Здравей Гост

Индивидуалния и колективния разум

• 103 Отговора
  • 10669 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re: Индивидуалния и колективния разум
« Отговор #60 -: Октомври 15, 2011, 06:38:12 pm »
Лидерите си искат средата.
Стив Джобс НЯМАШЕ да бъде Стив Джобс в коя да е друга страна. Той бе възможен единствено в САЩ.
 Какъв "лидер" щеше да бъде Т. Живков в САЩ, но ето, че у нас е възможен.

Така е. Най-благодатната почва за разгръщането на индивидуализма е единствено демокрацията и капитализма.  ;D

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #61 -: Октомври 15, 2011, 06:39:14 pm »
Всяка революция е добре планирана. Но всяка изяжда децата си. :blink:
Интересен феномен , все пак тя е в международен план, или не се интересува от границите на даден суверенитет , а от глобални промени!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #62 -: Октомври 15, 2011, 06:44:55 pm »
В случая "революцията" се подхранва от някакво мощно енергийно влияние, което действа глобално и подтиква към действия, отрицания, отхвърляне на старото...За това естествено са наясно единствено тъй наречените просветлени (illuminati)  ;D

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #63 -: Октомври 15, 2011, 06:49:47 pm »
В случая "революцията" се подхранва от някакво мощно енергийно влияние, което действа глобално и подтиква към действия, отрицания, отхвърляне на старото...За това естествено са наясно единствено тъй наречените просветлени (illuminati)  ;D

Мощното енергийно влияние генерира интересите на колективния разум , чрез идеите на индивидуалния. В този смисъл всяка енергия ,която е концентрирана и изпратена в определена посока , освобождава място за нова. В рамките на един човешки живот преходите са неизбежни , но преди всичко пробудени от страха , като основна движеща единица.
Просветлените са много , но избраните да светят малко! :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #64 -: Октомври 15, 2011, 07:01:13 pm »
това е една от причините да съм против революциите и изначалната им обреченост, пък кой каквото ще да си говори :blink:

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #65 -: Октомври 15, 2011, 07:05:29 pm »
Революцията я свързвам с катарзис на поколението. Това е още една нова възможност за придобиване на опит на колективния разум.
Тук основното значение коренспондира с една нова нагласа характерна от астрологическа гледна точка на планетата Уран.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #66 -: Октомври 15, 2011, 07:06:24 pm »

Кой каза, че Комунизмът е минало?!?

*

abroad

• 2187
« Отговор #67 -: Октомври 15, 2011, 07:12:48 pm »

не е минало, но му трябва надграждане, не в онзи вариант, нещо по средата, с друг наклон

*

kaily

• 5145
« Отговор #68 -: Октомври 15, 2011, 07:15:53 pm »

Аз не съм илюминат, ма съм наясно.
Над илюминатите има още по-интересни нива. Тая промяна не се случва благодарение, а въпреки илюминатите.  :P

Цитат
това е една от причините да съм против революциите и изначалната им обреченост, пък кой каквото ще да си говори

Кое? Всеки строй се сменя чрез революции, не ли?!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #69 -: Октомври 15, 2011, 07:16:19 pm »

И на мен ми е интересно кой го казва. ;D
Тия поне един свестен плакат да си бяха направили, а не просто скъсано парче от кашон.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #70 -: Октомври 15, 2011, 07:21:00 pm »
Аз не съм илюминат, ма съм наясно.
Над илюминатите има още по-интересни нива. Тая промяна не се случва благодарение, а въпреки илюминатите.
  :P

Не знаеш колко си права, чадо мое.  ;D

Не знам защо толкова се демонизират илюминатите, както вещиците едно време. Хората демонизират онова, което не разбират и над което нямат контрол. Ако илюминатите бяха виновни за нещо, отдавна да съм ги наказал, но истината е че те ми вършат някаква работа.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #71 -: Октомври 15, 2011, 07:24:40 pm »
Кое? Всеки строй се сменя чрез революции, не ли?!

революцията не е вариант, времето го е доказало, коя съм аз да му противореча, все едно да тръгна срещу управителя си Сатурн :blink:
плавната, обмислена и поетапна промяна е по-добрият избор, според мен
иначе и аз съм на мнение, че е моментът е подходящ да се случва, но революцията е като любовта по Уран - случвала ли ти се е?

*

kaily

• 5145
« Отговор #72 -: Октомври 15, 2011, 07:46:17 pm »

Не знам защо толкова се демонизират илюминатите, както вещиците едно време. Хората демонизират онова, което не разбират и над което нямат контрол. Ако илюминатите бяха виновни за нещо, отдавна да съм ги наказал, но истината е че те ми вършат някаква работа.  ;D

Илюминатите са над нас, затова мнозина не виждат кой е над илюминатите. Има едно интересно кратко филмче в ютюб за 8-те воала, ма е на английски.

http://www.youtube.com/watch?v=yuYnbynu8lI

Късата версия
http://www.youtube.com/watch?v=DAZHyF0GaRg

Текста
http://truthrss.com/2008/04/12/slavery-and-the-eight-veils/

Българският - гугъл преводач, разбира се достатъчно за какво става въпрос, така че няма да губя време да го превеждам и шлифовам гламатически правилно.

Зад първата завеса: Има повече от шест милиарда души на планетата. Повечето от тях живеят и умират, без да се налага сериозно да планират нищо друго освен това, което е необходимо, за да запазят живота си. Деветдесет процента от цялото човечество ще живее и ще умре, без пробие първия воал.

Първият воал: Десет процента от нас ще пробие първия воал и ще намерят света на политиката. Ние ще гласуваме, да бъдат активни и да имат становище. Нашите становища са оформени от физическия свят около нас, ние имаме склонност да се приеме, че държавни служители, мрежови медийни личности и други "експерти" са гласове на властта. Деветдесет процента от хората в тази група ще живее и да умре, без да се налага пробита втората завеса.

Втората завеса: Десет процента от нас ще пробие втората завеса, за да изследват света на историята, връзката между човека и правителството и смисъла на самоуправление чрез конституционни и общото право. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробива на третия воал.

Третият воал: Десет процента от нас ще проникнете третата було, за да се намери, че ресурсите на света, включително за хората, са контролирани от изключително богат и мощен семейства, чиито включени стария свят активи, с модерни стратегии за изнудване, се превърне в основа, върху която икономика в света е в момента задлъжнелите. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробита четвъртата воал.

Четвъртият воал: Десет процента от нас ще пробие четвъртия було да открият илюминати, масонството и други тайни общества. Тези общества използват символи и извършване на церемонии, които увековечават на поколенията трансфери на тайнственото знание, което се използва за запазване на обикновените хора в политически, икономически и духовно робство най-старите кръвни линии на земята. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробита петата воал.

Петият воал: Десет процента от нас ще проникнете петата було, за да се научат, че тайните общества са толкова напреднали технологично, че времето за пътуване и междузвездни комуникации, не познава граници и контрол на действията на хора, е това, което техните членове безцеремонно като обясняваме на нашите деца, когато те трябва да отидете в леглото. Деветдесет процента от хората в тази група ще живеят и умират, без да се налага пробита шестия воал.

Шестият воал: Десет процента от нас ще пробие шестия воал, където дракони и гущери, както и чужденци, си мислехме, са били измислени чудовища от детството литература са реални и са контролните сили, които стоят зад тайните общества. Деветдесет процента от хората в тази група ще живее и да умре без пиърсинг седмия воал.

Седмият воал: Аз не знам какво стои зад седмия воал. Мисля, че това е мястото, където душата ти се разви до точката, която може да съществува на земята и да бъде човек, Ганди е, или Pilgrim жена на мира, бе хора, така просветен те озарява света около тях, без значение какво.

Осмият воал? Пиърсинг на осмо завесата вероятно разкрива Бога и чиста енергия, която е жизнена сила, при всички живи същества, които са, мисля, една и съща.

Don Harkins

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #73 -: Октомври 15, 2011, 07:47:19 pm »
Мощното енергийно влияние генерира интересите на колективния разум , чрез идеите на индивидуалния.

Имах в предвид "мощно енергийно влияние" което идва ...от горе.  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #74 -: Октомври 15, 2011, 07:48:59 pm »
революцията не е вариант, времето го е доказало

Аз казвам точно обратното - че времето е едоказало, че всички големи промени стават точно с революция. Великата френска революция смени феодализма, Великата октомврийска смени капитализма, В САЩ как се казваше голямата им тражданска война между севера и юга установи нови порядки.
Защо казват - научно техническа революция, а не еволюция?

Докажи си мисълта или ще те обвиня, че си дундуркаш прилепнал постулат  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Октомври 15, 2011, 07:50:20 pm »

Мощното енергийно влияние, дето "идва отгоре",  се нарича Уран (господарят на прогреса) в Овен (знак на Марс - богът на войната)....да те "просветля"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #76 -: Октомври 15, 2011, 07:57:54 pm »

Илюминатите са над нас, затова мнозина не виждат кой е над илюминатите. Има едно интересно кратко филмче в ютюб за 8-те воала, ма е на английски.

http://www.youtube.com/watch?v=yuYnbynu8lI

Късата версия
http://www.youtube.com/watch?v=DAZHyF0GaRg

Текста
http://truthrss.com/2008/04/12/slavery-and-the-eight-veils/

Осмият воал? Piercing the eighth veil probably reveals God and the pure energy that is the life force in all living things-which are, I think, one and the same.

Don Harkins

Ето, виждаш ли, че над всичко стои Божията воля? И че рептили, извънземни, илюминати, масони, политици...изпълняват величествения замисъл на най-висшата сила. Затова казах, че те ми вършат някаква работа и докато ми я вършат над тях ще стои Божията милост, наравно за всички.  :mellow:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #77 -: Октомври 15, 2011, 08:02:30 pm »
Мощното енергийно влияние, дето "идва отгоре",  се нарича Уран (господарят на прогреса) в Овен (знак на Марс - богът на войната)....да те "просветля"

О, я стига. Вие, астролозите, не виждате по-далече от носа си, т.е. от Слънчевата система.   :mellow:

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #78 -: Октомври 15, 2011, 08:03:11 pm »
Мощното енергийно влияние генерира интересите на колективния разум , чрез идеите на индивидуалния.

Имах в предвид "мощно енергийно влияние" което идва ...от горе.  :rolleyes:

Каквото горе , това и долу! Каквото вътре-това и вън!
Онова отгоре е вътре във всеки от нас! И в този смисъл няма горе и долу има тук и СЕГА!

*

Stella

• 7765
« Отговор #79 -: Октомври 15, 2011, 08:08:53 pm »
това е една от причините да съм против революциите и изначалната им обреченост, пък кой каквото ще да си говори :blink:

Как ще са обречени, те са колелото на прогреса? Важното е да стават по мирен път. Всеки прогрес е една малка революция. Няма прогрес без революционни открития.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥