Не знам защо толкова се демонизират илюминатите, както вещиците едно време. Хората демонизират онова, което не разбират и над което нямат контрол. Ако илюминатите бяха виновни за нещо, отдавна да съм ги наказал, но истината е че те ми вършат някаква работа. 
Илюминатите са над нас, затова мнозина не виждат кой е над илюминатите. Има едно интересно кратко филмче в ютюб за 8-те воала, ма е на английски.
http://www.youtube.com/watch?v=yuYnbynu8lIКъсата версия
http://www.youtube.com/watch?v=DAZHyF0GaRgТекста
http://truthrss.com/2008/04/12/slavery-and-the-eight-veils/Българският -
гугъл преводач, разбира се достатъчно за какво става въпрос, така че няма да губя време да го превеждам и шлифовам гламатически правилно.
Зад първата завеса: Има повече от шест милиарда души на планетата. Повечето от тях живеят и умират, без да се налага сериозно да планират нищо друго освен това, което е необходимо, за да запазят живота си. Деветдесет процента от цялото човечество ще живее и ще умре, без пробие първия воал.
Първият воал: Десет процента от нас ще пробие първия воал и ще намерят света на политиката. Ние ще гласуваме, да бъдат активни и да имат становище. Нашите становища са оформени от физическия свят около нас, ние имаме склонност да се приеме, че държавни служители, мрежови медийни личности и други "експерти" са гласове на властта. Деветдесет процента от хората в тази група ще живее и да умре, без да се налага пробита втората завеса.
Втората завеса: Десет процента от нас ще пробие втората завеса, за да изследват света на историята, връзката между човека и правителството и смисъла на самоуправление чрез конституционни и общото право. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробива на третия воал.
Третият воал: Десет процента от нас ще проникнете третата було, за да се намери, че ресурсите на света, включително за хората, са контролирани от изключително богат и мощен семейства, чиито включени стария свят активи, с модерни стратегии за изнудване, се превърне в основа, върху която икономика в света е в момента задлъжнелите. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробита четвъртата воал.
Четвъртият воал: Десет процента от нас ще пробие четвъртия було да открият илюминати, масонството и други тайни общества. Тези общества използват символи и извършване на церемонии, които увековечават на поколенията трансфери на тайнственото знание, което се използва за запазване на обикновените хора в политически, икономически и духовно робство най-старите кръвни линии на земята. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробита петата воал.
Петият воал: Десет процента от нас ще проникнете петата було, за да се научат, че тайните общества са толкова напреднали технологично, че времето за пътуване и междузвездни комуникации, не познава граници и контрол на действията на хора, е това, което техните членове безцеремонно като обясняваме на нашите деца, когато те трябва да отидете в леглото. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробита шестия воал.
Шестият воал: Десет процента от нас ще пробие шестия воал, където дракони и гущери, както и чужденци, си мислехме, са били измислени чудовища от детството литература са реални и са контролните сили, които стоят зад тайните общества. Деветдесет процента от хората в тази група ще живее и да умре без пиърсинг седмия воал.
Седмият воал: Аз не знам какво стои зад седмия воал. Мисля, че това е мястото, където душата ти се разви до точката, която може да съществува на земята и да бъде човек, Ганди е, или Pilgrim жена на мира, бе хора, така просветен те озарява света около тях, без значение какво.
Осмият воал? Пиърсинг на осмо завесата вероятно разкрива Бога и чиста енергия, която е жизнена сила, при всички живи същества, които са, мисля, една и съща.
Don Harkins