О, не тука не става дума за глупост...а много хитро се насочва разговора към слабостите на другите хора.
ами да, колко по-лесно е да събираме матриал за чужди слабости и да плюем, вместо да се потрудим над себе си
само, че не вярвам тук да има толкова несъобразителни хора да и наливат вода в мелницата със собствените си грехове

Щом си толкова духовна, защо не използваш духоните и магическите и останалите си сили, за да си намериш мъж, както и за да получиш всичко останало, което искаш? Не се ли замисляш над закона - Каквото горе, такова и дору, каквото вътре, такова и навън? Щом някои аспекти от живота ти не те удовлетворяват, значи има проблем, който е вътре в теб. Но ти не можеш да допуснеш и пред себе си, че вътре в теб има проблем.
Мегаломанията ти, породена от Юпитер около асцендента, както и Нептун, те карат да затваряш очи пред проблемите, като гледаш огромно количество филми с фалшиви извънземни кораби, научна фантастика с извънземни, четене на книги, в които се описва подробно живота, битието и мисленето на различните извънземни раси.
Ако беше толкова духовна и развита, щеше ли да пушиш, нямаше ли да си слаба, щеше ли да си зациклила на извънземните, вместо да обърнеш внимание на неразрешените ти проблеми. Но с отва за извънземните отбягваш болезненото поглеждане към собствените ти проблеми.
скъпо ми телешко,
аз имам всичко, което искам и нямам нужда от тези твои лични проекци на така желаният от теб живот. твоите мисли не са мои и никога няма да станат, защото се движа по друга равнина, а не по твоята. нямам неразрешени проблеми. нямам нужда от мъже за разлика от теб. нямам нужда да бъда рагу и зъби за да ме харесват хората. нямам нужда от нещата, които те вълнуват теб - набий си го най-сетне в дебелата, черепна, телешка кутия!
спри да проектираш личният си незадоволен живот върху мен и останалите. ние няма да разрешим твоите проблеми, защото те не са наши! и много пъти ти казвах следното: спри да гледаш в моето канче, защото си е мое и ти нямаш достъп до него. каква съм аз и каква не съм в твоите очи, ни най-малко не ме интересува. спри да се интересуваш от мен - от този храст люцерна няма да излезе