kaily
О не, остави ги ти какво си пишат те и какво преписвам аз, по отношение на желанията при мен съществува следният феномен - желанията ми се сбъдват.
Мога да възнамерявам.
Обаче има едно условие - да попадна на правилното желание. Затова имам навика да си играя на пасианси тук по компютъра и да си намислям желания.
Всъщност играта ме разтоварва да си цъкам немислещо, но важното в случая е, че се опитвам да напипам точната формулировка ка желанието, точното желание, точният нюанс.
Щото в болшинството случаи не сме съвсем наясно какво точно искаме, поне аз.
Затова се опитвам да навлизам надълбоко в себе си и в собствените си въжделения и да пробвам различни нюанси на желанията.
Господ ми е свидетел, че когато напипам истинското желание в точния му нюанс и изпипани детайли и успея да го формулирам в няколко думи - и едва тогава се случва....и винаги се случва.
Никога не идва желание при мен преди да съм го осъзнала и формулирала. Затова основната ми работа в последните години от живота е свързана с това - да си напипвам желанията...
Ама на практика пак препрочитам квото си писала и пак казвам - ей, верно бе! Цялата ми работа през живота е била за това - да си осъзнавам желанията...само че после нещата се случват сами, това наричам аз неправене - осъзнай си желанието и веднага се отключва следващата врата, даже немя нужда да я бутам, сама се отваря...
Въртим се в лабиринт с тия желания, но са важна мотивация за живот, така че нека да направим опит да намерим съответствия и закономерности.
Да ги свържем с аналогиите на планети, знаци, домове и аспекти.
Вероятно, ако поставим правилните въпроси, ще уловим нишката да стигнем до центъра.
Да опитаме със следния въпрос:
Кои наши желания се сбъдват по-лесно и кои – по-трудно?
Например, твоето желание за принца е перманентно, а той не се появява. Ако кажем, че появата му не е ти потребност или дори ако стигнем до извод, че би ти бил вреден и вселената има грижата той да не се появи, то бързо-бързо ще приключим с търсенето на отговор.
В общия случай желанието за принц е по Венера /по аналогията и любов/, която при теб е във Водолей и в квадрат с Нептун, който пък е в Скорпион. Конкретно при теб желанието за принц е по Марс/като управител на 5-ти дом/. Той пък е в Рак/т.е. в падение/ и в опозиция с Юпитер, а също така в тригон с Нептун и секстил с Плутон.
Можем ли да приемем, че понеже желанието за принца не е добре формулирано, затова той не се появява/както твърдиш по-горе/? Ако е „да“, то тогава кое пречи на формулировката?