Здравей Гост

Транзитен Сатурн в съвпад с рожден Плутон

• 56 Отговора
  • 15274 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Транзитен Сатурн в съвпад с рожден Плутон
« Отговор #20 -: Август 26, 2011, 01:31:46 pm »
Време за изпълнение на присъди е този аспект...А къде ще бъдат изпълнени зависи от дома който управлява Плутон...
В повечето случай , Плутон като управител на кардиналните оси е с повече динамика транзита....

при мен плутон управлява ИЦ и 4-ти дом. вече е разходящ съвпада и събития не е имало.

В кой дом е ситуиран? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #21 -: Август 26, 2011, 01:39:30 pm »
в трети

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Август 26, 2011, 02:26:58 pm »
Марая, много ти благодаря за коментара!

" След като имаме опозиция , значи имаме Луна в Овен..., а това е огнена луна , която пали от четвърт , импулсивна и действена" Наистина имам Овнешка Луна и в добавка цялата ми карта е огнена-имам голям огнен тригон съставен от 6 планети, които пък от своя страна образуват 8 огнени тригона (аспекти) по между си. Слънцето ми е единствената планета (сингълтън) в земен знак-Телец.  По принцип не съм конфликтна личност, но през изминалата година, всичката агресия, нетърпимост, демонстративност, която един огнен натал може да носи в себе си, се прояви с пълна сила! Буквално се изпокарах с кого ли не, за жалост дори и с майка ми:( На всичкото отгоре и опозицията на тр. Сатурн с Луна която започна ноември миналата година и приключва след няколко дни, допълнително донесе много домашни и професионални проблеми, емоционална депресия, самота...

Бих искала да те попитам (сложих и въпроса си в соларни карти), в солара ми за тази година имам четири планети, които са в съвпад с десцендент и съответно в опозиция с асцендент, има стелиуми в 6ти и 7ми соларни домове, не мога да намеря много инфо точно за десцендент, смяташ ли че това отново предвещава една лоша и неуспешна година? Не искам да поствам картата тук, че май разводних темата на Hm!

Благодарности за времето което ми отдели и за така точните и верни коментари!

За да бъдем обективни не е необходим само солара...,а и карта с прогресии и дирекции... Можеш Тук да поставиш картата , просто ще ми бъде по-удобно... ;Dи ще погледна...,ако държиш на моя коментар.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Август 26, 2011, 02:38:13 pm »
в трети

Сладурка...,а нещо свързано с братя , сестри , къси пътувания , близки връзки ,контакти? :-\

И все пак да не дърпаме дявола за опашката... ;) ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Август 26, 2011, 03:01:36 pm »
в трети

Сладурка...,а нещо свързано с братя , сестри , къси пътувания , близки връзки ,контакти? :-\

И все пак да не дърпаме дявола за опашката... ;) ;D

няма. бетон съм отвсякъде ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Август 26, 2011, 03:10:13 pm »
Сега ще се регистрирам и в другия форум и ще сложа картите си.

Марая, наистина много бих искала да споделиш мнението си за солара и като цяло за това, което виждаш и по прогресии и дирекции. До тук наистина съм изумена от точността, с която описа това, което ми се случва последно време и то на базата на една съвсем оскъдна информация, без дори да си погледнала натала ми!!!!

С удоволствие.... :blink: ;)

« Отговор #26 -: Август 26, 2011, 03:15:55 pm »

" След като имаме опозиция , значи имаме Луна в Овен..., а това е огнена луна , която пали от четвърт , импулсивна и действена" Наистина имам Овнешка Луна и в добавка цялата ми карта е огнена-имам голям огнен тригон съставен от 6 планети, които пък от своя страна образуват 8 огнени тригона (аспекти) по между си. Слънцето ми е единствената планета (сингълтън) в земен знак-Телец.  По принцип не съм конфликтна личност, но през изминалата година, всичката агресия, нетърпимост, демонстративност, която един огнен натал може да носи в себе си, се прояви с пълна сила! Буквално се изпокарах с кого ли не, за жалост дори и с майка ми:( На всичкото отгоре и опозицията на тр. Сатурн с Луна която започна ноември миналата година и приключва след няколко дни, допълнително донесе много домашни и професионални проблеми, емоционална депресия, самота...

Бих искала да те попитам (сложих и въпроса си в соларни карти), в солара ми за тази година имам четири планети, които са в съвпад с десцендент и съответно в опозиция с асцендент, има стелиуми в 6ти и 7ми соларни домове, не мога да намеря много инфо точно за десцендент, смяташ ли че това отново предвещава една лоша и неуспешна година? Не искам да поствам картата тук, че май разводних темата на Hm!

Здрасти! И на мен ми предстои опозиция на Сатурн към Луната ми, можеш ли да споделиш по-подобно какви професионални и семейни проблеми ти донесе? Загуба на работа? или какво?

« Отговор #27 -: Август 26, 2011, 05:58:29 pm »
Благодаря ти за отговора, макар да не е никак окъражаващ! Мойта Луна е в 10ти дом, съвпад с МЦ! Сатрун ще мине прес Слънцето и Плутона ми, които са в опозиция на наталната ми Луна! Много ме е страх да не загубя родител, или пък работата си, тъй като действието е по 4-10 ти дом  :(  Направо ми се плаче като се замисля!  :'(

« Отговор #28 -: Август 26, 2011, 08:26:24 pm »
Ще видя каква ще е развръзката, когато мине в съвпад със Северния ми възел, дано да "отпуши" и при мен нещата.
Засега има само безплодни напъни за промяна, но обстоятелствата по никакъв начин не позволяват тя да се случи още сега, ще си остана само с вътрешната трансформация, която тече към този момент.  :lol:
При мен се сличи преди 1.5.год.Поех доста съдбоносни ангажименти много неща се промениха и се нагърбих с всички неща,от които цял един живот съм се надявала да мина метър.Но не искам да мисля кво ме чака последен 3 съвпад с Плутон след това Слънце и в близките няколко години  ще мине през целия Скорпионски стилиум.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Август 26, 2011, 09:47:48 pm »
Време за изпълнение на присъди е този аспект...А къде ще бъдат изпълнени зависи от дома който управлява Плутон...
В повечето случай , Плутон като управител на кардиналните оси е с повече динамика транзита....

И каква може да е присъдата, когато Плутон управлява 1-ви и 2-ри?

Или съуправлява 1-ви, но заема почти целия дом.

Tежка е , особено когато става дума за 1-ви дом....Това присъда над АЗ-а...,над ЕГО-то и лишаване от материята...,за сметка на едни нови ценности.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Август 26, 2011, 09:55:52 pm »

Здрасти! И на мен ми предстои опозиция на Сатурн към Луната ми, можеш ли да споделиш по-подобно какви професионални и семейни проблеми ти донесе? Загуба на работа? или какво?

Обръщай много голямо внимание на зъбите си през този период....ходи на зъболекар. Започват да се рушат като за световно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #31 -: Август 26, 2011, 11:24:18 pm »
И аз имам такова чудо само, че в Д11. :blink: отделно в квадрат с натална Луна в Д2, която пък е в съвпад с тр.Плутон и опозиция с натално Слънце. Честно казано вече се обърках кое от какво е, но в момента преминавам през втори доста труден период.
В момента транзитния Сатурн ми е в съвпад с наталния Плутон в 12ти.
От известно време транзитен Сатурн ми опозира наталната Луна в 6ти и мисля, че тази опозиция ми донесе много повече проблеми и действително я усещам като много тежък транзит, докато тр Сатурн в съвпад с Плутон-нищо конкретно!
[/quote

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #32 -: Август 26, 2011, 11:31:46 pm »

Обръщай много голямо внимание на зъбите си през този период....ходи на зъболекар. Започват да се рушат като за световно.

Ами при съвпад на транзитен Сатурн към Луна, същото ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Август 27, 2011, 12:07:34 am »

И каква може да е присъдата, когато Плутон управлява 1-ви и 2-ри?

Или съуправлява 1-ви, но заема почти целия дом.

Tежка е , особено когато става дума за 1-ви дом....Това присъда над АЗ-а...,над ЕГО-то и лишаване от материята...,за сметка на едни нови ценности.... :blink:

Лишаване от материята!  :unsure: Какво по-точно имаш предвид?

Да се лишиш от материалното , да подтиснеш желанието за притежание на хора , събития , ситуации /ти имаш възел във втори дом/ в името на друга ценност-отново оста 2-ри...Защото ,ако го направиш сама и доброволно ще постигнеш онова дълбоко разбиране и ще се възродиш като феникс от пепелта...,ако не го направиш сама...ще бъде принбудително... :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #34 -: Август 27, 2011, 12:08:22 am »
мога да кажа, че при мен така си действа напълно...обаче е в Д11 :-\
Може да изпаднете в зависимост от други хора или обстоятелства-например, може да има финансови ограничения или трудности, причинени от някой друг.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #35 -: Август 29, 2011, 02:58:05 pm »
Аз също очаквам този аспект през декември, ще ми е в опозиция на Луната... Плутон е У2, Сатурн е съУ3, предполагам, ще се науча да контролирам емоциите си по трудния начин. Днес е новолуние... имаме един спор в работата, който не ми импонира и едвам се сдържам, на моменти не мога дори. Новолунието ми е на К11 или прогресивен К10, съвпада с дирекционен МЦ и е в опозиция на У 11... който е и У9. Опасявам се, че ще бера плодовете по време на преминаване на Сатурн през Плутон и АЦ срещу Луната.... без работа, без пари ......  ;D ще видим.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Ноември 08, 2011, 02:14:11 pm »
В момента транзитния Сатурн ми е в съвпад с наталния Плутон в 12ти. Divna,

От известно време транзитен Сатурн ми опозира наталната Луна в 6ти и мисля, че тази опозиция ми донесе много повече проблеми и действително я усещам като много тежък транзит, докато тр Сатурн в съвпад с Плутон-нищо конкретно!

много общо съзирам с моята карта  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #37 -: Декември 10, 2011, 10:35:24 pm »
При съвпад на тр.Сатурн и нат Плутон получих имот ,който не само че беше на сестра ми а родителите ми бяха решили да не ми оставят нищо.Много тежък период но събрах сили и получих нещо,което е много важно за мен и бъдещето ми.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #38 -: Ноември 23, 2012, 05:35:09 pm »
При мен точният съвпад тр. Сатурн/У11 и Плутон/У9 ще се случи точно на 31 декември, т.г. в 8-ми дом. Вероятно това ще ми е Новогодишният подарък от съдбата :lol:
Не зная какво да кажа, освен че ме е страх :umnik:
« Последна редакция: Ноември 23, 2012, 07:14:30 pm от romantica »

« Отговор #39 -: Ноември 23, 2012, 06:04:19 pm »
Недей, Романтика. И при мен Плутон е в 8-ми дом (но в предходния знак в сравнение с твоя) и управлява 9-ти. Транзитен Сатурн (У12) премина върху него през изминалото лято. Резултатът - все още съм жива.