Здравей Гост

Периоди за вземане на решения според транзитите

• 124 Отговора
  • 17228 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Периоди за вземане на решения според транзитите
« Отговор #120 -: Октомври 29, 2011, 04:24:06 am »
Преди няколко години преживях този транзит на сатурн през 12д., при мен също така се отрази- физически здрава, но се сринах психически, после като мина асц.  все едно се родих отново, отслабнах, подмладих се, единственото лошо, което се случи, докато беше в 1д е, че ми се счупиха 4 зъба  в рамките на една година /те не бяха здрави, с пломби и облечен единия/ Сега е във втори дом, финансови ограничения, но се търпи, здраве да има!
А колкото до вземане на решения, когато минава през 4д. е най-удачно стартирането на нещо ново- било смяна на жилище, на работа, приключване на образование и започване работа, преместване на друго място и т.н. При мен когато мина през 4д. отидох да следвам в друг град и се омъжих  :blink: а когато беше в 5д. лежах в болница с много тежка бременност, която слава на Бога приключи успешно!

А, ето един хубав пример как добре си работи астрологията – ако Сатурн е в силна позиция в знака на рожденото ни Слънце, той се проявява силно и чисто през повечето време:)

Обаче върху ей това се замислих – дали е така..........:) Колко ли свободна воля може да има пленника..........:)
“Свободният човек може да бъде пленник,
но не и роб”

*

AH

• 2201
« Отговор #121 -: Октомври 29, 2011, 05:29:15 am »
;D Преди време, по време на работа, един от двамата ми шефа /по-младия/ паркирваше колата си, а аз го гледах през отворения прозорец и решетката на него, той се приближи после и ме пита, как съм издържала по 8ч. зад тзи решетка, той бил овен и не можел да стои на едно място, а аз му отговорих с усмивка, че зависи от гледната точка- погледнато от моя страна, той е зад решетката  ;D Та това е общия замисъл на мисълта- човек може да не е свободен физически, а свободен духом и обратно!

Сатурн в хороскопа ми е в края на пети дом, прави тригон със слънцето ми и венера във 2д., секстил с юпитер в осми, но и квадрат със стелиума марс/нептун в трети, не знам това дали е силен сатурн, още съм прощапулник в астрологията  :unsure:

Много добър тоя отговор за решетката:)
А за Сатурн- имах предвид, че екзалтира във Везни:) Пък и както изброяваш толкова много аспекти, значи е силен- всеки аспект му добавя сила /е, според някои изследвания силата има знак – плюс или минус, но това със знаците плюс и минус  е най-общо:)/

*

Yaya

• 2265
« Отговор #122 -: Февруари 06, 2013, 02:00:05 pm »
разбрах те какво имаш предвид, но да си кажа болката:)

върнах се във времето, когато съм взела едно от най-погрешните решения в живота си, напук на преминаващия върху МС Юпитер:)

тр. Нептун/Уран съвпад Слънце/Меркурий - опозиция Луна
тр. Сатурн тригон Сатурн
тр. Марс тригон Юпитер
тр. Меркурий опозиция Юпитер

Връщам темата, някой може да се похвали с нещо друго.

Аз взех решение днес при следните аспекти:

натален Меркурий в съвпад  тр. Нептун, Меркурий, Марс, Хирон всичко в опозиция на Юпитер, Марс и СЛВ
натален Меркурий секстил на тр. Уран и квадрат тр. Юпитер.
натална Венера тригон тр. Плутон
разходящ съвпад на тр. СЛВ с Уран като У4

времето ще покаже дали е правилно или грешно. Меркурий не е добре аспектиран  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #123 -: Февруари 06, 2013, 02:44:42 pm »
времето ще покаже дали е правилно или грешно. Меркурий не е добре аспектиран  ;)

не е, но е в рецепция с Юпитер и сега, и натално

*

Yaya

• 2265
« Отговор #124 -: Февруари 06, 2013, 02:56:25 pm »
Да, така е. На това разчитам. А на теб благодаря за темата  :kissd:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер