичко това е сферата на предложенията и ще е разумно всички да си кажат мнението без оглед на това кой колко време е във форума или колко мнения е написал.
Особено  по отношение на форум "Моля помогнете" е хубаво да вземат участие нови посетители във форума ,защото на тях най-често се правят забележки .  

« Отговор #68 -: Май 31, 2009, 03:18:41 pm »
Но всичко това е сферата на предложенията и ще е разумно всички да си кажат мнението без оглед на това кой колко време е във форума или колко мнения е написал.
Някой ще поиска парапланер  ;D

« Отговор #69 -: Май 31, 2009, 03:22:19 pm »
Някой ще поиска парапланер  ;D
Ха,ха ..................  това наистина ще доведе до голям проблем ,но и парапланер може да скалъпим (е за него с гаранция ще искаме и пари) ;D ;D ;D

*

malina

« Отговор #70 -: Май 31, 2009, 03:51:23 pm »
аз, в качеството си на нов потребител на форума, вече не смея много много да се изказвам, че не се знае дали не съм от набедените за звездобройство  ..     :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Май 31, 2009, 03:55:22 pm »
аз, в качеството си на нов потребител на форума, вече не смея много много да се изказвам...

Напротив, очакваме всеки да си каже мнението, преди да се предприема каквото и да било и да се въвеждат промени. За техническата част дума ще има администрацията на форума, както и за самата идея.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #72 -: Май 31, 2009, 04:12:06 pm »
аз, в качеството си на нов потребител на форума, вече не смея много много да се изказвам, че не се знае дали не съм от набедените за звездобройство  ..     :P
Ако наистина имаш какво да споделиш като виждане е хубаво да се знае ,защото ,когато всеки си премълчава нещата ,във форума започва да се усеща едно напрежение .
Отново отправям апел към всички да споделят своето мнение ,макар и с риск отново да се позъбим ,но ние сме едно виртуално семейство и именно споделянето е в основата на доброто разбирателство .

« Отговор #73 -: Май 31, 2009, 04:34:14 pm »
Ето един примерен изглед:

1.   Астрология
•   Обща дискусия
•   Хорарна / Елективна астрология
•   Да си поговорим за бъдещето – прогностична астрология
•   Индийска астрология
•   Току-що се регистрирах и спешно трябва да ви питам нещо, а който може кратко и ясно да ми отговори  :P

2.   Мистика
•   Обща дискусия
•   Таро
•   Нумерология
•   Гадателски методи

3.   Съновник
4.   Алтернативна медицина
5.   Полезни връзки
6.   Развлечения
7.   Предложения и въпроси

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Май 31, 2009, 04:38:13 pm »
Добре изглежда.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #75 -: Май 31, 2009, 04:43:51 pm »

1.   Астрология
•   Обща дискусия
•   Индийска астрология
•   Току-що се регистрирах и спешно трябва да ви питам нещо, а който може кратко и ясно да ми отговори  :P

2.   Мистика
•   Обща дискусия
•   Таро
•   Нумерология
•   Гадателски методи

3.   Съновник
4.   Алтернативна медицина
5.   Полезни връзки
6.   Развлечения
7.   Предложения и въпроси

Мдобре изглежда като замисъл. Я го доизмислете, че мен нещо ме мързи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Май 31, 2009, 04:43:57 pm »
Ако искате, ще се постарая да отделя време, доколкото имам възможност, да направя списък на темите, които могат да се отделят и/или се слеят, след което да се разпределят по секции. Да се съгласува с администрацията на форума и тя да решава дали тази идея може и си заслужава да се реализира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Май 31, 2009, 04:52:04 pm »

1.   Астрология
•   Обща дискусия
•   Индийска астрология
•   Току-що се регистрирах и спешно трябва да ви питам нещо, а който може кратко и ясно да ми отговори  :P

Тук бих добавила още един раздел:
- Астрологични школи и техники.

Тук може да се дискутират по-специфични казуси, предпочитания към определена астрологична школа, направление, методика, техника за анализ на хороскопа.
Предполага се този раздел да бъде с повече теоретична насоченост: могат да се публикуват статийки, уводни материали и пр., подплатени в случай на необходимост и с практически примери.

Също така може да се предвиди още една секция:
- Зона за лично творчество.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #78 -: Май 31, 2009, 04:54:35 pm »
хе, благодаря. в такъв случай ще се възползвам да си кажа и аз болката ..  :P

на мен лично ми допада разделянето на форумите в www.beinsadouno.com: т.е. отделна секция за начинаещи;  отделна за сериозно изучаващи. идеята ми е по този начин да се избегнат заяждания от типа на: 'ай стига сте писали глупости' и да не ги изброявам всичките..

аз след подобни изказвания съм на 98 % да напусна форума, казвам го като градивна критика и от гледна точка на това, че може би не само на мен ми прави лошо впечатление този тон на общуване.  и така ..

освен изброените от Aurora Borealis смятам, че трябва да има раздели:  

-култура и изкуство /примерно/, който да включва: музика, кино, лично творчество, книги, фотография и тн.т

-общ лаф - където да има свобода всеки да си пише каквото си поиска..

« Отговор #79 -: Май 31, 2009, 04:55:12 pm »
Да , определено изглежда добре ,както и допълнението ;D