Здравей Гост

Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011

• 128 Отговора
  • 21783 Прегледи
Re: Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011
« Отговор #120 -: Декември 16, 2011, 11:00:56 am »
   Да, Грейс, в случая си абсолютно права и точна. Значи Плутон в 7-ми дом - доста неща наистина се промениха. На дълбоко вътрешно ниво. Миналата година - по принцип кризисните ми периоди са когато транзитното Слънце преминава през наталния Плутон - септември - имах много критичен период, започнах нова работа, станах колежка с моя дългогодишна приятелка /24 год./, мислех я за такава. Но в един момент разбираш какво малодушие се крие зад фасадата....почувствах се предадена, по същото това време, бях предадена и от моята голяма страст /писала съм доста по форума/ - Рибата.....само веднъж поисках помощ от него.....и не я получих, а запознанството ни е от 1992г., живях с него 2 години в Германия преди 8 години и пак бях предадена по някакъв начин...Това се случва в един и същи период, а Парчето "отвъд обичта" /кодово название/ ми подаде ръка тогава, но той пък през същото това време беше с друга....Тази година след като изтрих Рибата от съзнанието си - изцяло, бях решила и че с Парчето ще трябва - щото ми омръзна 10 години - иди ми дойди ми....всъщност се оказва, че един за друг сме си спасителни кукички, за които се захващаме, за да не пропаднем, когато сме наранени и когато сме в криза. Та пак месец септември бих шутовете  ;D /Егото ми беше страшно наранено/, ама не, след 3 месеца мълчание - не исках да губя ценен приятел и проговорих.  :-[ Явно това е чакал - той горд, аз келеш... ;D....И да, сега ме навеждаш на мисълта за +/- 3 дена преди рождения си ден - дааам, като обърна поглед назад - наистина това е един от най-щастливите ми мигове през годината, не на рождения ден, а точно няколко дена преди него. Не съм обръщала досега внимание на това, но явно е когато транзитното Слънце осветлява управителя на асцедента ми /Меркурий/....ще трябва да проверя. прогр ти Луна е в Лъв - какво да кажа, ясно е, че си на вълна любов, страсти, развлечения и мн срещи. Мисля си обаче, че може наскоро да си преживяла някой удар по егото или да си била изправена пред избор. / опзиция на пр. към натална Луна / например да направиш компромис или да сложиш край... или да се окажеш с грешна преценка по отн. на връзката. При теб Лунните възли са минали неотдавна през оста Асц/Десц.Още един показател за фокус върху връзките. При това, говорим за кармична връзка, може би някой, който познаваш от миналото или с който вече си имала връзка - мда точно така е - и продължава да е така.....но поне не искам да слагам край на приятелството, дълго време се надявах да ме избере за партньор в живота....вече не....и създаването на семейство вече не ми е приоритет...Няма и за кога...За това смятам да греба с пълни шепи, от това което ми се дава  ;D. Голямооо благодаря  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Декември 23, 2011, 07:51:04 pm »
Аброд...,
Нещо интересно....? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #122 -: Декември 23, 2011, 08:11:49 pm »
 :thinking: колкото и да не е за вярване, ама не, освен обичайно нагнетената работна ситуация, с незатихващи вулканични кратери, дето се чудиш кога ще изригнат пак

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Декември 23, 2011, 08:19:36 pm »
:thinking: колкото и да не е за вярване, ама не, освен обичайно нагнетената работна ситуация, с незатихващи вулканични кратери, дето се чудиш кога ще изригнат пак

А шубето беше голям страх... ;D Радвам се , че няма сътресения.... :wub:

Като имаш настроение метни едно таро.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #124 -: Декември 23, 2011, 08:22:16 pm »

А шубето беше голям страх... ;D Радвам се , че няма сътресения.... :wub:

кой за каквото си мисли, аз реших като "интересно" нещо положително ;D, пък ти ....

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Декември 23, 2011, 08:29:03 pm »
някой преживял затъмнение по тази ос?

няма прескочил или? :rolleyes:

Виж...какво си писала..А аз от няколко дни те мисля... :rolleyes: ;D

Ти май наскоро си рожденичка... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Декември 23, 2011, 08:30:19 pm »
Ти май наскоро си рожденичка... :rolleyes:

Аброад мисля, че беше от януарските, а Кайли да не я забравим утре - тя е на 24 декември.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #127 -: Декември 23, 2011, 08:32:46 pm »
Кайли е по новолунието, аз по пълнолунието ;D