Здравей Гост

Телепатията

• 74 Отговора
  • 8233 Прегледи
Re: Телепатията
« Отговор #20 -: Септември 26, 2011, 07:53:40 am »
съвпад Луна/Нептун, Юпитер ретро по оста 3-9, при игра на карти и др.подобни знам какво ще хвърлят или искам да хвърлят определена карта и се случва
телепатия,емпатия  ;D

...значи имаш потенциал за тото милионер  :P

в България - съм без потенциал за пенсионер,ти пък тото милионер,недей имам слабо сърце сутрин,докато свикне със стреса ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Септември 26, 2011, 08:05:53 am »
Аз искам да кажа нещо което може да ви прозвучи странно.
Предварително да се оправдая че не съм много навътре в астрологията.
В моята карта не мога да намеря някакви показатели за каквато и да било телепатия, но откакто родих нещата малко се    промениха. Моето дете има Луна в лъв без никакви аспекти в 12 дом. (Според една известна астроложка при която правих хороскоп като се роди имала аспект с меркурий (10 дом) 66 градуса и със слънцето 52 гр.независимо че не показвали програмите) Както и да е. Първо когато се роди детето, то беше отделено от мен защото трябваше да стои в кувьоз. През цялото време се чувствах затворена и заключена в нещо без реална причина. Отдадох го на упойки, стрес и т.н. Когато се прибрахме в къщи, мина известно време, започнаха колики, и при мен започнаха тъпи, но доловими болки в червата.  С една дума, когато детето ми е болно, или изпитва някакъв дискомфорт, аз също изпитвам нещо подобно, понякога е само като силно чувство, понякога директно на физическо ниво. Детето не понася завои когато пътуваме и започва да реве и да му се повдига.  Аз съм пропътувала хиляди километри и какви ли не завои, планини и т.н, никога не съм имала подобен проблем, а сега повръщам при най- малките завои. Отделно от това, на околните им се струва странно, когато аз знам в кой момент какво точно му се яде и какво иска да каже, знам кога му е топло, студено и т.н. Той все още не говори така че да обясни. Донякъде съм притеснена, донякъде учудена, защото по принцип аз съм човек с напълно нормална психика, една такава практична съм с Луна в Дева, изобщо не допусках такива неща, но определено не става въпрос за съвпадения, твърде много са.
Има и нещо друго, той обича да крие някъде всякакви вещи, където намери мушка дистанционни, джиесеми, ключове и т.н. винаги знам кое къде е скрито. Но ако друг го скрие не се получава.
Когато се консултирах с астроложката (известно име, с огромен опит) и споделих притесненията си за тази луна, тя каза че твърде често в днешно време се среща при деца стояли в кувьози луни в 12 дом,  но и че обяснението за тези събития била именно в аспекта със Слънцето, който е 52 градуса, аз не знам какъв е този аспект, търсих много из интернет , но не намирам нищо подобно.

Не се притеснявай, и аз бях така с детето си. Майчиният инстинкт се изостря при няки жени след раждането и ако имаш силна предразположеност в хорокопа към емпатия, може да съпреживяваш чувстата на детето си. все пак ти си го носила 9 месеца..
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Септември 26, 2011, 08:32:18 am »
в първия вариант на форум към сайта бяхме търсили индикации при хората, които твърдяха, че имат афинитет към телепатията и установихме, че има повтаряемост на акценти в Риби, 12-ти дом и Юпитер- той често беше или твърде силен, или ретрограден.

По тази логика, разглеждайки своя хороскоп, установявам някои характерни показатели: 3 планети в Риби, едната от които включена в голям воден тригон с управителя на асцендента и на 12-ти дом - Юпитер, който е силен в екзалтация в Рак и ретрограден на върха на 8-ми дом.

Мога да кажа, че имам силна интуиция, а телепатията ми се е случвала само с определени хора, не с всеки човек. Особено интересно е, когато е взаимно. Имах един приятел преди време ...когато единият от нас беше болен, другият не се чувстваше добре също, усещахме това от разстояние.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #23 -: Септември 26, 2011, 09:57:26 am »
По тази логика, разглеждайки своя хороскоп, установявам някои характерни показатели: 3 планети в Риби, едната от които включена в голям воден тригон с управителя на асцендента и на 12-ти дом - Юпитер, който е силен в екзалтация в Рак и ретрограден на върха на 8-ми дом.

А сега добавяме май и Луната и Меркурий.
А до логиката изглежда, че  още не сме стигнали:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Септември 26, 2011, 02:18:40 pm »
в първия вариант на форум към сайта бяхме търсили индикации при хората, които твърдяха, че имат афинитет към телепатията и установихме, че има повтаряемост на акценти в Риби, 12-ти дом и Юпитер- той често беше или твърде силен, или ретрограден.

Ан, как би тълкувала Нептун в съвпад с Юпитер (орбис 1*) на К2? Като силни или обратно? Нептун и Юпитер са в секстил с Плутон и Слънце (орбис 1*). Меркурий е мажорно неаспектиран, но е на трон по знак (Дева) и е най-високо издигнатата планета (в дома на висшата му октавата - Уран (11 дом)). Луна е близо до АЦ, във воден знак, но пък в шут (Скорпион).  :-[ Има ли някакви индикации за телепатия според теб?  :blink:

Благодаря предварително!

*

AH

• 2201
« Отговор #25 -: Септември 26, 2011, 03:16:15 pm »
Ан, как би тълкувала Нептун в съвпад с Юпитер (орбис 1*) на К2? Като силни или обратно? Нептун и Юпитер са в секстил с Плутон и Слънце (орбис 1*). Меркурий е мажорно неаспектиран, но е на трон по знак (Дева) и е най-високо издигнатата планета (в дома на висшата му октавата - Уран (11 дом)). Луна е близо до АЦ, във воден знак, но пък в шут (Скорпион).  :-[ Има ли някакви индикации за телепатия според теб?  :blink:

Благодаря предварително!

Според това, което говорихме по-горе и знам от преди,  това са си много добри предпоставки.
Но нека веднага да кажа- аз не съм ги търсила сериозно в хороскопи, нито пък съм се занимавала сериозно с упражнения.

Само намирам, че е много удобно да си има човек такива способности. Например, говориш по телефона, трябва да вземеш някакво решение в рамките на времето на разговора, вземаш го и го обявяваш. А няколко минути след разговора,  след още малко инфо или други разговори, откриваш, че е имало и по-добро или печелившо решение:) – ами усеща се човек разочарован и му се иска тия мисли или информация да са му били налични в момента, в който е взел и обявил решението си:) Нали телепатията е получаване на информация по един бърз, интуитивен, нетрадиционен начин:)

Ако приемем, че у всеки човек си има тия способности, не е изключено да са свързани с различни планети, знаци или аспекти. Но е важно, ако човек  установява телепатични способности в някои моменти, да ги свърже с нещо от хороскопа си, да проверява и занапред  дали действат и ако действат, да си ги използва. Защото ако ги има, пък не ги ползва, то е все едно непрекъснато да избира трудния начин да свърши някаква работа или даже изобщо да живее:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #26 -: Септември 26, 2011, 03:38:57 pm »
Много благодаря, Ан!  :58:

*

abroad

• 2187
« Отговор #27 -: Септември 26, 2011, 05:45:13 pm »
Защото ако ги има, пък не ги ползва, то е все едно непрекъснато да избира трудния начин да свърши някаква работа или даже изобщо да живее:)

аз съм добър пример в това отношение :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Септември 26, 2011, 06:41:07 pm »

А сега добавяме май и Луната и Меркурий.
А до логиката изглежда, че  още не сме стигнали:)

Как да не сме стигнали? Аз мисля, че си служа с нея и в момента, само дето тя е точно противоположна на интуицията.  ;D

Рожден Меркурий в Риби.
Луна в уранов знак.
Не мисля, че съм ТелеПатка.

*

AH

• 2201
« Отговор #29 -: Септември 27, 2011, 06:59:20 am »
Как да не сме стигнали? Аз мисля, че си служа с нея и в момента, само дето тя е точно противоположна на интуицията.  ;D

А, аз имах предвид  да се обоснове логически защо пси-способностите ги свързваме точно с Луна, Нептун, Меркурий, Риби, 12-ти дом. Е, ясно е, че те имат доста общи неща, но пък се появява и Юпитер. Вярно, той пък е съуправител на Риби.....
Има тук разни неща, които трудно се доказват на практика.........

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #30 -: Октомври 03, 2011, 12:56:42 pm »
Луна и Юпитер в Риби. Уран в 12 дом
Нептун секстил Плутон
За телепатия не знам, но имам много силна интуиция.  :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #31 -: Октомври 03, 2011, 04:35:33 pm »
Бързам да пиша,  ;D, защото днес пак се убедих в силата на Венера съвпад Слънце.
Историята е дълга, но днес по случайност засякох двама мои много близки приятели със Слънца в Риби,
съвп. моя Венера. И за двамата си мислех последните седмици, че трябва да се видим....и много подобни
неща ни се случват...няма нужда да говоря с тях, някак всичко е ясно. Но мъжете Риби по принцип са
мн. чувствителни.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

AH

• 2201
« Отговор #32 -: Октомври 03, 2011, 04:40:41 pm »
Бързам да пиша,  ;D, защото днес пак се убедих в силата на Венера съвпад Слънце.
Историята е дълга, но днес по случайност засякох двама мои много близки приятели със Слънца в Риби,
съвп. моя Венера. И за двамата си мислех последните седмици, че трябва да се видим....и много подобни
неща ни се случват...няма нужда да говоря с тях, някак всичко е ясно. Но мъжете Риби по принцип са
мн. чувствителни.  ;D

искаш да кажеш, че са "уловили"  твоите мисли?:)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #33 -: Октомври 03, 2011, 04:53:25 pm »
Не съм сигурна точно кое е кокошката, кое яйцето :):)
нещо като по едно и също време мислим за едни и същи неща, ходим по едни и същи места :):)
When One Door Closes Another Door Opens

*

AH

• 2201
« Отговор #34 -: Октомври 03, 2011, 06:06:11 pm »
доброто е, че колкото повече забелязваме подобни съответствия, толкова повече стимулираме тия си способности, което най-малко си е удобство:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Октомври 03, 2011, 06:41:43 pm »
А Юпитер защо...го изпускаме? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #36 -: Октомври 05, 2011, 12:18:44 am »
Тиана, и аз така с мойто дете. Той има много планети в 12 дом.
Все пак аз си го обяснявах с поколението на кристалните деца, които можели да предават мислите си и без много приказки... Не знаех как да си обясня този феномен. Буквално сме функция един на друг, не само откъм емоциите или обикновените, ежедневни неща... Направо си четем мислите кой какво иска, кой как се чувства, даже си упражняваме волите един върху друг без думи и става ясно кой ще се предаде ... Просто е на ниво от типа:"Аз знам, разбирам", без да знаеш защо и как се случва... Абсолютно е необяснимо (аз обичам да мога да видя логигата щото - във всичко).
Понякога се чудя той ли ми ги предава, аз ли на него, взаимно ли е... Но някак си всеки чувства със самото си същество, сякаш скенира съществото, самият живот у другия - на всички нива. От физическата болка до най-финия нюанс на настроението... Удивително е просто! Не се случва по 24ч. на денонощие, но се случва поне по веднъж всеки ден...
А иначе, много пъти ми се е случвало да си мисля за разни хора отдавна невиждани и непомнени скоро, и хоп - обаждат се или ми цъфват на вратата. Вероятно отново процесът е взаимен. Не съм убедена, че само единият излъчва посланията.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #37 -: Октомври 05, 2011, 12:10:22 pm »
Докъде стигнахте с телепатичните експерименти и изследвания? Има ли някакви валидни резултати?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #38 -: Февруари 17, 2012, 01:55:27 pm »
АН, искаш ли пак да направим ексепримент с телепатия? Ще си уговорим време, в което да го направим. Може и утре сутринта или в близките няколко дни.

Ще бъде свързано с разкриване на възможности и потенциал в нашия живот. Имам нещо корнкретно предвид.

*

AH

• 2201
« Отговор #39 -: Февруари 17, 2012, 04:44:21 pm »
АН, искаш ли пак да направим ексепримент с телепатия? Ще си уговорим време, в което да го направим. Може и утре сутринта или в близките няколко дни.

Ще бъде свързано с разкриване на възможности и потенциал в нашия живот. Имам нещо корнкретно предвид.

ще си направим:)