Ох, взе да ми мирише на война. 
Марая, всеки изживява някакви лични драми. Животът просто така е устроен.
Вложи енергията си в нещо по-приятно. Твоят живот си е твой и от теб зависи как ще го изживееш, т.е. дали ще водиш двубой за някаква кауза, която може за теб да е кауза, но за другия просто една игра. Ако нещо или някой не ти допада с действията си, мислите си, поведението си ... просто значи не вибрирате с тази личност на една честота. Имам усещането, че желаеш да промениш някого, неговото/нейното мислене, поведение .., а знаеш много добре, че това е невъзможно. Не би могла да промениш философията на някой ако той самия не желае да го направи.
Diwna...няма война! Има мнение...особено когато помията се хвърля по "ДУХОВЕН" начин...
Аз не променям никого и нямам намерение...ПРОСТО ПРОМЕНЯМ ОТНОШЕНИЕТО СИ..,защото съм Осъзнала причините и мотивите и съм приела...случващото се! :blink:
Ако това да хвърляш помия , да зло-словиш , да приемеш импулсивно без да се замислиш е философията на ДУХОВНОСТТА на мен ми е жал за всички и за човечеството..
"Същността на всеки импулс е такава, че той преминава през три стадия. В момента, в който се появи, той се реализира по някакъв начин — умно или глупаво, полезно или вредно. Няма импулс, който в момента, в който се роди, да бъде глупав, безполезен или нехармоничен, защото всеки импулс има определено предназначение. Ние съдим за него от нашия ограничен кръгозор, а Божията справедливост, която е съвършена, остава скрита за всички и само окончателният резултат поставя всичко на мястото му. Тъй както всяко начало има някаква цел, а краят е отговор на поставения въпрос, то не в началото и не в края, а в процеса на развитие на импулса се поражда действие, което е правилно или неправилно. Този въпрос е метафизичен и трябва да се разгледа от различни гледни точки, за да не се обърка човек. От позицията на своите незначителни знания човек е готов да осъжда или да се възхищава на различни нещо, но в хиляди случаи няма да отсъди правилно."