Здравей Гост

пак за желанията

• 62 Отговора
  • 7006 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: пак за желанията
« Отговор #20 -: Септември 23, 2011, 01:58:05 pm »
Цитат
В смисъл ,че нейното желание е да срещне принца,а все още не е ? Върху това ли е акцента? :blink: :-[

Абе девойки, остайте ми принца на мира.  ;D

Това желание не е мимолетен каприз, това е работа за цял един живот. Изисква време и усилия.
Може тоя живот да ми е просто подготовка за следващия.

*

AH

• 2201
« Отговор #21 -: Септември 23, 2011, 02:07:06 pm »

В смисъл ,че нейното желание е да срещне принца,а все още не е ? Върху това ли е акцента? :blink: :-[

върху това, а също така и как действаме с желанията, които са по Марс, пък той е в Рак, т.е. в специално космично състояние:) А в същото време е факт, че част от желанията се реализират, т.е. на тях Марс не им пречи. Как тогава да си изработваме тактика и страгегия, които да сработват  - кога натален Марс ще пречи и как да го накараме да се изявява по друг начин:)

*

AH

• 2201
« Отговор #22 -: Септември 23, 2011, 02:09:12 pm »
Цитат

Абе девойки, остайте ми принца на мира.  ;D

Това желание не е мимолетен каприз, това е работа за цял един живот. Изисква време и усилия.
Може тоя живот да ми е просто подготовка за следващия.

принцът е символ - красив символ:)

ако не искаш да си говорим за принц, дай друго желание:) - но което още не си реализирала:) - и да не е като моето - да съм все на 18 години:)

*

AH

• 2201
« Отговор #23 -: Септември 23, 2011, 02:18:52 pm »
Цитат
Но понеже съм практична:), тутакси трябва да се попитам от къде идва страхът и несигурността.

Елементарно Уотсън, когато започнеш нещо ново, винаги си несигурен.
Първо - не си готов, учиш се да ходиш по въже, с какво почваш? Качваш се на въже над пропаст и се учиш там да ходиш ли?
И ако не искам още да се кача върху това въже над пропаст, това означава, че трябва да се упражнявам и упражнявам и упражнявам, докато се науча, или че трябва да седя, да си бъркам в носа и да се чудя от коя квадратура ми идва несигурността?  ;D

Да речем, много искам да ходя по въже над пропаст. Кога ще дтъпя върху него? Когато знам, че съм готова, или когато мине некой благотворен транзит връз квадратурите ми?  :P

впрочем, увереността, че сме готови, съвпада с някой благотворен транзит:) - номерът е ние да накараме транзитите да са благотворни, когато си пожелаем:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #24 -: Септември 23, 2011, 02:26:05 pm »
Готовността зависи от нашата работа и усилия и ни един транзит няма да ме накара да стъпя върху въжето над пропастта, преди да се почувствам готова да стъпя.

Ето, работата с принца още не съм реализирала, обаче съм вече много близо, просто вече слагам последни щрихи върху картината, за която търсих платно, пък търсих боички, после четки, после рисувах, после съзерцавах пейзажи, после пак рисувах, после медитирах, почивах си, рисувах ... картината е почти готова. Ако ми е писано тоя живот да заживея с принца, на път е.
Ако не - ей го къде е краят на живота, пък следващият е с принца.  :P

Важното е, че аз съм почти готова и делото на цял един живот е на привършване.

*

AH

• 2201
« Отговор #25 -: Септември 23, 2011, 02:38:08 pm »
казват, че това е правилното отношение и нагласа за желанията:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #26 -: Септември 23, 2011, 02:48:52 pm »
желанията не са ли по Слънцето или пак не съм разбрала :P
аз покрай транзитите това с желанията започнах да го пробвам, но от малките и дребни ежедневни засега
стигнах до междинния извод, че:

- разнобоя между желанието на ума и потребностите на духа, което пък често се поражда от:
   * всички форми на страха
   * отказ от поемане на отговорност
      ** нежелание за промяна, поради инертност и нужда от усилие, като вероятна последица

а, за да няма страхове, трябва желанията да не са ни чак толкова важни, последното, предполагам се възпитава с време и подходяща настройка

а, да се случи по време на насрещен вятър - виж, обърни се към източните :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #27 -: Септември 23, 2011, 02:57:33 pm »
Тези, които искат да имат деца а не могат, дали им липсва яснота по отношение на това, което искат ?

липсва им яснота по други въпроси  ;)  но това е друга тема...

кажи де, какво имаш предвид?:) - как така друга тема:)

уф, ти па сега... караш ме да тръгвам от А и Б в езотериката...

ми първо: хората са свикнали да си мислят, че децата ще им осмислят живота. това е абсолютна глупост! той живота ти нека е без смисъл, па ще те питам като ти ревне едно диване и денем и нощем мира да нямаш  ;D

второ: дори и да е неосъзнат индивида и да иска деца, то Духът му да е решил да няма деца в този живот, ама те драпат да имат. и за какво? какво ще стане по-различно в живота с децата!

трето: смсълът на живота не се заключва в това да се размножаваш като зайците например. това орионски команди инфилтрирани в човешкото ДНК за да мислят хората само за такива неща и да не мислят за израстване, защото на елита не му трябват духовни лица, а роби за да функционира системата, а робите се набавят от размножаването.

четвърто: Майката Земя изнемогва вече от всякакви твари и се чуди само как да се самопочисти, а хората я товарят с всякакви издънки, защото дори и Душите вече няма смисъл да се инкарнират понеже е Края на времената. с две думи вече почти само Души на любимци и разни органични портали се пръкват...

и къде е смисъла след всичко това /това е риторичен въпрос/  :P . и хич не ми пука кой какво ще скочи да се репчи по този въпрос - това е жалката истина и тя няма да се промени  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #28 -: Септември 23, 2011, 03:26:30 pm »
Погледнато от гледната точка на човек, който е нямал проблем в тази област и който не е изпитал чувствата, които изпитват такива жени много е лесно чисто теоретично да се изпънеш на мегданя и да кажеш "Ми то децата може и с тях, но и без тях все тая."

Ако кажеш горенаписаните неща на една двойка с подобни репродуктивни проблеми, дали много ще ги стопли това, че техния дух бил решил в този си живот да стане така ?
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 03:34:48 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Септември 23, 2011, 03:36:58 pm »
Ако кажеш горенаписаните неща на една двойка с подобни репродуктивни проблеми, дали много ще ги стопли това, че техния дух бил решил в този си живот да стане така ?

Няма да ги стопли, тук въпросът е дали ти стиска (пука) да го кажеш.  ;)
А какво е решил неговият дух мисля, че всеки човек сам би трябвало да осъзнае.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #30 -: Септември 23, 2011, 03:39:57 pm »
Асол, срещу Духа не се рита, защото става по-лошо.
Затова Буда е използвал само и единствено състраданието, знаеш ли всеизвестната притча дето буда отишъл в едно село и в краката му се хвърлила млада жена с молба да съживи детенцето и.
Буда и обещал да го съживи, ако му донесе ориз от къща в селото, в която не е умирал човек. Жената цяла нощ обикаляла и на сутринта разбрала, че няма такава къща.
А Буда е могъл да сътвори чудото и да съживи детето и, но какво от това? За тоя си живот и за кратко жената е можела да бъде щастлива, а сега е просветлена за вечни времена.
Ние не сме дошли на тая земя, за да сме щастливи, а за да се учим. А когато се научим да си материализираме сами желанията, пак да внимаваме, защото ефектът на пеперудата  е страшен.
Неслучайно е дадено някой да няма деца този живот, защо трябва да изнасилваме съдбата с желанията си, вместо да се занимаваме с онова, което ни е дадено да се занимаваме и очевидно някой свише е мислил повече от нас и знае по-добре защо нещата трябва да станат не така, а онака.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #31 -: Септември 23, 2011, 03:44:33 pm »
репродуктивните проблеми са прийом на Майката Земя. по този начин тя казва "Стига! До тук! Вече нещата се променят и точка!". това, че хората не могат да го осъзнаят си е техен проблем, а не неин. човек трябва да спре да вижда само собственото си дърво, ами е крайно време да погледне глобално гората от високо и да осъзнае някои неща.

в миналото не е имало такива проблеми. хората са раждали и по 10 деца. вече времената са различни, а нагласата и мисленето е останало същото. ми няма как да стане. все повече ще стават хората с репродуктивни проблеми и все повече хората ще се опитват да вървят срещу природата... това са нормални неща от една загиваща цивилизация... нашата цивилизация загива, колкото и да не им се вярва на повечето хора. не може да съществува повече в този и вид и това е ясно като бял ден... всичко ще си отшуми като пролетен вятър...

а за девойките - ми да си намерят нещо друго да ги топли и е крайно време да прегорят орионските команди от ДНк-то си! човек като еволюира върви напред, а не назад. децата са си деца и ако господ е решил да нямам деца, то щях да си имам друго занимание и нямаше да се тръшкам за това...

всичко е опитност на Духа и както и да се опитвате да го извъртите, то няма да промените основният факт. тази планета е просто училище и като такова няма къде да мърдаме докато не пораснем и не си вземем живота в собствените ни ръце! семейство, деца, работа са просто залъгалка за ума и отвличане на вниманието - нищо повече...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

• 2187
« Отговор #32 -: Септември 23, 2011, 04:03:46 pm »
защото това с децата мога да го давам за пример аз (да речем), в този ви живот, вие (Вещичка и Кайли) си изберете друг образец ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #33 -: Септември 23, 2011, 04:37:48 pm »

дали щото слънцето ми е в квадрат с луната, дали от съвпада на венера с юлв, нямам идея...

защо според вас не ми се сбъдва желанието?
« Последна редакция: Април 08, 2012, 02:27:07 pm от sladurkata »

*

abroad

• 2187
« Отговор #34 -: Септември 23, 2011, 04:49:09 pm »
защо си се омъжила?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Септември 23, 2011, 04:56:26 pm »
Е, това е вечният въпрос - защо търсим Принца, а се бракуваме с мъж, подходящ за съвместен бит и споделяне на някои задължения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #36 -: Септември 23, 2011, 05:42:07 pm »
от няколко години го изследвам и наблюдавам (включително и върху себе си)
действително ми е интересен, с оглед лична консумация и анализ, особено като попадна на първоизточник ;D
да кажем, че не намирам желаното и се отказвам, но само привидно, защото малко след това правя замяна, защото:

- обществото (в частност родителите) така изисква
 - търся сигурност
 - искам да родя дете с реален баща до него
 - за да има кой да ми прави компания
 - за да има на кого да се подпра при нужда
 - материален интерес

не че не правя разлика между брак и любов, но когато става дума за другите :P - ясно е, че любовта спокойно може да съществува и без брак, дори и е препоръчително :blink:
и затова ми е интересно - как ги разграничихте? и като няма любов защо ми е да се омъжвам (освен, ако разбира се, не става дума за повечето от гореизброените)

не разбирам :blink:

п.п. и да не ме разбере някой погрешно - не съдя никого, по никакъв начин - всеки е свободен да избира
само ми е интересно - защо и как? :blink:
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 05:52:53 pm от abroad »

*

abroad

• 2187
« Отговор #37 -: Септември 23, 2011, 07:28:13 pm »
теорията и практиката на 'едно време' ми е позната - от дете обичах да разпитвам бабите за това-онова, дори в сексуално отношение ;D
става дума за сега и ми е интересна другата гледна точка, тази която ми остава далечна и чужда засега :blink:
не е грубо - въпрос на избор е (стига да не пречиш и вредиш на другите, поне според мен :blink:)
въпросът е какво провокира и отключва подобно желание или може би потребност

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #38 -: Септември 23, 2011, 07:37:19 pm »

теорията и практиката на 'едно време' ми е позната - от дете обичах да разпитвам бабите за това-онова, дори в сексуално отношение ;D

Я разкажи повече по въпроса.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Септември 23, 2011, 07:40:54 pm »

Я разкажи повече по въпроса.  ;D

И на мен ми се възбуди любопитството, щях да задам същия въпрос.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.